Burak
Üye
!!Burak!!Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
konuya tekrar hoşgeldin kardeş... (avatarına üç yorum yaptırana üç yorum bedava-firmamızın ikramıdir)
bu aralar sağlık sorunların var... antibiyotik tavsiye etmem için doktor olmam lazım, özellikle penisilin.
arkadaşlarını yanlış anlıyorsun bu aralar ya da şakalkarını kaldırmakta zorluk çekiyorsun...
ayrılık var... Allah tezelden kavuştursun hayırlısıyla... birisini kaybetmekten de korkuyor musun ne? zaten birisini kaybetmişsin... (taşındılar galiba) ... gene bir kayıp yaşamaktan korkuyorsun...
hassas bir yapın olduğunu zaten biliyoruz... bu aralar hassas oluşunun kullanılmasından dolayı korkuların biraz artmış mı ne?
yeni başlangıç yapmak istiyorsun tekrar.... (gerçi kaçıncı yeni başlangıçsa...) kardeş sen hala sensin... günahınla sevabınla, yapabildiklerinle eksik kalanlarla, bunlardan ders alıp devam etmeyi bil. ne de olsa hatasız kul olmaz...
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler....
ikram için teşekkür ederim abi
sağlık sorunum mu ? valla abi arada burnum akıyor
soguk aldım herhalde...
arkadaslarımın yaptıgı bazı sakalara son 2-3gündür tepki gösterir oldum

birkaç dostum var onları kaybetmekten korkuyorum.
birisini kaybettim gectiğimiz ay.trafik kazasında.
valla abi aslında hersabah uyandıgımda diyorum.şu şu zaman yaptıgım hatayı birdaha yapmıycam filan diye.
bastan baslıyorum herhalde sürekli

yorumun için teşekkür ederim.
Allah razı olsun.
Ben de avatarı koyarken keşke o şapka yerine kılıç,silah filan olsaydı demiştim...