Autorun Guard (Autorun virüsünün en sıkı önlemi!!!)

Sponsorlu Bağlantılar

ufukks91

Üye
orhan pekı bat dosyasını calıstırdıgımız zaman pc ye reset attıgımızda NTLDR dosyası eksık dıye bı hata verıyomu acaba.?

oktay3838

Üye
kardes repadshare deki link calısmıyor [email protected] adresime ekleyince meil atarmısın

temhahmet

Üye
banada bulaştı ne yaptıysam silemiyorum. bende gizli dosyaları gösteriyo. fakat görev yaöneticisine ulaşamıyorum. bazıları görev yöneticisinden halledebileceğimi söylüyo. ama açılmıyo. bazı programlar var hiçbiri bi işe yaramıyo. combofix de dahil... hepsi nafile... bu ikinci kez başıma geliyo... buda işime yaramazsa pes.... hepsi zaman kaybı olacak....

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Link sağlam.

emax

Üye
arkadaşım bu işe yaramıyor denedim olmadı

okansasa

okansasa

Üye
saolda sorun yıne cozulmedı autorunu sılıyorum yenı gelıyor

x007x

Üye
kardesim ellerine saglik

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş sagol bat dosyasını çalıştırdım taşınabilir hdd deki autorunu sildi ama takıp çıkarınca tekrar geliyor.şimdi programıda deneyecegim.

--------------- Ekleme ---------------

kardeş herşey için teşekkür ederimde,şu programı rapidshareden başka bir yer upload edebilirmisiniz?rapidten hiçbirşey indiremiyorum.

maxirabit

maxirabit

Üye
Teşekkürler.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeşler sizinde egerki flaş belleginize/usb hddnize virüs kaçarsa combofix kullanın.bendeki autorun hiçbi türlü silinmiyordu,combofix ile sildim.birgün konu açıp derin derin nasıl sildigimi anlatacagım...

kalemsiz

Üye
sayın ustam ellerine sağlık

neo33

Üye
virüs diyor parola çalma. diye uyarı veriyor

Çağrı.K

Çağrı.K

Üye
Gerçekten işe yarıyor. :oke:

T3rM1N4t0rs

T3rM1N4t0rs

Üye
eyw.

goldenspy

Üye
Usta valla eli öpülecek adamsın cok teşekkür ederim :) kafayı yemiştim artık sayende kurtulduk :D

FOURTYSEVEN

Üye
abi çok saol beni büyük bi beladan kurtardın emegine saglık:oke:

hidolf

Üye
abi sağol valla adamsın :D

sogugumsu

Üye
Eline sağlık arkadaşım. Yalnız sildikten sonra, usb yi tekrar takınca yine ortaya çıkıyor. Kalıcı değil yani. Bir şeyi eksik biliyorsam söylersen sevinirim.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eline sağlık arkadaşım. Yalnız sildikten sonra, usb yi tekrar takınca yine ortaya çıkıyor. Kalıcı değil yani. Bir şeyi eksik biliyorsam söylersen sevinirim.

Virüs USB'de olduğu için tekrar takarsan tekrar bulaşır.Eğer flash belleğinde önemli birşey yoksa biçimlendir.

canayakınn

Üye
deneyeceğim arkadaşım şimdiden teşekkürler emeğine sağlık

Üst Alt