Atrix'te birkaç sorun

Sponsorlu Bağlantılar

tunahankocak

Üye
    Konu Sahibi
Atrix'te birkaç sorun
Merhaba arkadaşlar. Atrix telefonumdan kısa mesaj göndermeye çalışıyorum ama ne yazık ki gönderemiyorum. Metin mesajı gönderilemedi diye hata veriyor. Sorun hatta mı diye merak edip hattı başka bir telefona taktım, o telefondan mesaj gönderebildim.

Ayrıca telefona arama geldiğinde aramayı yanıtlayınca gelen ses düzeyi çok düşük oluyor. Her zaman aramayı yanıtladıktan sonra yandan sesi yükseltiyorum. Telefonu açar açmaz gelen ses düzeyi nasıl en son düzeyde olur?

Bir de telefonun Android'ini 4.0'e yükseltmek istiyorum, telefonda herhangi bir sorun yaratmayacak olan bir room önerir misiniz, hangi room'u yüklemeliyim?

Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
son soruna cevap verebilirim şu ana kadar sorunsuz bir rom çıkmadı çünkü atrixin kerneli 4 ve üstüne uymuyor fakat bi ekip toplanıp yeni bir kernel portluyor kernel tamamlanınca paylaşıcam o zaman yeni çıkan romlar sağlıklı çalışacak

capkın52

capkın52

Üye
Birinci sorunun cevabı ayarlar,kablosuz ayarlar, mobil aglar,smsc +905329010000 benim hattım turkcell bendede aynı sorun vardı böyle hallettim

• Beğen
Tepkiler: tunahankocak

tunahankocak

Üye
    Konu Sahibi
Birinci sorunun cevabı ayarlar,kablosuz ayarlar, mobil aglar,smsc +905329010000 benim hattım turkcell bendede aynı sorun vardı böyle hallettim
Yanıtın için çok teşekkür ederim kardeşim, sayende sorunum çözüldü. Allah işini rast getirsin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt