zaza
Üye
varya artık beni takip ettiğini düşünücem hani işinden dolayıda şüphelenmiyor değilimzaza
konuya hoş geldin
yahu adamın biri avatar koymadan yorum istedi olmayan avatara bile yorum yaptıydım...
sen beni mi deneyecen yoksa hakketen bu avatarı isteyerek mi koydun?
eğer ki ciddiysen... artık bu kadar tanıştıktan sonra benden tavsiye istediğine yoruyorum...
bu avatara bakarak
hayatının düzene girdiğini söyleyebilirim...
daha bir olgun daha bir oturaklı olmuşsun... bu değişiklikleri genellikle romantik ve hayırlı iş eşiğine gelenler yaşar. arife tarif gerekmez...
daha bir kibar olmuşsun... aklın bir karış havaya mı çıkmış ne...?
sanki iç dünyanda panayır kurmuşlar da her gün eğlence mi var...?
biraz korku var sanki... kendine dayanak mı arıyorsun... aklı hocalığı yapacak birisi...? galiba kendini ilk defa bu kadar zayıf hissediyorsun...
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler.
varya artık beni takip ettiğini düşünücem hani işinden dolayıda şüphelenmiyor değilim
teşekkürler abi
abi hani dedin ya zayıf hissediyorsun diye 2 anlamda zayıf hissediyorumkardeş bazen ben de kendime şaşıyordum... artık şaşırmıyorum...
bu gün adamın biri kolundaki dövmeyi gösterdi ben de yorum yaptım..... gayet de iyi yordum...
demiştim ya herkes kendini koyuyor avatarına...
mümkünse bana da lütfen...
benide yorumlar mısınız?bakalım bizim avatardan ne çıkıcak?
bismillah!kardeş kendi resmim olsa neyse ama avatardan resmen hayatımı çıkardın.gerçekten ne dediysen oluyor.okurken ağzım açık kaldı.teşekkür ederim...
benimkini de yorumlarsanız sevinirim
abiciğim kolay gelsin. işler iyi maşallah
benim avatarımı yormuşmuydun abi acaba
Bende alayımmı Mustafa abi ...
Burak
vay abonem benim... hoşgeldin
acele etme... ne de olsa müdavimsin... buyur bir çay iç
başlayalım işe... ne de olsa yorumlama yeteneğimi geliştirmemde senin de emeğin büyük...
bunalım avatarı... sigara meyillisi olmuşsun... uzak dur. baştan ellemezsen sorun çıkmaz.
gündüzün koşturmaca, gecen kafa yormaca... ne zaman dinlenecen...?
geleceğin bilinmezliği, karanlığı seni tedirgin ediyor... da kimin geleceği aydınlık, kimin geleceği belirgin.? o kadar uzun geleceği düşünerek zaman kaybedeceğine bu gününe sahip çıkmayı unutuyorsun.
sosyal çevren gelişmiş tam 9 kişiyle yeni tanıştığını saydım...
yakın akrabalarından biri hatta sevdiğin bir akraban, ya evleniyor, ya da evlendi bu yakın zamanda... Allah tamamına erdirsin...
hayırlı maxicepler
Geldiğinde bir yorum isterim abi
zaza
konuya hoşgeldin isa kardeşim...
derin bir avatar ama yüzeyini bakmaktan derinin pek göremiyorum..
bu şu demek ... derinini sen saklıyorsun... yani geleceğe dair pek beklentin kalmamış... "idare-i maslahat" yani günü kurtarma sanatı üzerinde çalışıyorsun...
ömründe aşık olduğunu düşündüğün üçüncü kız bu... hayırlısı olsun kardeş...
"sıra geldi ölüm" demek için biraz genç değil misin?
artık "beni kötü anmasınlar"; "beni iyi bilsinler" diye düşünmenin vakti şimdi midir?
gençlik psikolojisi... bu durum genellikle 23 yaşının sonuna kadar devam eder
ondan sonra hayatına yeni idealler gelecek zaten .. onun peşinde koşarsın...
baba olduğumda 22 yaşım dolmamıştı... eşimin hamilelik dönemi çok heyecanlı geçmişti... ha şöyle ha böyle... derken...
doğum oldu, kızımız oldu, ben de kimsenin sezmediği, hiç ummadığım bir moral bozukluğu oldu...
yanlış anlamayın kız oldu diye değil... artık ben neyi bekleyeceğim diye... düşünekaldım
idealsiz bir adam gibi hissetmiştim kendimi... mesnetsiz bir vaziyette boşluğa düştüm...
yani senin yaşlarındaydım, şu anda yaşadığın ruh haline girdim... ama benimki 1 hafta bile sürmemiştir...
sonra bana baktıkça, tepki verdikçe, kucağında giderek ağırlaştıkça, senle konuştukça, her tarafı dağıla dağıla ortalıkta koştukça...
yani bekleyecek daha çok şey varmış değil mi?
insan önce kendi için yaşamalı... başkalarına ömründen verdiğin kadarının bir kısmını kendine ayır...
kendine hayrı olmayanın başkasına hiç olmaz... kafayı kaldır.
mezar ustalarıyla görüşmeyi de bırak... onu senden sonra düşünecek bir yığın adam var; merak etme...
hayırlı maxicepler.
abiciğim abonelere özel indirimler vardır inşallah
hosbulduk çay için teşekkür ederim.
abiciiğim hiç elime sigara almadım elime bugüne kadar
aynen öyle abiciğim. gündüz koşturmaca gece düşünmece. dinlenicek hiç zaman yok...
gelecek... çok düşündürüyor abi beni. bugün neyim ? yarın ne olacagım ? hiç bilmiyorum. beni kimi zaman üzüyor bu düşünce
çevre geniş
abiciğim hakikaten yakında bir düğün var.Allah seni eksik etmesin başımızdan.
çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
yav gerçekten anlamıyorum neye göre yorumluyorsun o kafanda ne dolaşıyor senin abiavatara bakıpta neyi hayal ediyorsun, avatara bakıpta neyi görmek istiyorsun, hangi renklere aldanıyorsun hiç anlamıyorum ama çoğu tutuyor
başkaları için yaşamayı bırakırsam hiç yaşamamış olurum yani isa olmam hatta olmazdım neyse o zaman kendime odaklanayım
bu arada teşekkürler abisık sık uğrayacam ki yanlışlarımı bulayım
Necmati
konuya hoşgeldin
bu zamana kadar hep karamsarlık örnekleri çiziyordun... şimdi mutlu olma sebeplerini ifade ediyorsun...
ama bu mutlu olma sebeplerini de yetersiz görmen biraz yanlış...
%100 mutluluk diye bir şey yoktur... mutlu insanlar elindeki küçük şeylerle %100 mutlu olmayı başarırlar.
dikkat eksikliğin var... olayları bütünüyle görememen seni rahatsız ediyor... bu seni biraz şüpheli hale getirmiş...
şüpheci olmak, merak ettirir... öğrenmeye sevk eder... ancak senin istediğin seviye için bol bol tecrübe ve gözlem gerekir..
zamanla olacak bir iş yani... ama bu şüpheci yaklaşımını paranoid (araştır) seviyesinde yapma...
hala çekingen olduğunu da söyleyebilirim...
ben avataranızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?