avea faturalıya geçsem mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
avea faturalıya geçsem mi?
yıkılan paket kullanıyorum 19tl'ya 500dk+1000sms+1gb internet. 1 ayda anca 350dk+100sms kullanabiliyorum çok kullanan biri değilim internet 20 günde bitiyor kasmama rağmen sorum şu:avea'dan gelen mesaj-faturalıya geç ayda 20tl'ya 500dk+2000sms+sınırsız internet.
avea'ya telefon açtım sordum nedir bu gelen vergi vs var mı? yok dedi her ay sadece 20tl ödeyeceksiniz ama 12 aylık tahahhüt imzalayacaksınız dedi ilk 6 ay 20tl sonraki 6 ay 25tl daha sonra devam edersem eğer tekrar tahhahüt 35tl yada iptal kontörlüye geçersiniz dedi.
bana aslında sınırsız internet olan bir paket lazımdı ne yapayım sizce cepnet'imde var ama sınırsız 8tl olan çok yavaşlıyor 100mb'dan sonra

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Güzel paylaşım kardeşim aveada ama çekmeme gibi bir sorun var ve senin arayan kişilerde dahi senden para gidiyor öyle bir durumda var ama internet olayı güzelmiş ama hızlıysa araştır bi interneti hızlımı ona göre geçiş yap sonra çok üzülürsün tahahhüt olayı yüzünden biraz araştır öyle geç kardeşim şuan bende geçmeyi düşünüyorum :)

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
hala düşünüyorum 2gbdan sonra hız 128kpbs ye düşüyormuş

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Benim 2 tane faturalı hattım var birisi taahütlü kartalcell data hattı biriside normal hat şehir merkezinden uzakta yapıyorum Turkcell ve Vodafone pert hadi Vodafone yine Turkcell'den iyi Avea ise harika ben 2g ile kullanıyorum 42kb/s kadar çıkıyor.

clawiss

clawiss

Üye
kardeşim geç hemen faturalıya 30 tl'lik bir paket var ismini unuttum şuan ama 500 dakika 2000 sms sınırsız internet 3g ile internet kullanımı tatmin edici. tabi hat ücreti de var içinde 55 tl onu 12 aya bölüm faturana ekliyorlar 1.20'de telsiz kullanım vergisi bi 35 lira falan geliyo hat ücreti bitene kadar 5 aydır kullanıyorum gayet memnunum kontrollü kullanıyorum hiç faturanın 1 kruş aştığını görmedim

hakaneski

Üye
bende her yöne 1000 dakika var.Bazı yerlerde çekmeme dışında problem yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt