kol@j
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ustam benimkinideyorumlarmısın rıca etsem sendenbirde profilime yazarmısn yazdım die
10 kişilik değil paşam ama yaklaşmışsınyaklaşık 10 kişilik bir ailen var... içlerinde en çok ilgi gören sensin..
teşekkür ederimgayet şirin olduğun da aşikar...
Aileme hiç inanmıyacağınz kadar bağımıyımailene düşkün olduğun kadar bireysel yaşamayı da seviyorsun... yani ne çok asi ne de bağımlı...
tehlikeli, heyecanlı işleri daha doğrusu eğlenceleri seviyorsun... paraşut, kayak, dağ sporları, bumpi jumping gibi..
Bak işde bu doğruetrafındaki insanları pek iyi tanıyamamktan dolayı sıkıntılısın... bu yüzden zarar da görmüşsün..
2007 den beri paşambu yaşta ne bu aşk acısı anlamadım kardeş... şıpsevdi misin yoksa?
kendini ifade etmekte zorluk çeksen de davranışların nasıl bir insan olduğunu belli ediyor zaten, bu yüzden çabuk tanınan ve sevilen birisin...
Mustafa abi bende avatarıma bir yorum alabilirmiyim ?
Hocam hazır gelmişken biz de bir yorum alabilir miyiz
ALLAH Razı Olsun abi yorumladığın için sağol (.
Bende Alayımmı Mustafa abi
ayrıca deden ya da eben de sizinle beraber yaşıyor.Necmati
konuya hoşgeldin...
hala karamsar gördüm seni... kendine ait pek bir amaç belirlememiş gibisin... dikkat et.. istikametli ol.. şimdi olmaya karar vereceğin şey gelecekte ne olacağını belirleyecek... belki bu belirsizlikten dolayı karamsarlık yapıyorsun...
saklı tutyorsun kendini...konuşmak yada açılmak sana pek kolay gelmiyor ya da gereksiz görünüyor sana...
biraz da boşverdimcisin...
sanıyorum ki baya bir de uyku problemin var... zamansız zamansız uykusuzluk çekiyorsun...
büyük ve ehil gördüğün insanlardan da kaçman sana pek fayda sağlamaz... büyüklerinden birini örnek alırsan daha isabetli kararlar verirsin... daha istikrarlı bir kişiliğe sahip olursun...
bu yukarıda saydığım şeyler hepsi birbirine bağlı... içlerinden birini kırdığın zaman diğer sıkıntıların gayet kolay çözülür...
bu türlü sıkıntılar genellikle potansiyel yeteneği yüksek ama uygulama alanı bulamayan insanlarda görünür...
yani içinde bulunan enerjin (yapabileceklerin) çok yüksek olduğu için seni yavaş yavaş yakıyor... neden?
enerjini dışarı salamıyorsun...
bir iki yeteneğini bul... ve onlar üzerinde odaklan... o konuda kendini geliştir...
o zaman enerji seni yakmaz...
karamsarlıktan kurtulursun...
ortaya koyduğun eserlerle sosyalleşirsin...
yaklaşık 5 kişilik bir ailen olduğunu da söylemeliyim... ayrıca deden ya da eben de sizinle beraber yaşıyor.
hepsine selam söyle... büyüklerimin ellerinden öptüğümü de belirt.
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler.
ayrıca deden ya da eben de sizinle beraber yaşıyor.
şu yorum hariç hepsi doğru Mustafa abi..
ne ebem sağ nede dedem
Yine süper yorumlamışsın..
evet iki tane yükseltemediğim yetenek var beatbox ve breakdance hangisine öncelik vereceğimi hala çözemiyorum hatta gelecek sene yetenek sizsiniz'e katlıacak kadar iddialıyım..
Ellerine sağlık abim..
Bende senin ve diğer büyüklerimin ellerinden öptüm ..
esen kal
Mustafa bey benim avatarıda yorumlarmısınız.
ben dedemi göremedim maalesef ama babamlar beraber yaşıyolarmışişine yaradıysa ne mutlu... merak ettiğim deden ya da eben vefatından önce sizinle beraber mi yaşıyordu?
ben dedemi göremedim maalesef ama babamlar beraber yaşıyolarmış
abi müsait bir zamanda bir yorum alabilirmiyim
!!Burak!!
konuya tekrar hoşgeldin kardeş...
5 ve 7 rakamlarıyla alakalı bir derdin var....
5 veya 7 kişi mi...amasya mı antalya mı (palka no dan)? tam yoramadım...
kimseye açmak istemediğin bir planın var...
"bekleyin, göreceksiniz" der gibisin
birileri sana akıl vermeye çalışıyor ama hangisini dinleyeceğine karar veremiyorsun...
herkes kendi tecrübesine göre birşeyler söyler ama içinde bulunduğun durumu en iyi sen değerlendirirsin...
tamamen kulak tıka da demiyorum öğrendiklerini kendine göre işle diyorum...
daha belirgin ve istikrarlı davranış gösteriyorsun... büyüdüğünü hissediyorsun
galiba bu durum seni biraz korkutuyor...
geleceği öcü gibi görme... gelecek yaklaştıkça sen de güçleniyorsun...
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?