Avea, ''Futbol Bilgi Paketi'' 3G Doğrultusunda Yenilendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Avea, ''Futbol Bilgi Paketi'' 3G Doğrultusunda Yenilendi!

Takımınızın yapmış bulunduğu ilk transferleri, tuttuğunuz takımın futbolcu ve yöneticilerinin yapmış bulunduğu açıklamaların, ilk olarak sizin cep telefonunuza kısa mesaj ile gelmesini ister misiniz?

Avea, ‘‘Futbol Bilgi Paketi’’ servisi takımınızın ile ilgili bütün gelişmelerden ilk sizin haberdar olmanızı sağlıyor. 3G doğrultusunda yenilenen bu pakete sahip olan abonelere, takımları ile ilgili bir gelişme olduğu zaman yüksek kaliteli videolar yollanarak takımından haberdar olunması sağlanıyor.

Avea’nın yenilemiş olduğu bu servise hiçbir ücret ödemeden sahip olabilirisiniz. Tek yapmanız gereken ‘‘FB’’, ‘‘GS’’, ‘‘BJK’’ ya da ‘‘TS’’ yazarak 9494’e göndermeniz.

darülmendep

darülmendep

Üye
Çok güzeeel. Tebrikler Avea

furkanarbaz

furkanarbaz

Üye
avea dan başkasını arama!!!

--------------- Ekleme ---------------

arkadaş eminsin de mi kontör falan yer mi üye olmayı düşünüyorum da

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
çok saol işimize yarar!

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
abi benim 12 kontür gitti!:agla

sethaa

sethaa

Üye

Takımınızın yapmış bulunduğu ilk transferleri, tuttuğunuz takımın futbolcu ve yöneticilerinin yapmış bulunduğu açıklamaların, ilk olarak sizin cep telefonunuza kısa mesaj ile gelmesini ister misiniz?

Avea, ‘‘Futbol Bilgi Paketi’’ servisi takımınızın ile ilgili bütün gelişmelerden ilk sizin haberdar olmanızı sağlıyor. 3G doğrultusunda yenilenen bu pakete sahip olan abonelere, takımları ile ilgili bir gelişme olduğu zaman yüksek kaliteli videolar yollanarak takımından haberdar olunması sağlanıyor.

Avea’nın yenilemiş olduğu bu servise hiçbir ücret ödemeden sahip olabilirisiniz. Tek yapmanız gereken ‘‘FB’’, ‘‘GS’’, ‘‘BJK’’ ya da ‘‘TS’’ yazarak 9494’e göndermeniz.

Emin misiniz kontör gitmeyeceğine?? Bu servisin ücretsiz olduğuna dair bir ibareyi hiçbir yerde göremedim. KAynak verebilir misiniz?

NOT: Ayrica GS'nin avrupa ve haftasonu maçından kontör kazanabilmek için hanım üye oldu ve 12 kontör gitti. YAni bu servisin ücretsiz olduğunu düşünmüyorum. (Gerçi biz 12 kontör servis ücreti oldugunu bile bile kaydolduk ve akabinde de 90 kontör Avrupa ve 9 kontör de lig maçından dolayı hediye kontör kazandık :ehe)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
avea bu neyi ücretsiz vermiş ki bu servisi ücretsiz versin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt