Aurelio'nun oynaması tehlikede!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Aurelio'nun oynaması tehlikede!
Betis'in lisans için başvurduğu FIFA, TFF'den, "Aurelio F.Bahçe'nin" yanıtını aldı. Geçici lisans başvurusuna da henüz yanıt verilmedi ..
F.Bahçe yönetiminin, opsiyon hakkını kullanıp sözleşmesini bir yıl daha uzatmasına rağmen, Real Betis kulübüyle sözleşme imzalayan Aurelio, lisansına kavuşamadı. Yıldız oyuncu ile kulüp arasında imza atıldıktan sonra Real Betis, lisans çıkarmak için FIFA'ya başvurdu. FIFA durumu Türkiye Futbol Federasyonu'na sordu. F.Bahçe'nin daha önce uzatma hakkını onaylayan Futbol Federasyonu ise Aurelio'nun sarı-lacivertli kulübün oyuncusu olduğu yanıtını verdi. Real Betis bunun üzerine konunun mahkemelik olduğu gerekçesiyle geçici lisans başvurusu yaptı. FIFA'nın henüz bu başvuruya yanıt vermediği; Aurelio'nun şu anda Betis formasıyla resmi bir maça çıkmasının mümkün olmadığı kaydedildi.

schumici

schumici

Üye
valla üzülmedim. aurelio fenerdeki onca emeğinin üstüne sünger çekti ve kaçtı resmen. şu an içinde bulunduğu duruma hiç üzülmüyorum

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
valla üzülmedim. aurelio fenerdeki onca emeğinin üstüne sünger çekti ve kaçtı resmen. şu an içinde bulunduğu duruma hiç üzülmüyorum
aynen kardeşim bende üzülmüyorum tam tersine seviniyorum diyebilirim. bize nasip olmadı kimseye olmasın. bunca geçmişi bi çırpıda silip atması yakışmadı kişiliğine.

schumici

schumici

Üye
aynen kardeşim bende üzülmüyorum tam tersine seviniyorum diyebilirim. bize nasip olmadı kimseye olmasın. bunca geçmişi bi çırpıda silip atması yakışmadı kişiliğine.

evet kardeşim hemde hiç yakışmadı. şu andan sonra istediğini yapabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...