UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: niye rom telefonda değilmi kur iki dakkada işte Genişletmek için tıkla ... isim var telde
Metalci Melek' Alıntı: niye rom telefonda değilmi kur iki dakkada işte Genişletmek için tıkla ... isim var telde
UpOneTR Üye kerneli yuklemeyince telefon bi anormal oldukasmalar felan acayip hele açilarken mobil data ile ilgili bisey yok toplam ram 350 mb ramfix yaptim kullanilan ram 550 mb bosta 200-250 felan ama acik olan butun uygulamalarda 0.0b yaziyodu kullandigi ram
kerneli yuklemeyince telefon bi anormal oldukasmalar felan acayip hele açilarken mobil data ile ilgili bisey yok toplam ram 350 mb ramfix yaptim kullanilan ram 550 mb bosta 200-250 felan ama acik olan butun uygulamalarda 0.0b yaziyodu kullandigi ram
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: işte bu yüzden bunu burda paylaşmadım Genişletmek için tıkla ... cm10.1 yukliyim bari konudaki linkler guncel dimi cm10.1in
Metalci Melek' Alıntı: işte bu yüzden bunu burda paylaşmadım Genişletmek için tıkla ... cm10.1 yukliyim bari konudaki linkler guncel dimi cm10.1in
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Eğer mobil veri kullanmıyorsanız bunun konudaki sürümünü kullanın ama mobil veri kullanıyorsanız ozaman biraz uğraştırıcam sizi
Eğer mobil veri kullanmıyorsanız bunun konudaki sürümünü kullanın ama mobil veri kullanıyorsanız ozaman biraz uğraştırıcam sizi
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Motorola Atrix 4G - Atrix Radio Romlar bide bunlardan birini flaşlayıp sinyalin düzelip düzelmediğine bakın
Motorola Atrix 4G - Atrix Radio Romlar bide bunlardan birini flaşlayıp sinyalin düzelip düzelmediğine bakın
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Sukut-u Hayal' Alıntı: Abi yaşlanıyosun artık Genişletmek için tıkla ... üsteki mesaja tekrar bak