Avatarınızın yalancısı ... avatarınızdan kişilik yapınız ve ruh haliniz analiz edilir

Sponsorlu Bağlantılar

Burak

Üye
!!Burak!!

konuya tekrar hoşgeldin kardeş... (avatarına üç yorum yaptırana üç yorum bedava-firmamızın ikramıdir)

bu aralar sağlık sorunların var... antibiyotik tavsiye etmem için doktor olmam lazım, özellikle penisilin.

arkadaşlarını yanlış anlıyorsun bu aralar ya da şakalkarını kaldırmakta zorluk çekiyorsun...

ayrılık var... Allah tezelden kavuştursun hayırlısıyla... birisini kaybetmekten de korkuyor musun ne? zaten birisini kaybetmişsin... (taşındılar galiba) ... gene bir kayıp yaşamaktan korkuyorsun...

hassas bir yapın olduğunu zaten biliyoruz... bu aralar hassas oluşunun kullanılmasından dolayı korkuların biraz artmış mı ne?

yeni başlangıç yapmak istiyorsun tekrar.... (gerçi kaçıncı yeni başlangıçsa...) kardeş sen hala sensin... günahınla sevabınla, yapabildiklerinle eksik kalanlarla, bunlardan ders alıp devam etmeyi bil. ne de olsa hatasız kul olmaz...

ben avatarınızın yalancısıyım

hayırlı maxicepler....

ikram için teşekkür ederim abi :)

sağlık sorunum mu ? valla abi arada burnum akıyor :ehe
soguk aldım herhalde...

arkadaslarımın yaptıgı bazı sakalara son 2-3gündür tepki gösterir oldum :evet:

birkaç dostum var onları kaybetmekten korkuyorum.
birisini kaybettim gectiğimiz ay.trafik kazasında.

valla abi aslında hersabah uyandıgımda diyorum.şu şu zaman yaptıgım hatayı birdaha yapmıycam filan diye.
bastan baslıyorum herhalde sürekli :ehe

yorumun için teşekkür ederim.
Allah razı olsun.

Yağmur

Üye

Yağmur

Konuya hoş geldiniz... inşallah faydasını görürsünüz...

kolay etkilenir bir yapınız var ... çok çabuk sinirlenebiliyor veya çok çabuk duygusallaşabiliyorsunuz... bu gibi durumlarda davranışlarınız veya alacağınız kararlar isabetli olmamayabilir. düşünmeden hareket etmeyin.

evine düşkün birisiniz. hatta annenize olan düşkünlüğünüz biraz daha fazla...

Arkadaşlarınızdan umduğunuz karşılığı görebildiğinizi sanmıyorum... hala içinize dert olan bir şeyler var... sayıları da hiç az değil.... genede umudunuz var diğer insanlara karşı... sosyal ilişkilerde kapıları tamamen kapatmış değilsiniz... bu doğru bir yaklaşım... ne de olsa bizde insanız onlarda... sosyal ilişki kurulabilecek başka bir canlı türü de yok...

medeni halin sözlü gibi geldi bana...

yakın çevrenden (akraba da olabilir) birilerine karşı tedbirli duruyorsun... sanki onlardan her an zarar görebilecek gibi...

dikkatli bir gözlemcisin ... dışarıdan olayları gayet iyi seyredebiliyorsun... gördüklerini kimsenin yüzüne çarpmıyorsun... ne kadar olumsuz olursa olsun... gördüğünü kendine saklayıp dedikodusunu da yapmıyorsun...

Bu aralar hayatının dönüm noktalarından biri galiba... bu öngörüm, bu avatarı seçtiğiniz zamana ait de olabilir. bundan sonra ki hayatını etkileyebilir bir olay gibime geliyor...

"bir kilim yeter" ci gelin olacaksın galiba... üçte beşte gözün yok.. kanaatkar birisin .. elindekinle yetinmesini biliyorsun..

hayırlı maxicepler...

çok güzel bir yorum olmuş tşk tamda beni anlatmışsın ama bir tek sözlü değilim o yanlış :ehe

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel bir yorum olmuş tşk tamda beni anlatmışsın ama bir tek sözlü değilim o yanlış :ehe

estağfirullah ... pek sır açıklanmaz ama ben merak ediyorum şimdi.

o boynundaki siyah bantı bir yere bağlılığa yormuştum. bunu da evliliğe yakın bir şekilde değerlendirdim...

peki boyun bandı ne anlama geliyordu?

JayJayyy

Üye
bu avatarımı da rica etsem yorumlar mısın kolaj.şimdiden teşekkürler...

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
bu avatarımı da rica etsem yorumlar mısın kolaj.şimdiden teşekkürler...

JayJayyy

konuya hoş geldin fatih.

şakacı, komik, hoş sohbet biri olduğunu gözlemledim. tek ayak üstünde 100 çift ayak üstünde 1000 kelime üretibilen bir yapın var. bazen frenler tutmuyor değil mi?

riskli işleri seviyorsun. bir çok kişinin uzak durduğu durumlara gönül rahatlığıyla dalabiliyorsun da bu kadar da tedbirsizlik olmaz ki kardeş...

başarılarınla anılmak istersin... en gıcık kaptığın insanlar yalakalar. yalakalıkla milletin önüne geçerler. hatta başkalarının başarılarını da kendilerine mal ederler. bir kaşık su da boğasın geliyor öylelerini.

çok sık karar değiştirebiliyorsun. bu durum rahatsız ediyor seni. böyle bir karar dengesizliğin var ama son zamanlarda toparlamışsın. eskisi kadar olmuyor bu iş. bu olgunlaşmanın göstergesidir.

pek kanaatkar biri olarak göremedim; gözün galiba yükseklerde. elindekiyle yetinmek yanında daha fazlası için de koşturabiliyorsun. elbetteki yüksek mevkiler ideal olabilir fakat bu kadar kısa zamanda olmasını bekleme. sabır lazım.

ben avatarınızın yalancısıyım...

hayırlı maxicepler.

batuone

Üye
abi yeni avatara yorum rica ediyorum :ehe

JayJayyy

Üye

JayJayyy

konuya hoş geldin fatih.

şakacı, komik, hoş sohbet biri olduğunu gözlemledim. tek ayak üstünde 100 çift ayak üstünde 1000 kelime üretibilen bir yapın var. bazen frenler tutmuyor değil mi?

riskli işleri seviyorsun. bir çok kişinin uzak durduğu durumlara gönül rahatlığıyla dalabiliyorsun da bu kadar da tedbirsizlik olmaz ki kardeş...

başarılarınla anılmak istersin... en gıcık kaptığın insanlar yalakalar. yalakalıkla milletin önüne geçerler. hatta başkalarının başarılarını da kendilerine mal ederler. bir kaşık su da boğasın geliyor öylelerini.

çok sık karar değiştirebiliyorsun. bu durum rahatsız ediyor seni. böyle bir karar dengesizliğin var ama son zamanlarda toparlamışsın. eskisi kadar olmuyor bu iş. bu olgunlaşmanın göstergesidir.

pek kanaatkar biri olarak göremedim; gözün galiba yükseklerde. elindekiyle yetinmek yanında daha fazlası için de koşturabiliyorsun. elbetteki yüksek mevkiler ideal olabilir fakat bu kadar kısa zamanda olmasını bekleme. sabır lazım.

hayırlı maxicepler.

Süpersin kolaj.%90 diyebilirim.aslında biraz fazla ciddi bulurlar beni genelde.10 poanı oradan kestim.önceki yorumuna göre daha tutarlı bir yorum oldu bu.zamanla %100e yaklaşacaksın sanırım...emeğine sağlık çok teşekkürler...

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

Süpersin kolaj.%90 diyebilirim.aslında biraz fazla ciddi bulurlar beni genelde.10 poanı oradan kestim.önceki yorumuna göre daha tutarlı bir yorum oldu bu.zamanla %100e yaklaşacaksın sanırım...emeğine sağlık çok teşekkürler...

Avatarda gördüğümü söylüyom "şu kaldırılan şapkayı ona yormuştum."

hayırlı maxicepler.

JayJayyy

Üye

Avatarda gördüğümü söylüyom "şu kaldırılan şapkayı ona yormuştum."

hayırlı maxicepler.

:hmmmBen de avatarı koyarken keşke o şapka yerine kılıç,silah filan olsaydı demiştim...

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

:hmmmBen de avatarı koyarken keşke o şapka yerine kılıç,silah filan olsaydı demiştim...

hah bak işte o ciddiyete yorumlanabilirdi...

--------------- Ekleme ---------------

abi yeni avatara yorum rica ediyorum :ehe

batuone

bilmecelere çok meraklısın. çözemediğin bilmeceler belki kafanı kemiriyor.. bir şekilde çözüme ulaşmaya çalışıyorsun.

dolaylı yoldan anlatımlar tercih ediyorsun. konuyu olduğu gibi değil de .. o konuyla alakalı olayları anlatıp karşındakinin anlamasını bekliyorsun. anlamayan olunca patlıyorsun.

edebiyat ilgin var, şiir okumak hoşuna gidiyor.

temiz bir insan olduğunu söyleyebilirim. hoş sohbetli şakacısın.
şakalar taze gider. bekletirsen pek komik yanı kalmaz.

tanınması zor bir insansın aslında. dertlisin, belki bu yüzden şakalar yapıyorsun. dertlerini bastırmak için.

her tebessümün altında sanki bir acı işareti var...

eğer öyleyse Allah sabırlar versin.

baba eksikliği var galiba. baban fazla zaman ayırmıyor mu sana?
ona bir kere sevdiğini söyle...

durduk yere bir kere yap.

hayırlı maxicepler.

batuone

Üye

hah bak işte o ciddiyete yorumlanabilirdi...

batuone

bilmecelere çok meraklısın. çözemediğin bilmeceler belki kafanı kemiriyor.. bir şekilde çözüme ulaşmaya çalışıyorsun.

dolaylı yoldan anlatımlar tercih ediyorsun. konuyu olduğu gibi değil de .. o konuyla alakalı olayları anlatıp karşındakinin anlamasını bekliyorsun. anlamayan olunca patlıyorsun.

edebiyat ilgin var, şiir okumak hoşuna gidiyor.

temiz bir insan olduğunu söyleyebilirim. hoş sohbetli şakacısın.
şakalar taze gider. bekletirsen pek komik yanı kalmaz.

tanınması zor bir insansın aslında. dertlisin, belki bu yüzden şakalar yapıyorsun. dertlerini bastırmak için.

her tebessümün altında sanki bir acı işareti var...

eğer öyleyse Allah sabırlar versin.

baba eksikliği var galiba. baban fazla zaman ayırmıyor mu sana?
ona bir kere sevdiğini söyle...

durduk yere bir kere yap.

hayırlı maxicepler.

Abi bu kadar mı olur ya wallahi pes doğrusu eline sağlık :oke:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
birde beni yorumlasan mustafa abi bazen değişirim yine sorarım olurmu

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
birde beni yorumlasan mustafa abi bazen değişirim yine sorarım olurmu

konuya hoşgeldin kardeş.
çabuk sıkılganlık gösteriyorsun. çözülemeyen sıkıntılar seni hemen bunaltabiliyor. "amaan" deyip kestirip attığın çok oluyor.

yardımsever birisin. bu özelliğin güzel. ama yardımı sevmek ve yardım edebilmek arasındaki farkta çok sıkışıyorsun. derdi sıkıntıyı dinleyip moral olarak destek veriyorsun çoğunlukla.

sevmediğin insanlarla yan yana çalışıyorsun. bazı hallerini görmezden geliyorsun. ama nereye kadar... inşallah tezelden selamete kavuşursun ayrıca onlar gibi olmazsın... temennim budur.

evliysen tek çocuklusun... evli değilsen tek çocuksun. bunlardan biri....

kendi kendine yeter biri olmana rağmen yeterli itibarı göremediğinden şikayetçisin... ya da seni aşan konularda yeterince yardım görmediğinden veya manevi desteği yeterli alamıyorsun. bu husus da seni rahatsız ediyor.

yeteneklerinin yarısını saklıyorsun neredeyse...

estetik ve simetriye önem veriyorsun... teknik çizimler konusuna yatkınlığın var... autocad falan

hayırlı maxicepler.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Çok güzel yorumlamışsin süper demek insan kendini anlatan bir avatar koyunca daha iyi yorumlanıyor ağzına sağlık abi

Necmati

Necmati

Üye
ve ben yine geldim mustafa abi hadi bakalım ne diyecen :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
ve ben yine geldim mustafa abi hadi bakalım ne diyecen :)

Necmati™

cesaretli birisin fakat atılman gereken işlerde... risk hesabını düzgün yapmıyorsun... çekinmiyorsun fakat daha düzgün hesaplar yapsan daha sağlam sonuç alırsın...

fazla özenli biri değilsin... günü kurtaracak kadar çalışmalar yapıyorsun...

"beni beğenen, böyle beğensin" mantığın var... biraz da arkadaşlarına göre davranışlarında azıcık özen göstersen daha makbul olur... yoksa bu huy kalp kırabilir.

konu değiştirmek çok hoşuna gidiyor. yeni laflar açmak. bunu yapmadan önce karşındakinin lafının bitmesini bekle.

derdini anlamak zor. şakacılığınla birşeyler kapatıyorsun. belki sen bile ifade edemiyorsun... ben şuna bağlayayım.: Kardeşin yok ya da kardeşlerinle pek iyi anlaşamıyorsun. ya da evlilik, iş gibi sebeplerden dolayı ayrı duruyorsunuz. onların özlemi...

arada bir açıp onları sevdiğini söyle... eğer iyi anlaşamıyorsanız aranız düzelir... uzaktaysalar içiniz açılır...

hayırlı maxicepler.

Çok güzel yorumlamışsin süper demek insan kendini anlatan bir avatar koyunca daha iyi yorumlanıyor ağzına sağlık abi

rica ederim... faydası oluyorsa ne mutlu...
yoksa yaptığımız işin, hava yapan gösteriden başka bir özelliği kalmaz

hayırlı maxicepler.

Necmati

Necmati

Üye
Necmati�

cesaretli birisin fakat atılman gereken işlerde... risk hesabını düzgün yapmıyorsun... çekinmiyorsun fakat daha düzgün hesaplar yapsan daha sağlam sonuç alırsın...

fazla özenli biri değilsin... günü kurtaracak kadar çalışmalar yapıyorsun...

"beni beğenen, böyle beğensin" mantığın var... biraz da arkadaşlarına göre davranışlarında azıcık özen göstersen daha makbul olur... yoksa bu huy kalp kırabilir.

konu değiştirmek çok hoşuna gidiyor. yeni laflar açmak. bunu yapmadan önce karşındakinin lafının bitmesini bekle.

derdini anlamak zor. şakacılığınla birşeyler kapatıyorsun. belki sen bile ifade edemiyorsun... ben şuna bağlayayım.: Kardeşin yok ya da kardeşlerinle pek iyi anlaşamıyorsun. ya da evlilik, iş gibi sebeplerden dolayı ayrı duruyorsunuz. onların özlemi...

arada bir açıp onları sevdiğini söyle... eğer iyi anlaşamıyorsanız aranız düzelir... uzaktaysalar içiniz açılır...

hayırlı maxicepler.
Şakacılığım doğrudur üsütüne kapatmaya gayret gösteriyom..
laf açmak benim işim çünkü çok hareketli çok konuşkan bir yapım bunu engellemek elde değil..
evet uzakta kardeşim var abim aramız iyidir ama o gitti diye ne bunalımdayım nede üzülüyorum ama aramda bozuk değildir...

ama bu kadar doğru şeyler tutturmak her yiğidin harcı değil yine beni şaşırttın mustafa abi.
bu güzel değerlendirmen için sana Teşekkür ederim..
Hayırlı forumlar...

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

Şakacılığım doğrudur üsütüne kapatmaya gayret gösteriyom..
laf açmak benim işim çünkü çok hareketli çok konuşkan bir yapım bunu engellemek elde değil..
evet uzakta kardeşim var abim aramız iyidir ama o gitti diye ne bunalımdayım nede üzülüyorum ama aramda bozuk değildir...

ama bu kadar doğru şeyler tutturmak her yiğidin harcı değil yine beni şaşırttın mustafa abi.
bu güzel değerlendirmen için sana Teşekkür ederim..
Hayırlı forumlar...[/COLOR]

sağol kardeş... yalnız kardeş meselesinde aranız illa ki bozuk demek istemedim ara iyi olsa da biraz diyalog eksikliği var demek istedim...

şimdi farkında değilsin ama abinle görüşmelerini uzaktan da olsa artır. illa ki bunalıma girdin meselesi de değil bu... sosyal hayatta bazı alışkanlıkları kazanmak için gerekli... demek istediğim buydu...

hayırlı maxicepler...

organik kimya

organik kimya

Üye
merabalar benımde avatarımı yorumlarmısınız rıca etsem

Üst Alt