Autostart kapandı hatası lütfen yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
Autostart kapandı hatası lütfen yardım ?
sis li fontları yükledikten sonra oldu blackinci nin fontları 100 kb lik olanı kurdum kaldırdım sorun olmadı ama karma font 2 yi kurdum 360 kb lik yöneticide gözükmiyor kaldıramıyorum fonts klasörünü sildim yine düzelmedi teli açınca autostart kapandı diye bir hata veriyor lütfen bilen arkadaşlar yardım etsin formatsız çözümm verin lütfenn :(

ocu77

ocu77

Üye
dostum font remover prosu işini görmesi lazım.Proyu yükle çalıştır telini yeniden başlat sorunun düzelmesi lazım

ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
linkte problem var hephal bi kontrol edermisin

ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
pleaseeee :(

ocu77

ocu77

Üye
geldiimm..bide şu denermisin..

ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
yaw yine olmadı autostarter start uyg kapandı diyor font eski haline dondu ama bu neki arka planda çalışan bi pro mu yuklendi telee anlamadımki auto start starter nekiii

ocu77

ocu77

Üye
epsilocun prolarından yükledinmi hiç???

ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
hayır ne imiş onlar dostummm upload edermisin ses kaydedicisiyle kumanda var ama bu sorun font u kurduktan sonra olduuu yaww

ocu77

ocu77

Üye
dostum bu sorun önceden yüklenen mumsms ten kaynaklanıyor olabilir..ve bildiğim kadarıyla tek çözüm mmc ye format..saygılar..

ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
he walla onuda kurmuştum ama fontu kurdum tel tekrar açılcak sorusuna evet dedim ve bu sorunla karşılaştımmm

ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
yaww blackinci yede bi sormak lazım fontları yapan oo ama bu olay fonttan sonra oldu mum sms i kaldıralı 1 hafta olmuştuu off yaw şimdi nası atcam formatt bi bilen yokmuuu :(

sublieutenant

sublieutenant

Üye
ocu77' Alıntı:
geldiimm..bide şu denermisin..

yada c:system/fonts klasörünün ismini değiştir ve sil... teli yeniden başlat...

ozkanak

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
formatı attım bile hep yeni versiyon yukletmek için bahane ariyodum 5.53

bymen07

Üye
merhabalar sorunun üstünden uzun zaman geçmiş ama ben yinede bu sorunla tekrar karşılaşan arkadaşlar olursa diye cevap yazıyorum sorunun proplemi 1.si çin dili içeren program yüklenmişse system içindeki fonts klaörünü silin 2.si ise yine system içindeki recogs klasöründeki autostart.mdl yazan şeyi silin c:/system veya e:/system ikisinide kontrol edin benim bildigim budur saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt