Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Ben avatarı bir daha yorumlatmak istiyorum rica etsem yorumlarmısın :)

Burak

Üye
zahmet olmazsa bir yorum daha alabilir miyim abi

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Samsun55™;2909192' Alıntı:
Ben avatarı bir daha yorumlatmak istiyorum rica etsem yorumlarmısın :)

Samsun55™

kardeş konuya hoşgeldin...
evlenmekten korkuyorsun galiba... hepimizin varacağı yer orası kaçarın yok.. gerekliliğini ya yaşın 30 yaşını sollayınca anlarsın... ya da evlendikten sonra... bırak oluruna...

öyle dostların olmuşki düşmana ihtiyacın kalmamış... sana ne zarar geldiyse hep yakın çevrenden.

sadık, güvenilir birisin... efendiliğinle parmakla gösterilir olmuşsun...

karamsarlık yapmak neden kardeş...? geçmişteki hangibir sıkıntın kaldı bu güne... elbetteki yenileri gelecek... mutlu olmak için sıkıntıların bitmesini mi bekleyeceksin yoksa gülmek için mutlu olmayı mı? yoksa bir tebessüm bile edemezsin...

kendinden farklı insanlara uyum sağlayabiliyorsun... her türlü kalıba girebilen birisin... ama sosyal çevreyle yeterince iletişim halinde değilsin...

hayatında değişik birşeyler olsun istiyorsun fakat umduğunu pek bulabildiğin söylenemez... belki de düşüncelerini değiştirirsen değişik şeyleri görebilirsin... farklı gözlerle bak olaylara... dikkat etmen gereken iyi kötü gibi görünebilir sana yada kötü iyi gibi... bu hususları iyi ayırt edebilmen gerkiyor...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler...

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Samsun55™

evlenmekten korkuyorsun galiba... hepimizin varacağı yer orası kaçarın yok.. gerekliliğini ya yaşın 30 yaşını sollayınca anlarsın... ya da evlendikten sonra... bırak oluruna...

öyle dostların olmuşki düşmana ihtiyacın kalmamış... sana ne zarar geldiyse hep yakın çevrenden.

sadık, güvenilir birisin... efendiliğinle parmakla gösterilir olmuşsun...

karamsarlık yapmak neden kardeş...? geçmişteki hangibir sıkıntın kaldı bu güne... elbetteki yenileri gelecek... mutlu olmak için sıkıntıların bitmesini mi bekleyeceksin yoksa gülmek için mutlu olmayı mı? yoksa bir tebessüm bile edemezsin...

kendinden farklı insanlara uyum sağlayabiliyorsun... her türlü kalıba girebilen birisin... ama sosyal çevreyle yeterince iletişim halinde değilsin...

hayatında değişik birşeyler olsun istiyorsun fakat umduğunu pek bulabildiğin söylenemez... belki de düşüncelerini değiştirirsen değişik şeyleri görebilirsin... farklı gözlerle bak olaylara... dikkat etmen gereken iyi kötü gibi görünebilir sana yada kötü iyi gibi... bu hususları iyi ayırt edebilmen gerkiyor...

hayırlı maxicepler...
Teşekkürler :)
Daha evlenmek için yaşım çok genç :ehe
Evlilik bölümü hariç gerisi doğru :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
zahmet olmazsa bir yorum daha alabilir miyim abi

!!Burak!!

konuya tekrar hoşgeldin... yalnız abonelik süreni iyi takip et... dolmadan yenile...

hayatında bir yenilik olmuş... üstrelik birçok yeniliğe de sebep olabilecek bir yenilik.... galiba araba almışsınız... ya da ailende bir evlilik olayı...ablan mı evleniyor...şimdiden hayırlı olsun...

yardımlaşıyorsun ... çok samimi bir arkadaşınla beraber bazı işler yapıyorsunuz... okul konusunda olması kuvvetli ihtimal...

şimdilerde önceden kötü gördüğün birçok şey... artık sana daha güzel görünüyor... bakış açın olumlu yönde baya değişiklik göstermiş... karamsar durumlarından daha çabuk kurtulup, huzuru ve mutluluğu daha çabuk yakalıyorsun...

ama kararsız bir huzur... çabuk etkilenmekten korktuğun için sanki bu özelliğini kaybedecekmişsin gibi duruyor... ona dikkat et...

"nasıl olsa zamanım var?" gibi bir düşüncen var... bence şimdiden dönem ödevlerini tamamla... sonra sıkışırsın... daha önceki yıllarda olduğu gibi...

yapmacık biri var etrafında... doğal değil... samimiyetinden şüphe ediyorsun fazla senle çok sık iletişim kuruyor bu ara... ya da sen öyle düşünüyorsun... kimseyi yeterince tanımadan hüküm verme... eğer düşündüğünün doğru olduğuna karar verdiysen, uzak durmasını da bilirsin...

ben avatarınızın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler...

--------------- Ekleme ---------------

Samsun55™;2909620' Alıntı:
Teşekkürler :)
Daha evlenmek için yaşım çok genç :ehe
Evlilik bölümü hariç gerisi doğru :)

o kadarını ben de biliyorum kardeş...

mesele evlilik çağı gelince de "kendimi hazır hissetmiyorum." bahanesine sığınanlardan olma... demek istediğim o...

hayırlı maxicepler.

Burak

Üye
!!Burak!!

konuya tekrar hoşgeldin... yalnız abonelik süreni iyi takip et... dolmadan yenile...

hayatında bir yenilik olmuş... üstrelik birçok yeniliğe de sebep olabilecek bir yenilik.... galiba araba almışsınız... ya da ailende bir evlilik olayı...ablan mı evleniyor...şimdiden hayırlı olsun...

yardımlaşıyorsun ... çok samimi bir arkadaşınla beraber bazı işler yapıyorsunuz... okul konusunda olması kuvvetli ihtimal...

şimdilerde önceden kötü gördüğün birçok şey... artık sana daha güzel görünüyor... bakış açın olumlu yönde baya değişiklik göstermiş... karamsar durumlarından daha çabuk kurtulup, huzuru ve mutluluğu daha çabuk yakalıyorsun...

ama kararsız bir huzur... çabuk etkilenmekten korktuğun için sanki bu özelliğini kaybedecekmişsin gibi duruyor... ona dikkat et...

"nasıl olsa zamanım var?" gibi bir düşüncen var... bence şimdiden dönem ödevlerini tamamla... sonra sıkışırsın... daha önceki yıllarda olduğu gibi...

yapmacık biri var etrafında... doğal değil... samimiyetinden şüphe ediyorsun fazla senle çok sık iletişim kuruyor bu ara... ya da sen öyle düşünüyorsun... kimseyi yeterince tanımadan hüküm verme... eğer düşündüğünün doğru olduğuna karar verdiysen, uzak durmasını da bilirsin...

hayırlı maxicepler...

hosbulduk abi. abone kartı vermedin abi bana :D
yok abi araba almadık :D evet,çok yakın bir tanıdıgımız evlenicek.

evet abi okulda bazı işler ceviriyoruz :naughty:yanlıs anlasılmasın iyilik adına işler :D

abiciğim bakış acım senden aldıgım bilgiler sayesinde değişti.Allah razı olsun. bana çok saçma gelen biseyin iç yüzünü gösterdin bana. olaylar karsısındaki tutumum değişti.Allah razı olsun abi senden :)

en ufak biseyden bile cabucak etkileniyorum. mesela kimine göre gülüç gelen bir olaya üzülebiliyorum :hmmm
bu aralar kendimi huzurlu hissediyorum.
ama etkisinden cabuk kurtuluyorum.

:zuhaha: 3 tane dönem ödevim var.subata kadar yapmam lazım. ama daha zamanım var.yaparım sonra :D

yapmacık birisi oldugunu düşünüyorum etrafımda :hmmm
bana karsı çok iyimser.ama şüphe ediyorum.karsılıksız neden bu kadar iyilik yapıyor diye düşünmüyor değilim.

tekrar belirtmek istiyorumki,bakış acımı değiştirdin abi :)
yorumun için teşekkür ederim .Allah razı olsun.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bi yorum daha alabilirmiyim:d öncekilerde yarı yarıya olmustu :ehe

minoo

minoo

Üye
Anlaşıldığı üzere siz musikiye özellikle de Türk Müziğine son derece meraklı bir zatsınız. Türk müziğinin "ARIZALI" yapısı karakterinize de yansımış durumda. Öyle ki bu, avatarınızdaki "yere bakarım, canını yakarım haa!!!" havasından da gayet net bir şekilde anlaşılıyor. Sitedeki admin konumuzla karakteriniz birleştiğinde pek çok üyeyi sair şeytanî duyguları uğruna banladığınızı, çok canlar yaktığınızı söyleyebiliriz.

Elinizden düşürmediğiniz sazınız adeta sizin bir uzvunuz gibi olmuş durumda. Öyle ki bakkala, akraba ziyaretlerine, askerlik yoklamasına kadar her yere onunla gidiyorsunuz. Onu bebek taşır gibi taşımanız insanları yanıltmasın, hiç beklenmeyen anda sapını adamın gözüne sokarsınız siz, öyle de maraz bir yapıdan teşekkülsünüz.

Bu genç yaşınıza rağmen 9bin mesaj yazmanız insanı kandırmasın 2005 üyesi olduğunuz göz önüne alınırsa son derece tembel olduğunuz rahatça anlaşılabilir. Siz var ya, oturduğu yere şeyapanlardansınız... eee.... şey... kök salanlardansınız!.. Marazlığınızla bu tembel haliniz birleşince oturduğu yerden sağa sola bağıran bir insan profili görmekteyiz. Allah eşe dosta sabır versin.

Siz boşuna "nereden" kısmına Kars yazmamışsınız.
Kars'ın neyi meşhur?
Kaşarı.
Başka neyi meşhur?
Sarıkamış'ı.
Siz beyaz tenli misiniz? Evet.
Çok ayıpladık sizi çoook.

:ehe
:zuhaha::zuhaha::zuhaha: öldüm yaa :D:D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Catty

Her insan senin için değerdir. Arkadaş canlısı bir yapın var.. bu yüzden girdiğin ortamlara kendini çabuk kabul ettiriyorsun...

hayatında herkese bir yer var fakat mahremiyete girerlerse orada sert tepkiler verebiliyorsun... mekanında otursun adam gibi ... sohbet muhabbet iyi...iş sana karışmaya geldimmiydi... o zaman şalter atıyor... sabır gösateremiyorsun...

muhtemelen solaksın...

farkıl bakış açısına sahipsin... olaylara kimsenin bakmadığı taraftan bakarak görülemeyeni görebiliyorsun. Allah verggisi böyle bir özelliğin var.. bu özellik sanatçılarda daha gelişmiştir. kimsenin görmediğini ortaya koyabilen üretken sanatçılar.. çakmaları değil.

girdiğin ortamlara renkkatıyorsun .. sen gelince herkesin yüzü gülüyor. iki düşman dahi olsa birileri ... eğer ikisi senin bulunduğun yerdeyseler. o düşmanlıklarını unutuyorlar. böyle pozitif enerji yayan bir yapın var.

sıkıntılı yerden kaçıyorsun.. orada kalabilmen ve mücadele edebilmen daha iyi olur... bu konuda kendini güçlendirmen gerekiyor ki... o şekilde sıkıntılı ortamlarda senin gibi pozitif enerji yayan insanlara ihtiyaç daha çoktur...

buna da bağlı olarak... çabuk pes eder biri olduğununu da söyleyebilirim... yaptığın işte ters giden birşeyler oldummu... o işten haz alamazsın .. bu doğru fakat o işi düzeltip bir şekilde sonuçlandırmak daha büyük mutluluk olacaktır...

fikren güç toplaman lazım... bence alengirli bilimsel kitaplar okuman lazım... mesela ... izafiyet teorisi... kuantım fiziği... filedelfiya deneyi gibi... bu konuda sıkıcı olmayan sohbet havasında yazılmış kitaplarda var... bunları öğrenirken kazanacağın düşünce alışkanlığı seni fikren güçlü kılacak... bilgini (az bile olsa) daha verimli kullanabilirsin..

hayır dualarını eksik etme

hayırlı maxicepler...

Eğer bunları sen yorumluyorsan süpersin abi :):)
Yemin ediyorum kalkıp beni anlattın yani :)
Arkadaşımla okuyoruz diyo bu falcı mı :ehe
Süpersin tek kelimeyle harika :):)
Çok teşekkür ettim düşünen zihnine sağlık.

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Eğer bunları sen yorumluyorsan süpersin abi :):)
Yemin ediyorum kalkıp beni anlattın yani :)
Arkadaşımla okuyoruz diyo bu falcı mı :ehe
Süpersin tek kelimeyle harika :):)
Çok teşekkür ettim düşünen zihnine sağlık.

estağfirullah kardeş... inşallah faydasını görmüşsündür...
nasıl yaptığımı işin tekniğini her daim anlatıyorum... burada bir arkadaşa da öğrettim...
oda nasıl düşüneceğini az buçuk anladı... bazen ondan yardım da alıyorum...

birinci sayfa da bütün usul var... biraz sanatçı gibi düşün .. rüyalara anlam yüklemelere benziyor...

şunu da itiraf edeyim yorum yaparken ... resimde tesadüfen bulunma ihtimali yüksek objeye bile yorum yaparken... "kendi kendime" buna da yorum mu yapılır diyorum... öngörü doğru çıkmayacak şimdi diye şüpheye düşüyorum fakat söylüyorsa yalanı avatar söylüyor... bende ona göre öngörümü şekillendirip yazıyorum... o da doğru çıkıyor.

mesela burak'ın avatarındaki bebeğin şapkasında çiçek süsü vardı. onuyani gerçek olmayan yapma çiçek... etrafında yapmacıktan iyi davranan bir adam olduğuna yordum... doğru çıktı... o çiçeğin orada ne işi vardı? tesadüf fakat avatarı seçenin bilinç altında o bir ifade...

avatardaki göreceklerimize dikkat edip toplanan bilgilerin özelliğine göre yorum yapma meselesi bu...

hayırlı maxicepler.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
estağfirullah kardeş... inşallah faydasını görmüşsündür...
nasıl yaptığımı işin tekniğini her daim anlatıyorum... burada bir arkadaşa da öğrettim...
oda nasıl düşüneceğini az buçuk anladı... bazen ondan yardım da alıyorum...

birinci sayfa da bütün usul var... biraz sanatçı gibi düşün .. rüyalara anlam yüklemelere benziyor...

şunu da itiraf edeyim yorum yaparken ... resimde tesadüfen bulunma ihtimali yüksek objeye bile yorum yaparken... "kendi kendime" buna da yorum mu yapılır diyorum... öngörü doğru çıkmayacak şimdi diye şüpheye düşüyorum fakat söylüyorsa yalanı avatar söylüyor... bende ona göre öngörümü şekillendirip yazıyorum... o da doğru çıkıyor.

avatardaki göreceklerimize dikkat edip toplanan bilgilerin özelliğine göre yorum yapma meselesi bu...

hayırlı maxicepler.

Ama bana yaptığın yorumda hiç bir yanlışlık yok :)
Mükkemmelsin :)
Özellikle herkesden farklı düşünmemi burdaki arkadaşlarım biliyor :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bence de Bilal, her şeyi farklı düşünüyorsun :d:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Anlaşıldığı üzere siz musikiye özellikle de Türk Müziğine son derece meraklı bir zatsınız. Türk müziğinin "ARIZALI" yapısı karakterinize de yansımış durumda. Öyle ki bu, avatarınızdaki "yere bakarım, canını yakarım haa!!!" havasından da gayet net bir şekilde anlaşılıyor. Sitedeki admin konumuzla karakteriniz birleştiğinde pek çok üyeyi sair şeytanî duyguları uğruna banladığınızı, çok canlar yaktığınızı söyleyebiliriz.

Elinizden düşürmediğiniz sazınız adeta sizin bir uzvunuz gibi olmuş durumda. Öyle ki bakkala, akraba ziyaretlerine, askerlik yoklamasına kadar her yere onunla gidiyorsunuz. Onu bebek taşır gibi taşımanız insanları yanıltmasın, hiç beklenmeyen anda sapını adamın gözüne sokarsınız siz, öyle de maraz bir yapıdan teşekkülsünüz.

Bu genç yaşınıza rağmen 9bin mesaj yazmanız insanı kandırmasın 2005 üyesi olduğunuz göz önüne alınırsa son derece tembel olduğunuz rahatça anlaşılabilir. Siz var ya, oturduğu yere şeyapanlardansınız... eee.... şey... kök salanlardansınız!.. Marazlığınızla bu tembel haliniz birleşince oturduğu yerden sağa sola bağıran bir insan profili görmekteyiz. Allah eşe dosta sabır versin.

Siz boşuna "nereden" kısmına Kars yazmamışsınız.
Kars'ın neyi meşhur?
Kaşarı.
Başka neyi meşhur?
Sarıkamış'ı.
Siz beyaz tenli misiniz? Evet.
Çok ayıpladık sizi çoook.

:ehe

Atacım, güzel kardeşim...

Şu andan itibaren askerliğe Kars'a gelesin diye dua etmeye başlıyorum.Hem Türk müziğinin 'ARIZALI yapısının nasıl çalıştığını' hem de Kars'ın meşhur kazlarını görmen için. Atlıyorlar ama, demedi deme. :ehe

ChavRash

kombine işlerde başarılısın kardeş... yani ortaya birşey çıkarmak için bazen birçok alanda aynı anda faaliyet yürütmen gerekir... ya da bunları takip edebilmen gerekir... bu olay bilgisayar programcılığında da geçerli bir konudur. yazılımdaki herbir modülün kendi aralarındaki iletişimin uyumlu gidip gitmeyeceğini tasarlamak gibi... yani... senin böyle bir yeteneğin var. fakat ne kadar geliştirdin bilemiyorum... bu üniversitede de işe yarar... birbirine yakın dersler içerisinde, herhangi birine çalışsan diğerlerinin yarısına çalışmış olursun zaten... olaya kombine bakabildiğin için enerjini de tasarruf etmiş olursun...

oldukça mütavazısın... reklam hevesin yok... fakat yeteneğini de saklamıyorsun ki diğerleri belki birşeyler öğrenir diye... yalakalardan zamanında biraz zarar görmüşsün galiba...

Ender bulunan bir tür olarak bakarsak... Allah seni sıkıntılardan kurtulasın diye yaratmış... herkesin kolay kolay atlatamadığı dertlerin bile kolaylıkla üstesinden gelebiliyorsun... buna bağlı olarak sabırlı ve metanetli biri olduğunu söyleyebilirim.

Ahaaaa... meraklı... meraklı... alıcı, receiver, radyo, anten, radar, duyarga, bayağı sağlam çalışıyor.. kulağın delik, etrafında duyduğun hemen hemen herşeyin ne olduğunu öğrenmezsen pek rahat edemiyorsun. ama kimseyi rahatsız etmeden öğrenmeye çalışıyorsun orasuı ayrı konu...

ortam seni biraz bağlıyor. yapmak istediğin şeyler olunca yarısını dış etkenlerden dolayı ya zor tamamlıyorsun ta da öylece yarım kalıyor.

Milli değerlerede yüksek derecede hassasiyetin var desem yanlış olmaz herhalde... bir çeşit fanatik yani...

hayırlı maxicepler.

Teşekkür ederim abi. Çoğu beni, bir kısmı da abimi anlatıyor. :) Bir taşla iki kuş vurdun yani. :ehe

minoo

minoo

Üye
Atacım, güzel kardeşim...

Şu andan itibaren askerliğe Kars'a gelesin diye dua etmeye başlıyorum.Hem Türk müziğinin 'ARIZALI yapısının nasıl çalıştığını' hem de Kars'ın meşhur kazlarını görmen için. Atlıyorlar ama, demedi deme. :ehe

Teşekkür ederim abi. Çoğu beni, bir kısmı da abimi anlatıyor. :) Bir taşla iki kuş vurdun yani. :ehe
:zuhaha::zuhaha: :haha: :zuhaha:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
bi yorum daha alabilirmiyim:d öncekilerde yarı yarıya olmustu :ehe

PhyscoDevil

konuya hoşgeldin kardeş...

Afyonun kaymağı... neyse...

öncelikle saygılı ve kibar birisin... o yüzden hassas davranıyorsun.. karşındakinden de aynı hassasiyeti göstermesini bekliyorsun fakat bunun bir sıkıntısı var... her insan bir değil... aşağıda izah ettim. arkadaş seçimiyle ilgili tavsiyelerden pay çıkarabilirsin.

korunma içgüdün gelişmiş... savunmacı bir yapın var. sana sataşanlardan ekseri uzak durmak istiyorsun ama bazen çok üstüne geliyorlar. sen de açıyorsun ağzını yumuyorsun gözünü...

ince düşünüyor ve ayrıntılara önem veriyorsun. dikkatli bir yapın var... insanlar hakkında peşin hükümlü olma, elbette ki her insanın kusuru olur... buna göre düşünürsen arkadaş, dost ya da eş olarak seçeceğin kişinin kusurunu ne kadar sineye çekebilirsin ayrıca karşıdaki senin kusurunu ne kadar sineye çekecek... bu kusurdan dolayı bir hata ederlerse özür diliyorlarmı yoksa gönül alma alışkanlığı yok mu? peki sen karşındakini üzdüğünde gönül almaya çalışıyor musun? buna göre düşün biraz da...

sıkıntılı bir ortamda yetişmişsin... ama ortamın seni etkilemesine izin vermeyerek kendini olumlu bir şekilde yetiştirmeyi başarmışsın... "edebi edepsizlerden öğrendim" diyor Mevlana... farkında olmasanda bu prensibi özünde yaşamışsın...

geride bıraktığın bazı acı hatıralar arada bir aklına gelip ... "keşke" dedirtiyorsana... geçmiş için üzülüp gelecek için hayal kurmak o kadar etkili olmamayabilir... geçmişin pişmanlığı seni her daim rahatsız eder fakat bulunduğun zaman içerisinde en iyi işleri yapmaya çalış...

örnek aldığın saygı duyduğun bir insan var... onu keşke daha çok dinleseydim diyorsun içinden de... hiçbirşey için geç değil ki...

hayırlı maxicepler...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
iste bu sefer olmus abi:) 3.paragraftan sonrasi yorumun cok hosuma gitti.Zaman ayırdıgın icin teşekkür ederim m.abi:oke:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben yokken, 45. sayfa var mıydı yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum...

Necmati

Necmati

Üye
belki vardıda gereksiz msjlar yazıldı ..
oyüzdende silinmiş olabilir..

Üst Alt