Swip3 Üye Tamamdır. Hukuki işlem başlatsınlar benim savunmam hazır. acil oyundan çıkış yapmam lazımdı menü tuşuna basmışım unutmuşum sonrada. bi kaç gün açık kalmış olamaz mı yani
Tamamdır. Hukuki işlem başlatsınlar benim savunmam hazır. acil oyundan çıkış yapmam lazımdı menü tuşuna basmışım unutmuşum sonrada. bi kaç gün açık kalmış olamaz mı yani
aldemirfatih Üye anaa listede ikinciyim...yanlışlıkla tarihi bi kaç ay ileri almışım...hayret valla...
Makale_Helvetia Üye sms geldi kullanıyorum operatör içi diye uyaran arkadaşa da teşekkürler yoksa fatura baya bi ''call center'' olacaktı
sms geldi kullanıyorum operatör içi diye uyaran arkadaşa da teşekkürler yoksa fatura baya bi ''call center'' olacaktı
FlaxLy Üye Farkına varırlarsa ne yapacaklarını düşünün ? Bu aldığınız hediyelerin tl'leri ne kadae tutuyorsa söke söke alırlar.
Farkına varırlarsa ne yapacaklarını düşünün ? Bu aldığınız hediyelerin tl'leri ne kadae tutuyorsa söke söke alırlar.
SezerKoc Üye ucantcme' Alıntı: bu oyunun suresi dolmadı mı Genişletmek için tıkla ... valla hediyeleri veriyolar halada vodafone günlük net hedysni vermyo sdce
ucantcme' Alıntı: bu oyunun suresi dolmadı mı Genişletmek için tıkla ... valla hediyeleri veriyolar halada vodafone günlük net hedysni vermyo sdce
kursatalpkaan Üye beyler rekora koşuyorum az sonra bakın kürşat yada alpkaan diye en başta olucam ----------Eklendi @ 14:18:07 ---------- Yazıldı @ 14:03:29 ---------- 4. sıradayım aha
beyler rekora koşuyorum az sonra bakın kürşat yada alpkaan diye en başta olucam ----------Eklendi @ 14:18:07 ---------- Yazıldı @ 14:03:29 ---------- 4. sıradayım aha