kol@j
Üye
-
Konu Sahibi
-
bnmkide abi .
Bende bi avatar yorumu alabilirmiyim
--------------- Ekleme ---------------
Bende bi avatar yorumu alabilirmiyim
teşekkür ederim mustafa abi hele son paragraf tamda beni anlatıyor63 mustafa tabii ki... bir deneyelim... evinizde yaklaşık 12 nüfus yaşıyorsunuz. milli değerlere düşkünsün... hatta fanatik davranmak hoşuna gidiyor. çabuk üzülen, kırılgan birisin fakat çabuk toparlıyorsun kendini... aile de herkesin sana bir düşkünlüğü var, galiba küçük takımdansın, o yüzden seni daha şirin görüyorlar. bu kadar dağınık olman aradıklarını daha kolay bulduğun için mi...?eşyalarının kendince bir düzeni var ama dışarıdan bakanlar dağınık olduğunu düşünüyor.... evden dışarı fazla çıkmıyorsun galiba.... maçtan maça mı yoksa... ben avatarınızın yalancısıyım hayırlı maxicepler
teşekkür ederim mustafa abi hele son paragraf tamda beni anlatıyor
bide benimkine bak kardeş
Banda daha sıra var galiba ..
eyvallah dostum tesekürler
Adam Haklı Beyler.Eywalah sağolasın
Bir de benim avatarı yorumlarsan sevinirim. Bakalım bizim avatardan neler çıkacak
abi işler nasıl gidiyor
%90'a yakın bir isabet oranı var. Evlenmeyi murat ettiğim kişi yok ve dışarıya güven verme konusunda da sanal alemde belki olabilir. Bunların dışındakiler tam isabet olmuş. Yorum için sağolasınALpeRenBuGRa
konuya hoşgeldin...
nilli değerlere düşkünlük çoğu avatarda gizli durur ama seninkinde gayet açık...
aile baya kalabalık maaşallah... yaklaşık 12 kişi
teknik ressamlığa yatkınsın... galiba güzel yazı konusunda da fena değilsin...
çok zeki biri olduğun söyleniyor... sana normal gelen farklı fikirler sunuyorsun... ama başkalarının aklına gelemeyen şeydir o...
evlenmeyi murad ettiğin kişinin adı "S" veya "C" harfiyle mi başlıyor (baş harf meselesine yeni başladım...doğru ise ona göre kendimi geliştireceğim) ?
coşkusunu içinde saklayan ne zaman patlayacağı belli olmayan ve eğlenmesini bilen bir insansın... bu yaştan sonra biraz dikkat et... gençliğimde yaptığım diz üstü düşme dansını şimdi yaptığımda dizimi kırıyordum neredeyse... bunları hesaba kat...
dışarıya karşı pek güven veren bir insan değilsin... yanlış anlama öyleymiş gibi davranıyorsun... senle fazla muhatap olunmasını istemiyorsun... yazılı olmayan bir abonelik sistemin var... seni gerçekten onlar tanıyor...
bu alışkanlık insanlara pek güvenmediğinden... sebebi sende kalsın...
liderlik özelliğin çok gelişmiş... kendine özel bir ikna kabiliyetin var...
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler...
%90'a yakın bir isabet oranı var. Evlenmeyi murat ettiğim kişi yok ve dışarıya güven verme konusunda da sanal alemde belki olabilir. Bunların dışındakiler tam isabet olmuş. Yorum için sağolasın
ne tür bir yorum yapacan merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?