Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
o zaman abi benim 2 yıldır peşinde olduğum bir adam var bunun meselesi çok uzun ama şuan almanyada 1,5 yıl resmi olarak peşinde koştum ama içte köstebek çıkınca tüm planlarım alt üst oldu son 6 ay ise sivil olarak hala kovalıyorum tam yaklaştım derken bir aksilik çıkıyor ben sana bunun avatrlarını bulup getirsem sen yorumlasan da ona göre bir yol izlesem nasıl olur genelde facede adamı yakalıyorum ama ne oluyor bilmiyorum ama ortadan kaybolmayı beceriyor son elde ettiğim bilgi ise adamın mafyalaştığı belkide bu yüzden ulaşamıyorum :hmmm yardım lazım adamın ruh halini çözemezsem ben bu adamı yakalayamam çünkü suçluları kendi silahıyla vurmak lazım az buz avatarından bişeyler çözersem adamın ne yapmaya çalıştığını anlarım diye düşünüyorum ve ona göre bir yol izlerim :)

kardeş ben bu işlerden pek anlamam...

Teşekkürler abi Eline sağlık..

teşekkürler

Aege

Aege

Üye
Yorumlarınız ve ayırdığınız zaman için teşekkür ederim.Siyah-beyaz bir Japon bayrağına bakarak bütün kişiliğimi okuyabilmiş olmanız beni gerçekten şaşırttı :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız ve ayırdığınız zaman için teşekkür ederim.Siyah-beyaz bir Japon bayrağına bakarak bütün kişiliğimi okuyabilmiş olmanız beni gerçekten şaşırttı :)

orada sadece siyah beyaz, japon bayrağı yok... yok kardeş
ebatın tam ortasında belirgin bir nokta.
sayılabiilir kıvrımlar
kıvrımların dağılım alanı
aydınlık ortamda karanlıkta bir merkez

bu ana bilgiler başka bilgiler üretmek için gayet yeterli...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ya ben ya ben abi

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
ya ben ya ben abi

Cezzbedici2

konuya hoş geldin...

kedini ifade edebilen bir yapın var...
dobra tavırlarınla dikkat çekiyorsun ...
lafını esirgemeden patlatıyorsun...

ancak...
dediğim dedik çaldığım düdük inadın var.
doğrular senin bildiğin çapta olmayabilir.
açık fikirli olup başkalarını da dinleyip ona göre değerlendirme yapsan daha doğru olur.
şu saçma bulduğun olaylara karşısında aşırı sinirlenmene de neden olan bu alışkanlığındır.. yani yeterince dinlemezsen saçma bulursun ve karşıdakinin ısrarı seni kızdırır... aynı zamanda ön yargılarına da çabuk yenik düşüyorsun...

sosyal çevrende çok fazla olumsuzluk görüyorsun... büyük ölçüde senin kişiliğin de etkilemiş ve beğenmediğin o insanların alışkanlıkları sana da biraz sıçramış... bu konu seni çok rahatsız ettiğinden eski kişiliğine dönmeye çalışıyorsun...

milli değerlere oldukça düşkünsün... hatta bu konu da oldukça fanatik sayılırsın ki milli değerler konusunda mitinglere bile katılabilecek bir yapın var...

altı kişilik bir ailen var... iki erkek iki kız kardeş anne baba... aile ilişkileriniz gayet güzel... işin şaşırtıcı tarafı herkes kendi aleminde farklı bir kişilik çizse de(yani tanımayan aynı aileden olduğunuza pek inanmaz) birbirinize çok düşkünsünüz.

bahar mevsimlerini çok seviyorsun... nedeni yağmurdan hoşlanıyor olman... yağmur altında gezmek seni gayet iyi hissettiriyor... (bu alışkanlığını sevdim)

aslında duygusal ve çabuk etkilenen bir yapın var... hatta biraz da romantik bir insan olduğun da söylenebilir. ama bunu dışarı fazla göstermek istemiyorsun.. zayıf, güçsüz görünmekten çekiniyorsun... iyi de bu korkunun altında ezilmen senin bir zayıflığın değil midir acaba? olduğundan daha farklı bir şey değilsin, olduğun şey seni zayıflatmaz... güç katar.
güç illaki sert olmak zorunda değildir. yumuşak huylu bir insan sert bir insandan daha fazla itibar görüyorsa sert insandan daha güçlüdür diyebiliriz.

biraz dikkat eksikliğin var... bilgi ve tecrübenle bunu geliştirebilirsin ... çünkü sen yeterince dikkat edemediğinin farkında birisin.

ben avatarınızın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
şuraya elli tane beğen butonu koysalardı ellisinede tıklardım.. Abi sen o kadar maneviyatı yüksek birisin ki sanalda da olsa tanıdığıma memnunum. Romantik biri olduğum doğrudur hatta ondan daha fazla duygusalımda... Ama işte insanlar varya insanlar..... Mecburen etrafıma bir koruma duvarı örmek zorunda bırakıyorlar beni peşin hüküm vermeyi sevmiyorum ama çabuk sinirleniyorum tutamıyorum kendimi karşılık veriyorum bu bazen yerinde oluyor bazende işte dediğin gibi güzellikleri mahvediyorum...
Yüreğine sağlık mustafa abim.. Allah sağlığı, huzuru senden ve ailenden eksik etmesin....

• Beğen
Tepkiler: kol@j
kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
şuraya elli tane beğen butonu koysalardı ellisinede tıklardım.. Abi sen o kadar maneviyatı yüksek birisin ki sanalda da olsa tanıdığıma memnunum. Romantik biri olduğum doğrudur hatta ondan daha fazla duygusalımda... Ama işte insanlar varya insanlar..... Mecburen etrafıma bir koruma duvarı örmek zorunda bırakıyorlar beni peşin hüküm vermeyi sevmiyorum ama çabuk sinirleniyorum tutamıyorum kendimi karşılık veriyorum bu bazen yerinde oluyor bazende işte dediğin gibi güzellikleri mahvediyorum...
Yüreğine sağlık mustafa abim.. Allah sağlığı, huzuru senden ve ailenden eksik etmesin....

estağfirullah kardeş...
her zaman diyorum ki burada yetenek gösterisi yapmak istemiyorum... amaç doğru tavsiyelerde bulunabilmek...
inşallah faydasını görürsün kardeş...

Adilx05

Adilx05

Üye
Benim Avatarımı Yorumlasana Bi Merak Ettim :oke:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Benim Avatarımı Yorumlasana Bi Merak Ettim :oke:

Adilx05

konuya hoş geldin

reaktör gibisin maaşallah. nükleer santralin merkezine koysak seni, herhal memleketin elektriğini karşılarsın... enerjik biri olduğunu söylemek pek ala mümkün.

bu aralar çok hızlı değişimler gösteriyorsun... birgün beğendiğin yarın sevmediğin birşey olabiliyor. bugün hoşgördüğüne yarın kızabiliyorsun...

asıl hissettiğini, duygularını dışa pek sezdirmiyorsun... heyecanını genellikle içinde yaşamayı tercih ediyorsun.

buraya kadar ifade ettiğim kararsız durumlar şu andaki yaşının verdiği dalgalanmalardan kaynaklanıyor.
bu dalgalanmalarda en isabetli yerde dur. çünkü bu dalgalanmalar arasındaki tutunduğun yerler dalgalanmalar bitince yani olgunlaşınca, kişiliğini belirleyecek en önemli unsur olacak.
özellikle hırçın tavırlarını gidermeye çalış...

tertipli ve düzenlisin... fakat kendi tarzın var... asimetrik ya da düzgün durmayan şekillerden bile güzel yerleştirmeler yapabiliyorsun...

ailen beş kişilik... birbirinize de oldukça bağlı olduğunuzu söyleyebilirim.

milli değerlere düşkün olduğunu söylemeye de pek gerek yok galiba...

ferdi, bireysel, tek başına davranmayı pek sevmiyorsun. grup içerisinde olmayı daha çok seviyorsun... zaten toplumla hareket eden insanlar kendini daha güçlü hisseder ama herkesin önceliği bu olmayabilir. Senin önceliğin birşeyler yaparken, emek verirken destek alabileceğin birkaç kişinin yanında olması, gerçi illaki de destek olması gerekmez, yalnız olmadığını hissettirsinler yeter.

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler

• Beğen
Tepkiler: Adilx05
Adilx05

Adilx05

Üye
Ailem Yanlış Bide Ben Tek Hareket Etmeyi Daha Çok Severim Ama Diğer Dediğinde Doğru Sevdiklerimin Yanımda Olmasını Bilsem Yeter Bide Hırçın Tavırlarımı Gideremiyorum Bende Üzerinde Uğraşıyorum Ama Cidden Bi Çok Dediğin Doğru :oke:

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Demek avatar yorumluyorsunuz. Benim avatarımı da yorumlar mısınız ?

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Ailem Yanlış Bide Ben Tek Hareket Etmeyi Daha Çok Severim Ama Diğer Dediğinde Doğru Sevdiklerimin Yanımda Olmasını Bilsem Yeter Bide Hırçın Tavırlarımı Gideremiyorum Bende Üzerinde Uğraşıyorum Ama Cidden Bi Çok Dediğin Doğru :oke:

şu aile fertlerini sayma konusunda dikkatimden kaçan bir şeyler oluyor ...zaten... kendimi geliştirmem lazım daha.
bu kadarıyla bile fayda gördüysen ne mutlu... selametle

----------Eklendi @ 20:04:23 ---------- Yazıldı @ 19:46:04 ----------

Demek avatar yorumluyorsunuz. Benim avatarımı da yorumlar mısınız ?

'spy

konuya hoşgeldin

evet avatara yorum yapıyorum...
insanlara faydalı olmanın bir yolunu bu şekilde buldum işte..
foruma beni bağlayan en büyük emeğimdir belki...
hani bu konu baya da eğlenceli bulunuyor. neyse

sadete gelelim...

hayatında yeni bir döneme girmişsin... galiba mezuniyete yakınsın... belki üniversiteye gideceksin ya da yeni bir birikimin var;bunun gibi şeyler... olaylara daha farklı bakmayı öğrenmişsin. olgunlaşıyorsun yani.. bunun da baya baya farkındasın. güzel...

birçok kişinin yaptığı işi en daha farklı yollardan yapabiliyorsun... bu senin vasfını gösterir.

saldırganlık içinde hiç yok... savunmacı birisin. bu durum seni zayıf biri gibi gösterdiğinden baya üzerine gelinmiş ama kişiliğini korumayı da başarmışsın...

dini değerlere oldukça düşkünsün... hatta ailen seni yurtlara vermiş galiba.. oralarda yetişmişsin gibime geldi...

yalnızlık senin hayat prensibin mi? biraz da sosyal çevreye karış...

ailenin de buradan 4-5 kişi olduğunu görüyorum... hepsi de özellikle sana düşkün...

biraz da sıkılgan,utangaç bir yapın var... hadi resmi bir ortamda sıkılganlığını anladım da samimi ortamlarda da bu kadar utanmana ne gerek var... saçmalamaktan mı korkuyorsun... iyi de saçmalamamak saçmaladıkça öğrenilenilir. hem saçmalayacağını nereden çıkarıyorsun? bırak düşündüğünü "icap ediyorsa" münasip bir şekilde açıkça söyle...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler...

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Yurtlarda hiç kalmadım ya :D Onun dışında evet,utangaç bir yapım var :D
Çevrem vardır fakat sadece bu aralar yok gibi yani benim için yok :)

----------Eklendi @ 22:11:42 ---------- Yazıldı @ 22:11:14 ----------

Diğer dediklerin doğru çoğunlukla :D

Burak

Üye
bundan sonra beles yorum yok. Kısı bası 5 lıra ogrencı 2.5 lıra. Aylık abonelık yapılır.ındırımlı fıyat tarıfelerı icın takıpte kalın. Kolaj yorumlama yol gosterme hızmetlerı ''yorum bızım ısımız''
:d:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bundan sonra beles yorum yok. Kısı bası 5 lıra ogrencı 2.5 lıra. Aylık abonelık yapılır.ındırımlı fıyat tarıfelerı icın takıpte kalın. Kolaj yorumlama yol gosterme hızmetlerı ''yorum bızım ısımız''
:d:
:ehe

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
bilgelik parayla mı satılır hayır duayla mı ?

pirimiz gandalf' ın kemikleri sızlayacak vallaha

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Merak ettim açıkcası kendi avatarınızda ne görüyorsunuz ? :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Merak ettim açıkcası kendi avatarınızda ne görüyorsunuz ? :)

kardeş birinci sayfada ki kılavuzu oku... ve avatarıma sen bak...
sana bir iki ip ucu vereyim

renk gerçek değil
kısık göz
suskun ağız
yüzde dikine uzanan bir gölge.
yüzün tamamı da alınmamış.

zaza

zaza

Üye
mustafa abi peki ben aynı avatarı yorumlatmaya tekrar kalksam ne olur :D düşüncelerin de değişme olurmu yoksa yine aynı şeyi okurmusun :hmmm

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Mustafa abi yorum alabilirmiyim avatarıma :)

Üst Alt