Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
sağol kardeş... yalnız kardeş meselesinde aranız illa ki bozuk demek istemedim ara iyi olsa da biraz diyalog eksikliği var demek istedim...

şimdi farkında değilsin ama abinle görüşmelerini uzaktan da olsa artır. illa ki bunalıma girdin meselesi de değil bu... sosyal hayatta bazı alışkanlıkları kazanmak için gerekli... demek istediğim buydu...

hayırlı maxicepler...
zaten gerekli açıklamayı yaptım :)

osmisyum

osmisyum

Üye
Abi rica etsem benimkini de yorumlayabilir misin ? :pc:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
merabalar benımde avatarımı yorumlarmısınız rıca etsem

organik kimya

konuya hoşgeldiniz...

biraz kolaycı biri gibi gördüm sizi... karşılaştığınız engelleri aşma hevesiniz var ... fakat en kolay yolu arıyorsunuz, bu arama için geçen zaman içerisinde iş işten geçmiş olabilir. belki aklınıza gelen ilk yöntem zor gibi görünse de sorun çözme yöntemi arayışının zamanını da hesap ederseniz belki ilk yöntemi uygulamak daha faydalı olabilir. eğer ki şüpheniz varsa hemen danışacak bir iki kişi bulun ve en doğru gördüğünüz yöntemi uygulayın...

yaptığın her işin karşılığını görme hevesin var... bu iş biraz çıkarcılığa benziyor ama değil... kendi başarılarının yeterli ilgiyi ve takdiri görmediğinizi düşündüğün konusunda bir öngörüdür. belki de ödüllendirilmesi gerektiğini düşünüyorsun.. bu başarı senin kendine karşı olan başarıdır. sen kendini aşarak ulaştığın seviye yani... fakat dünya üzerinde zaten daha yukarıda sonuç alanlar vardır. senin ödül alabilmen için o seviyeye ulaşman lazım. tabiiki o seviye için her daim kendini aşarak kendi başarılarına ulaşman gerekecek. şu ödüllendirilmeyen başarılarını devamlı çoğaltman lazım ki. dünyaya mal olacak ödüle layık bir başarı elde edesin...mesele budur...

çok fazla uğraşın var gibime geliyor... ancak bunlardan size en yakınını seçmelisin. bu yoğunlaşarak ortaya daha kısa zamanda bir şeyler çıkarmanı sağlar.

keşke dingin ve sakin bir hayatın olsaydı... oraya koştur buraya koştur... bir çok işin yarım kalıyor. tamamladıkların ise zamanla işe yaramaz hale geliyor... bu yoğunluğun kaynağı sensen uğraşı sayını azalt derim... eğer dışardansa bu sıkıntı... daha planlı ol ki işlerin daha düzenli gittiğini gör...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler...

osmisyum

osmisyum

Üye
Abi benimkini unuttun galiba :ehe

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Abi rica etsem benimkini de yorumlayabilir misin ? :pc:

osmisyum

konuya hoşgeldin... işte dertli bir avatar... inşallah çözüm için uygun tavsiyelerde bulunuruz.

üzerine çok geliyorlar fakat sen kimseyi kırmak istemiyorsun.. bir çok şeyi sineye çekiyorsun.. gerçektende kalp kırmaya değecek hiçbirşey yok.. zamanla onları kafana takmamayı da öğreneceksin...

seni rahatsız eden bir yalnızlığın var... yalnızlığını kiminle paylaşacağını da bilemiyorsun... denizli gibi bir yerde kafa dengi kimse yok mu? diyecektim de ... galiba yalnızlık hissin kız arkadaşın olmaması... merak etme büyük bir eksiklik sayılmaz o... etrafındaki arkadaşların sanki bir marifetmiş gibi "şöyle kız tavladım, böyle kız tavladım" gibi muhabbetlerine aldanma... ne de olsa kızlar da irade sahibi insandır. onlar açık kapı bırakmasa tavlanmazlar... (hanımlar af buyursun)... illa ki konuştuğun bir kız olsun istiyorsan ... bunun en sağlamı birbirinizi zamanla iyi tanıdığın biri olmasını tavsiye ederim ki daha istikrarlı ve kalıcı olur... kızlar "seni seçtim pikaçuuu" diye tavlanmaz. öyle olduysa da hayırlı bir beraberlik olmaz.

çok evhamlısın... bazen aklına gelen düşünceler resmen kafanı kemiriyor... bunların ne türden olduğunu tam kestiremediğimden genel bir tavsiye de bulunacağım... bu kafana takılan sorunları nasıl çözeceğin konusunda karar verememenden kaynaklanıyor galiba... şiir okumanı tavsiye ederim... fakat tarihi ve günümüze ait birçok şairin şiirlerinden örnekler oku...her biri değişik tarz olacaktır... bu tarz değişikliği sana olaylara farklı yönlerden bakmanı sağlayacaktır... bu şekilde değişik yollar bulup düşüncelere saplanmazsın...

paylaşmayı çok seviyorsun... bir sana bir bana mantığın var... bu güzel bir huy...

oldukça bilgilisin ... bu bilgilerini de paylaşmak istiyorsun ama rağbet görmüyor değil mi... hatta dalga bile geçiliyor olabilir... onu da merak etme... bilgiyi paylaşacağın zaman... hangi bilgiyi ne zaman paylaşacaksın bunu beklemen lazım... bilgi sende kalsın... vakti geldiğinde ortaya çıkar ki o zaman değer kazanır o bilgin...

ben avatarınızın yalancısıyım..

hayırlı maxicepler.

batuone

Üye
mustafa abi avatara yorum rica ediyorum..

osmisyum

osmisyum

Üye

osmisyum

konuya hoşgeldin... işte dertli bir avatar... inşallah çözüm için uygun tavsiyelerde bulunuruz.

üzerine çok geliyorlar fakat sen kimseyi kırmak istemiyorsun.. bir çok şeyi sineye çekiyorsun.. gerçektende kalp kırmaya değecek hiçbirşey yok.. zamanla onları kafana takmamayı da öğreneceksin...

seni rahatsız eden bir yalnızlığın var... yalnızlığını kiminle paylaşacağını da bilemiyorsun... denizli gibi bir yerde kafa dengi kimse yok mu? diyecektim de ... galiba yalnızlık hissin kız arkadaşın olmaması... merak etme büyük bir eksiklik sayılmaz o... etrafındaki arkadaşların sanki bir marifetmiş gibi "şöyle kız tavladım, böyle kız tavladım" gibi muhabbetlerine aldanma... ne de olsa kızlar da irade sahibi insandır. onlar açık kapı bırakmasa tavlanmazlar... (hanımlar af buyursun)... illa ki konuştuğun bir kız olsun istiyorsan ... bunun en sağlamı birbirinizi zamanla iyi tanıdığın biri olmasını tavsiye ederim ki daha istikrarlı ve kalıcı olur... kızlar "seni seçtim pikaçuuu" diye tavlanmaz. öyle olduysa da hayırlı bir beraberlik olmaz.

çok evhamlısın... bazen aklına gelen düşünceler resmen kafanı kemiriyor... bunların ne türden olduğunu tam kestiremediğimden genel bir tavsiye de bulunacağım... bu kafana takılan sorunları nasıl çözeceğin konusunda karar verememenden kaynaklanıyor galiba... şiir okumanı tavsiye ederim... fakat tarihi ve günümüze ait birçok şairin şiirlerinden örnekler oku...her biri değişik tarz olacaktır... bu tarz değişikliği sana olaylara farklı yönlerden bakmanı sağlayacaktır... bu şekilde değişik yollar bulup düşüncelere saplanmazsın...

paylaşmayı çok seviyorsun... bir sana bir bana mantığın var... bu güzel bir huy...

oldukça bilgilisin ... bu bilgilerini de paylaşmak istiyorsun ama rağbet görmüyor değil mi... hatta dalga bile geçiliyor olabilir... onu da merak etme... bilgiyi paylaşacağın zaman... hangi bilgiyi ne zaman paylaşacaksın bunu beklemen lazım... bilgi sende kalsın... vakti geldiğinde ortaya çıkar ki o zaman değer kazanır o bilgin...

ben avatarınızın yalancısıyım..

hayırlı maxicepler.
Çok teşekkür ederim abi :oke:
Emeğine sağlık :oke:

kralxxx

kralxxx

Üye
hocam bi yorumda ben alıyım sana zahmet :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
mustafa abi avatara yorum rica ediyorum..

batuone

konuya hoşgeldin kardeş... gecikme için özür dilerim...

kendine özen gösteren bakımlı bir gençsin... dış görünüşüne önem veriyorsun... ilgi çekmek hoşuna gidiyor... bu konu da fırsatları da pek kaçırmıyorsun...

sinsi denebilecek dikkatli bir yapın var... yani senden pek bir şey kaçmıyor... bunları da yeri gelince söylüyorsun...
(saf görünümlü uyanık)

hafızan kuvvetli kolay kolay unutmuyorsun... özellikle yüzleri... isimleri de aklında tutabiliyor musun? bilemiyorum...

adamına göre muamele mantığın var... karşındaki sana nasılsa sende ona göre öylesin... seni kötü bilen de var iyi bilen de ... halbuki iyi insan seni iyi tanır , kötü insan seni kötü tanır... çünkü sen de onlara öyle davranıyorsun...

çabuk karamsarlığa kapılabiliyorsun ancak sıkıntılı olduğun zamanlarda bile mutlu olacak bir şeyler bulabiliyorsun... herhalde moral depolamak isteyenler senin yanın da soluğu alıyor...

hayırlı maxicepler.

--------------- Ekleme ---------------

hocam bi yorumda ben alıyım sana zahmet :)

kralxxx

konuya hoşgeldiniz... gecikme için kusura bakmayınız...

yardım sever bir yapınız var... "acaba nasıl yardımcı olabilirm?" diye her daim düşünüyorsunuz... kimseden de yardımınızı esirgemiyorsunuz...

evliliğe yakın bir medeni halin var... sözlü, nişanlı ya da yeni evlisin. Allah şimdiden mesut etsin...

karamsarlığından zor kurtuluyorsun... işte o zaman sizin çok yardıma ihtiyacın oluyor. o zamanlar resmen boğuluyorsun... nefes alacak biryerler arıyorsun. fakat kafanın içinden atamadığından dolayı... öylece derdinizle başbaşa kalıyorsun. unutuyorsun fakat çok uzun sürüyor.

uğraşlarında resmen dünyadan irtibatı kesiyorsun. yaptığın işle bütünleşiyorsun. müthiş derecede dalgınlık haliyle işine konsantre oluyorsun....

kendini ifade edebilmekle ilgili aslında bir sıkıntı yok.. fakat sasyal ilişkilerde zayıf kalıyorsun.. bence diğer insanlarla daha fazla diyaloğa gir... sosyal yönünü geliştirmen gerekiyor...

hayırlı maxicepler...

batuone

Üye
batuone

konuya hoşgeldin kardeş... gecikme için özür dilerim...

kendine özen gösteren bakımlı bir gençsin... dış görünüşüne önem veriyorsun... ilgi çekmek hoşuna gidiyor... bu konu da fırsatları da pek kaçırmıyorsun...

sinsi denebilecek dikkatli bir yapın var... yani senden pek bir şey kaçmıyor... bunları da yeri gelince söylüyorsun...
(saf görünümlü uyanık)

hafızan kuvvetli kolay kolay unutmuyorsun... özellikle yüzleri... isimleri de aklında tutabiliyor musun? bilemiyorum...

adamına göre muamele mantığın var... karşındaki sana nasılsa sende ona göre öylesin... seni kötü bilen de var iyi bilen de ... halbuki iyi insan seni iyi tanır , kötü insan seni kötü tanır... çünkü sen de onlara öyle davranıyorsun...

çabuk karamsarlığa kapılabiliyorsun ancak sıkıntılı olduğun zamanlarda bile mutlu olacak bir şeyler bulabiliyorsun... herhalde moral depolamak isteyenler senin yanın da soluğu alıyor...

hayırlı maxicepler.

saolasın abi teşekkürler walla gene 12 de 12 :oke: ne diyim..[/B]

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ben tekrar istiyorum :)
Bu sefer kendi resmimle...

kralxxx

kralxxx

Üye
kralxxx

konuya hoşgeldiniz... gecikme için kusura bakmayınız...

yardım sever bir yapınız var... "acaba nasıl yardımcı olabilirm?" diye her daim düşünüyorsunuz... kimseden de yardımınızı esirgemiyorsunuz...

evliliğe yakın bir medeni halin var... sözlü, nişanlı ya da yeni evlisin. Allah şimdiden mesut etsin...

karamsarlığından zor kurtuluyorsun... işte o zaman sizin çok yardıma ihtiyacın oluyor. o zamanlar resmen boğuluyorsun... nefes alacak biryerler arıyorsun. fakat kafanın içinden atamadığından dolayı... öylece derdinizle başbaşa kalıyorsun. unutuyorsun fakat çok uzun sürüyor.

uğraşlarında resmen dünyadan irtibatı kesiyorsun. yaptığın işle bütünleşiyorsun. müthiş derecede dalgınlık haliyle işine konsantre oluyorsun....

kendini ifade edebilmekle ilgili aslında bir sıkıntı yok.. fakat sasyal ilişkilerde zayıf kalıyorsun.. bence diğer insanlarla daha fazla diyaloğa gir... sosyal yönünü geliştirmen gerekiyor...

hayırlı maxicepler...

vala ne diyim söz nişan hariç hepsi doğru helal olsn :) çok teşekkürler :oke:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Ben tekrar istiyorum :)
Bu sefer kendi resmimle...

Catty

Her insan senin için değerdir. Arkadaş canlısı bir yapın var.. bu yüzden girdiğin ortamlara kendini çabuk kabul ettiriyorsun...

hayatında herkese bir yer var fakat mahremiyete girerlerse orada sert tepkiler verebiliyorsun... mekanında otursun adam gibi ... sohbet muhabbet iyi...iş sana karışmaya geldimmiydi... o zaman şalter atıyor... sabır gösateremiyorsun...

muhtemelen solaksın...

farkıl bakış açısına sahipsin... olaylara kimsenin bakmadığı taraftan bakarak görülemeyeni görebiliyorsun. Allah verggisi böyle bir özelliğin var.. bu özellik sanatçılarda daha gelişmiştir. kimsenin görmediğini ortaya koyabilen üretken sanatçılar.. çakmaları değil.

girdiğin ortamlara renkkatıyorsun .. sen gelince herkesin yüzü gülüyor. iki düşman dahi olsa birileri ... eğer ikisi senin bulunduğun yerdeyseler. o düşmanlıklarını unutuyorlar. böyle pozitif enerji yayan bir yapın var.

sıkıntılı yerden kaçıyorsun.. orada kalabilmen ve mücadele edebilmen daha iyi olur... bu konuda kendini güçlendirmen gerekiyor ki... o şekilde sıkıntılı ortamlarda senin gibi pozitif enerji yayan insanlara ihtiyaç daha çoktur...

buna da bağlı olarak... çabuk pes eder biri olduğununu da söyleyebilirim... yaptığın işte ters giden birşeyler oldummu... o işten haz alamazsın .. bu doğru fakat o işi düzeltip bir şekilde sonuçlandırmak daha büyük mutluluk olacaktır...

fikren güç toplaman lazım... bence alengirli bilimsel kitaplar okuman lazım... mesela ... izafiyet teorisi... kuantım fiziği... filedelfiya deneyi gibi... bu konuda sıkıcı olmayan sohbet havasında yazılmış kitaplarda var... bunları öğrenirken kazanacağın düşünce alışkanlığı seni fikren güçlü kılacak... bilgini (az bile olsa) daha verimli kullanabilirsin..

hayır dualarını eksik etme

ben avatarınızın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Abi benim avatara da bir göz atsana. :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/uyeler/uye-14297/chavrash/

Seyduna
İsim: hsnDnz​
Konular: 372​
Aldığı Teşekkür: 97​
Telefon: SE K790i​
Gsm: Vodafone - Avea​
Anlaşıldığı üzere siz musikiye özellikle de Türk Müziğine son derece meraklı bir zatsınız. Türk müziğinin "ARIZALI" yapısı karakterinize de yansımış durumda. Öyle ki bu, avatarınızdaki "yere bakarım, canını yakarım haa!!!" havasından da gayet net bir şekilde anlaşılıyor. Sitedeki admin konumuzla karakteriniz birleştiğinde pek çok üyeyi sair şeytanî duyguları uğruna banladığınızı, çok canlar yaktığınızı söyleyebiliriz.

Elinizden düşürmediğiniz sazınız adeta sizin bir uzvunuz gibi olmuş durumda. Öyle ki bakkala, akraba ziyaretlerine, askerlik yoklamasına kadar her yere onunla gidiyorsunuz. Onu bebek taşır gibi taşımanız insanları yanıltmasın, hiç beklenmeyen anda sapını adamın gözüne sokarsınız siz, öyle de maraz bir yapıdan teşekkülsünüz.

Bu genç yaşınıza rağmen 9bin mesaj yazmanız insanı kandırmasın 2005 üyesi olduğunuz göz önüne alınırsa son derece tembel olduğunuz rahatça anlaşılabilir. Siz var ya, oturduğu yere şeyapanlardansınız... eee.... şey... kök salanlardansınız!.. Marazlığınızla bu tembel haliniz birleşince oturduğu yerden sağa sola bağıran bir insan profili görmekteyiz. Allah eşe dosta sabır versin.

Siz boşuna "nereden" kısmına Kars yazmamışsınız.
Kars'ın neyi meşhur?
Kaşarı.
Başka neyi meşhur?
Sarıkamış'ı.
Siz beyaz tenli misiniz? Evet.
Çok ayıpladık sizi çoook.

:ehe

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
gecikmeler için kusura bakmayınız. malumunuz. avatar yorumlarında gün aşırı gecikmeler yaşanmaktadır. kimseyi ihmal etmediğimi biliniz.

ancak bu işi biraz daha dinç kafayla yapabilmek için bekliyorum. çünkü bu aralar kafam çabuk dağılıyor. öngörülerde bulunurkan dikkat eksikliği olabiliyor....

anlayışınız için teşekkür ederim...

ChavRash

kombine işlerde başarılısın kardeş... yani ortaya birşey çıkarmak için bazen birçok alanda aynı anda faaliyet yürütmen gerekir... ya da bunları takip edebilmen gerekir... bu olay bilgisayar programcılığında da geçerli bir konudur. yazılımdaki herbir modülün kendi aralarındaki iletişimin uyumlu gidip gitmeyeceğini tasarlamak gibi... yani... senin böyle bir yeteneğin var. fakat ne kadar geliştirdin bilemiyorum... bu üniversitede de işe yarar... birbirine yakın dersler içerisinde, herhangi birine çalışsan diğerlerinin yarısına çalışmış olursun zaten... olaya kombine bakabildiğin için enerjini de tasarruf etmiş olursun...

oldukça mütavazısın... reklam hevesin yok... fakat yeteneğini de saklamıyorsun ki diğerleri belki birşeyler öğrenir diye... yalakalardan zamanında biraz zarar görmüşsün galiba...

Ender bulunan bir tür olarak bakarsak... Allah seni sıkıntılardan kurtulasın diye yaratmış... herkesin kolay kolay atlatamadığı dertlerin bile kolaylıkla üstesinden gelebiliyorsun... buna bağlı olarak sabırlı ve metanetli biri olduğunu söyleyebilirim.

Ahaaaa... meraklı... meraklı... alıcı, receiver, radyo, anten, radar, duyarga, bayağı sağlam çalışıyor.. kulağın delik, etrafında duyduğun hemen hemen herşeyin ne olduğunu öğrenmezsen pek rahat edemiyorsun. ama kimseyi rahatsız etmeden öğrenmeye çalışıyorsun orasuı ayrı konu...

ortam seni biraz bağlıyor. yapmak istediğin şeyler olunca yarısını dış etkenlerden dolayı ya zor tamamlıyorsun ta da öylece yarım kalıyor.

Milli değerlerede yüksek derecede hassasiyetin var desem yanlış olmaz herhalde... bir çeşit fanatik yani...

hayırlı maxicepler.

aşağıdaki yorumun kol@j ile alakası yoktur..

Anlaşıldığı üzere siz musikiye özellikle de Türk Müziğine son derece meraklı bir zatsınız. Türk müziğinin "ARIZALI" yapısı karakterinize de yansımış durumda. Öyle ki bu, avatarınızdaki "yere bakarım, canını yakarım haa!!!" havasından da gayet net bir şekilde anlaşılıyor. Sitedeki admin konumuzla karakteriniz birleştiğinde pek çok üyeyi sair şeytanî duyguları uğruna banladığınızı, çok canlar yaktığınızı söyleyebiliriz.

Elinizden düşürmediğiniz sazınız adeta sizin bir uzvunuz gibi olmuş durumda. Öyle ki bakkala, akraba ziyaretlerine, askerlik yoklamasına kadar her yere onunla gidiyorsunuz. Onu bebek taşır gibi taşımanız insanları yanıltmasın, hiç beklenmeyen anda sapını adamın gözüne sokarsınız siz, öyle de maraz bir yapıdan teşekkülsünüz.

Bu genç yaşınıza rağmen 9bin mesaj yazmanız insanı kandırmasın 2005 üyesi olduğunuz göz önüne alınırsa son derece tembel olduğunuz rahatça anlaşılabilir. Siz var ya, oturduğu yere şeyapanlardansınız... eee.... şey... kök salanlardansınız!.. Marazlığınızla bu tembel haliniz birleşince oturduğu yerden sağa sola bağıran bir insan profili görmekteyiz. Allah eşe dosta sabır versin.

Siz boşuna "nereden" kısmına Kars yazmamışsınız.
Kars'ın neyi meşhur?
Kaşarı.
Başka neyi meşhur?
Sarıkamış'ı.
Siz beyaz tenli misiniz? Evet.
Çok ayıpladık sizi çoook.

:ehe

konuya biraz eğlence ve renk kattığın için çok teşekkür ederim

yalnız preator çok güzel bir olaya parmak bastı...
avatarda görünenlerin ne anlamagelebileceğinin yorumu..

bu farkı gayet güzel görüyoruz.
kendisine ciddi ciddi teşekkür ediyorum...

Burak

Üye
:kop:bir ozan abi gelmedi konuya :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Getiririm ben :ehe

Burak

Üye
merakla bekliyoruz :D

Üst Alt