Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Autorun Guard (Autorun virüsünün en sıkı önlemi!!!)
Sponsorlu Bağlantılar
ufukks91
Üye
orhan pekı bat dosyasını calıstırdıgımız zaman pc ye reset attıgımızda NTLDR dosyası eksık dıye bı hata verıyomu acaba.?
oktay3838
Üye
kardes repadshare deki link calısmıyor [email protected] adresime ekleyince meil atarmısın
temhahmet
Üye
banada bulaştı ne yaptıysam silemiyorum. bende gizli dosyaları gösteriyo. fakat görev yaöneticisine ulaşamıyorum. bazıları görev yöneticisinden halledebileceğimi söylüyo. ama açılmıyo. bazı programlar var hiçbiri bi işe yaramıyo. combofix de dahil... hepsi nafile... bu ikinci kez başıma geliyo... buda işime yaramazsa pes.... hepsi zaman kaybı olacak....
Nedved
Emekli Yönetici
Link sağlam.
emax
Üye
arkadaşım bu işe yaramıyor denedim olmadı
okansasa
Üye
saolda sorun yıne cozulmedı autorunu sılıyorum yenı gelıyor
x007x
Üye
kardesim ellerine saglik
mangdaşire
Üye
kardeş sagol bat dosyasını çalıştırdım taşınabilir hdd deki autorunu sildi ama takıp çıkarınca tekrar geliyor.şimdi programıda deneyecegim.
--------------- Ekleme ---------------
kardeş herşey için teşekkür ederimde,şu programı rapidshareden başka bir yer upload edebilirmisiniz?rapidten hiçbirşey indiremiyorum.
maxirabit
Üye
Teşekkürler.
mangdaşire
Üye
kardeşler sizinde egerki flaş belleginize/usb hddnize virüs kaçarsa combofix kullanın.bendeki autorun hiçbi türlü silinmiyordu,combofix ile sildim.birgün konu açıp derin derin nasıl sildigimi anlatacagım...
kalemsiz
Üye
sayın ustam ellerine sağlık
neo33
Üye
virüs diyor parola çalma. diye uyarı veriyor
Çağrı.K
Üye
Gerçekten işe yarıyor.
T3rM1N4t0rs
Üye
eyw.
goldenspy
Üye
Usta valla eli öpülecek adamsın cok teşekkür ederim kafayı yemiştim artık sayende kurtulduk
FOURTYSEVEN
Üye
abi çok saol beni büyük bi beladan kurtardın emegine saglık
hidolf
Üye
abi sağol valla adamsın
sogugumsu
Üye
Eline sağlık arkadaşım. Yalnız sildikten sonra, usb yi tekrar takınca yine ortaya çıkıyor. Kalıcı değil yani. Bir şeyi eksik biliyorsam söylersen sevinirim.
Eline sağlık arkadaşım. Yalnız sildikten sonra, usb yi tekrar takınca yine ortaya çıkıyor. Kalıcı değil yani. Bir şeyi eksik biliyorsam söylersen sevinirim.