Avea 4G'ye Hazır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Avea 4G'ye Hazır
Avea 4G'ye Hazır

Avea CEO'su Cüneyt Türktan, Diyarbakır'da açılan santral ile Güneydoğu Anadolu bölge şebekesini daha verimli ve kaliteli hale getirdiklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti:

"2007 yılı içinde Avrupa ve birçok uluslararası standartlar ile uyumlu, Türkiye'nin ilk yüksek teknolojiye sahip yeni nesil IP tabanlı çekirdek şebekemizi hayata geçirdik.

Bu sistem sayesinde Avea, 3G,4G ve Wi-Max gibi teknolojilere uyumlu hale geldi. Aralık ayında ise İzmir Santralimizi teknolojik altyapısı güçlü yeni binasına taşıdık. Bu sayede Ege Bölgesi ve çevre illerdeki abonelerimize daha iyi hizmet sunmaya başladık."

Yeni Şafak

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
3G cıkmadı ki 4G ye hazır olsuın :S

hayalet114

hayalet114

Üye
hee 3G DEN sıkıldık sımdı sıra 4G DE onu da deneyelım bı:@

canturgay

canturgay

Üye
gerçekten öyleyse helal olsunn benden 3-4 adım öndeler. ben daa 1g deyim :ehe

dallaspage

dallaspage

Üye
ben G de olup olmadıgımdan bile emin deilim internete bi baglanıom 1 sayfa saatler sürüo vede 2 sayfa açınca çıkınca 15 kontor hattan düşüo kazık bide GPRS die geçio

technonur

technonur

Üye
avea 0.4G ye hazırız demek istemiş galiba 3gden hevesimizi aldık sıra 4g de :D güldürme adamı AVEAA çok komik oluyosun

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Daha 3G Çıkmadı Daha...4G Neymiş Yaa:)

anillina

anillina

Üye
okulda sınıfa girdiğimde avea çekmiyo 4 duvardan bile etkileniyo 4g falan yapacaklarına önce şu sorunu halletsinler. türkiyenin %95inde çekiyomuş ya nedense ben hep o %5lik kısımda geziyorum!!!:@

eses_nuri

eses_nuri

Üye
3g görüntülü konuşma yüksek hızlı internet sunuyor 4g de neler olacak acaba ??

technonur

technonur

Üye
3g görüntülü konuşma yüksek hızlı internet sunuyor 4g de neler olacak acaba ??

ip tabanı üzerine kurulan 4gde veri hızı 100mbit/s ile 1gbit/s arasında değişen hız olacak videoların formatı 3g değilde 3gpp2 olacak ip v6 sistemini destekleyecek kısacası bu hızlarla ne olur gerisini siz düşünün 100mbit ile 1gbps

marvelboy

marvelboy

Üye
hele bi 3g gelsinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt