Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atrix Sıkıntı !!! Isınma Sorunu .
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1907.Cengiz
Üye
Konu Sahibi
Atrix Sıkıntı !!! Isınma Sorunu .
Telefon Acayip ısınıyor mübarek kombi gibi sarjı hiç gitmiyor sabah şarj dolu olsun öğelen %25 e kadar düşüyor .
taylan08
Üye
Eğer stock rom da isen custom rom yükle büyük derecede isinma azalır ve performans artışı olur hissedilecek derecede
Buğra
Admin
atrix arkaşadımda mevcut evet gerçekten ısınma sorunu var bunun için stabil bir custom rom yükleyebilirsin.
ardından cihazın parlaklığını azaltarak bu soruna bir nebze olsun çözüm bulabilirsin
1907.Cengiz
Üye
Konu Sahibi
Hepsiburada dan Atrix aldım ve kullanılmış çıktı geri idae ettim . Bunun sıfırını nerden bulabilirim ?
internetten bulursun bende alacağım ya ereyon yada hızlı aldan alırım Bide gold ta var.kullanılmış derken Nasıl kullanılmış
MrGalaxy
Üye
Android telefonların en büyük sorunu ısınma ve pil evet. Live with Walkman idi eski telefonum ve acayip derecede ısınıyordu. Pili ve adaptörü değiştirmiştim sorun çözülmüştü. Denemeni öneririm.
1907.Cengiz
Üye
Konu Sahibi
ATRIX Mükemelle ama eksik yanları artılarını fazlasıyla kapatıyo