Atrix'e USB olmadan nasıl ROM yükleyebilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

MotoUser

Üye
    Konu Sahibi
Atrix'e USB olmadan nasıl ROM yükleyebilirim ?
Sırf bu soruyu sormak için üye oldum...

Motorola Atrix 4G - [ Kernel 3.1.10 ] Atrics V2.0 by Team Hope - MaxiCep

Yukarıdaki konudaki ROM'u yüklemek istiyorum ancak ROM yükleme konusunda pek bilgim yok.
Ayrıca Atrix telefonumun USB portu da arızalı ve ROM yüklemeyi USB'siz (yani bilgisayarsız) yapmak istiyorum.

ROM yükleme konusunda açıklama (yardım) konuları olsa da "mesela WIPE yap" denip geçiliyor. Nasıl yapılacağı açıklanmıyor. Benim gibi cahiller için yardımcı olacak biri veya konu var mı ?

Yukarıdaki konudaki tüm dosyaları kart okuyucu hafıza kartına, oradan da telefonun hafızasına attım.

USB'siz ROM yükleme yapılabiliyor mu ? Yapılabiliyorsa şimdi ne yapacağım ?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...

TurboCall

TurboCall

Üye
Sırf bu soruyu sormak için üye oldum...

Motorola Atrix 4G - [ Kernel 3.1.10 ] Atrics V2.0 by Team Hope - MaxiCep

Yukarıdaki konudaki ROM'u yüklemek istiyorum ancak ROM yükleme konusunda pek bilgim yok.
Ayrıca Atrix telefonumun USB portu da arızalı ve ROM yüklemeyi USB'siz (yani bilgisayarsız) yapmak istiyorum.

ROM yükleme konusunda açıklama (yardım) konuları olsa da "mesela WIPE yap" denip geçiliyor. Nasıl yapılacağı açıklanmıyor. Benim gibi cahiller için yardımcı olacak biri veya konu var mı ?

Yukarıdaki konudaki tüm dosyaları kart okuyucu hafıza kartına, oradan da telefonun hafızasına attım.

USB'siz ROM yükleme yapılabiliyor mu ? Yapılabiliyorsa şimdi ne yapacağım ?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...
Günaydın, kardeşim, hoşgeldin, motorola hakkında bir bilgim yok ama rom cwm menüsünden yüklenir kurulum videosu altta verilmiş, ama romda çok sorun var geçip napcan orjinale dönemezsin usbsiz çünkü

MotoUser

Üye
    Konu Sahibi
Günaydın, kardeşim, hoşgeldin, motorola hakkında bir bilgim yok ama rom cwm menüsünden yüklenir kurulum videosu altta verilmiş, ama romda çok sorun var geçip napcan orjinale dönemezsin usbsiz çünkü
Benim için Atrix ROM'da en önemlisi parmak izinin çalışmasıydı. Link'ini verdiğim ROM'da çalışıyormuş.
1-2 önemsiz sorunu kalmış. Resmi ROM olmadığından, ben de telefondan sıkıldığımdan yeni ROM'u kurmak istiyorum.

O konudaki video maalesef yetersiz. Adım adım yardıma ihtiyacım var, hata yapıp telefonu hard brick yapmaktan korkuyorum...

TurboCall

TurboCall

Üye
Benim için Atrix ROM'da en önemlisi parmak izinin çalışmasıydı. Link'ini verdiğim ROM'da çalışıyormuş.
1-2 önemsiz sorunu kalmış. Resmi ROM olmadığından, ben de telefondan sıkıldığımdan yeni ROM'u kurmak istiyorum.

O konudaki video maalesef yetersiz. Adım adım yardıma ihtiyacım var, hata yapıp telefonu hard brick yapmaktan korkuyorum...

Parmak izi derken ? Parmak izi donanımsal bir getiri istiyor

Turbo İle Yollandı

frdgngr

frdgngr

Üye
Parmak izi derken ? Parmak izi donanımsal bir getiri istiyor

Turbo İle Yollandı
atrix parmak izi okuyucusu donanımı içerir de usb siz rom olayı biraz karışık
onun yerine garantisi varsa teli servise göndermek daha iyi değil mi ?
garanti si yoksa bile tamir ettirmeni tavsiye ederim zira donanım olarak çok iyi bir telefon bugün doom 3 ü yükledim sıfır kasma ile oynuyorum :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Dosyaları hafıza kartina at
Telefonu recovery ile aç
Full wipe yap
Sonra instaldan romu yükle

Ama sen telefonu rootlayip
Bootloader kilidini kırıp
Cwm yükledin mi ,m

• Beğen
Tepkiler: frdgngr

MotoUser

Üye
    Konu Sahibi
Dosyaları hafıza kartina at
Telefonu recovery ile aç
fu ll wipe yap
Sonra instaldan romu yükle

Ama sen telefonu rootlayip
Bootloader kilidini kırıp
Cwm yükledin mi ,m
Cevabin icin tesekkurler
İlk paragrafinizin bana yardimi olabilir ancak benim takildigim yer konusunda yorum yapmissiniz.
"Full wipe, yap" diyorsunuz da nasil yapacagimi bilmiyorum. Forumda aciklamalar var ancak hemen hepsi ya pc istiyor ya da yetersiz: (

2. Paragrafinizdakileri yapma konusunda hic bir sey bilmiyorum, sanirim bu da pc istiyor. Dedigim gibi benim telefonun usb portu arizali: (

Not: Garantisi doldu ve telefonumu aldigimdan beri stok rom ile kullaniyorum, hic rom yuklemedim. Android vrsiyon 2.3.4
Not 2: Aslinda pc teknisyeniyim ama telefon ile hic ugrasmadim. Yani iyi bir
Kilavuz olursa rahatlikla rom'u guncelleyebilirim.

Simdiye kadarki cevaplariniz ve yardimlariniz icin tesekkurler"Full wipe" dediginizi yaptim ve "apply update from sdcard" secenegi ile guncelleme dosyasini gosterdim.
"Signature verification failed
Installation aborted"
Raporu verdi. Sanirim root olmadigim icin...
Atrix'i root etmek icin markette program var midir?
(Birkac program yukledim, ise yaramadi)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
bootloader unlock yaptın mı

MotoUser

Üye
    Konu Sahibi
bootloader unlock yapmadim, nasil yapacagim ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
bilgisayar lazım

Üst Alt