UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Adam üzerinde çalışıyor Genişletmek için tıkla ... hmm peki mrom da parmak izi çalisiyo ama parmak izi kilidini etkinlestirince sadece parmak iziyle aciliyo desen yada sifrede olsun istiyorum ben ayrica nasil yaparm yada yapabilirmiyim
Metalci Melek' Alıntı: Adam üzerinde çalışıyor Genişletmek için tıkla ... hmm peki mrom da parmak izi çalisiyo ama parmak izi kilidini etkinlestirince sadece parmak iziyle aciliyo desen yada sifrede olsun istiyorum ben ayrica nasil yaparm yada yapabilirmiyim
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Cık uygulamayla olur ama çok dandik olur Genişletmek için tıkla ... tüh ya cm9 un ne sorunları vardı mromdan iyi mi yani D
Metalci Melek' Alıntı: Cık uygulamayla olur ama çok dandik olur Genişletmek için tıkla ... tüh ya cm9 un ne sorunları vardı mromdan iyi mi yani D
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Standart sorunlar parmak izi yok ama dock desteği var Genişletmek için tıkla ... atrics güzeldi ya ins su datayi duzeltirler sağol
Metalci Melek' Alıntı: Standart sorunlar parmak izi yok ama dock desteği var Genişletmek için tıkla ... atrics güzeldi ya ins su datayi duzeltirler sağol
UpOneTR Üye serkansutcu' Alıntı: romun gelistiricisi yeni versiyon yayinlamis, var mi deneyen? Genişletmek için tıkla ... nerde ?
serkansutcu' Alıntı: romun gelistiricisi yeni versiyon yayinlamis, var mi deneyen? Genişletmek için tıkla ... nerde ?
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi O yüzden vermedimbunu indirin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sonra bunu kurun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız apn ayarını yapıp deneyin bakalım olacak mı
O yüzden vermedimbunu indirin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sonra bunu kurun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız apn ayarını yapıp deneyin bakalım olacak mı
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: O yüzden vermedimbunu indirin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sonra bunu kurun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız apn ayarını yapıp deneyin bakalım olacak mı Genişletmek için tıkla ... deneyim bakalim
Metalci Melek' Alıntı: O yüzden vermedimbunu indirin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sonra bunu kurun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız apn ayarını yapıp deneyin bakalım olacak mı Genişletmek için tıkla ... deneyim bakalim
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Sadece romu kur apn yap o zaman sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla ... ona aksam bakarm artk
Metalci Melek' Alıntı: Sadece romu kur apn yap o zaman sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla ... ona aksam bakarm artk