Atom bebek oynamıyorum ama hediye geliyor yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lewent2020

lewent2020

Üye
k.adını öğrenmenin bi yolu varmıki,flash attık tlf na 2 ay önce uydurmuşuz bi k.adı şimdi giremiyorum bi türlü

Malamadrı

Malamadrı

Üye
bana hala hediye gelmedi neden

---------- Eklendi @ 04:16:09 ---------- Yazıldı @ 04:15:54 ----------

size kaç saat sonra geldi

CcezaA

Üye
banada hediye gelmiyo :(

79mm79

79mm79

Üye
bende dün yükleyeyim şunu dedim millet bedavaları kullanıp duruyor. forumdan hilesinide öğrendim birde oynadım internetten baktım hediye kazananlar arasında görünüyorum. internete girmişken birde kullanım koşullarını okuyayım dedim :) en altta hile yapanların hediyeleri iptal edilip hukiki işlem başlatılacak falan diyor? bişey olurmuki ??? :)

pentagram_34

pentagram_34

Üye
[_ATHENA_];4605179' Alıntı:
bana da günlük 50 mb yerine 100 mb geliyor. Çoğu kişide böyle sanırım

Eskiden hediyeler geç geliyordu şimdide zamanı dolmadan geliyor ayrıca,aynı gün öğleden sonra listeye adınızı yazdırırsanız 1-2 saat içinde hediye geliyor.

Bir diyeri de,dava olayı.
Korkulcak birşey yok o sadece,kurallar gereği yazılır.
Bir çok kişi var aynı telefondan 3-5 kişiye hediye gönderiyor. Her kişiye dava açsa nokia'nın simit alıcak parası kalmaz.

79mm79

79mm79

Üye
Eskiden hediyeler geç geliyordu şimdide zamanı dolmadan geliyor ayrıca,aynı gün öğleden sonra listeye adınızı yazdırırsanız 1-2 saat içinde hediye geliyor.

Bir diyeri de,dava olayı.
Korkulcak birşey yok o sadece,kurallar gereği yazılır.
Bir çok kişi var aynı telefondan 3-5 kişiye hediye gönderiyor. Her kişiye dava açsa nokia'nın simit alıcak parası kalmaz.
:) orası öyle de şimdi kimse kimseyede bedava bişey vermez hele de bu devirde. şimdi nokia hediyeleri gönderip sonrada kat kat fazlasını hile yapanlardan almasın :))

aleranol

aleranol

Üye
Valla bence bu uygulama şansınıza ben bıraktım şahsen oynamayı. Şansınıza gelir gelmez hata olur felan. Bende 1 ay kullandım ilk hafta geldi gelip gelmemeler oldu 50 yi 100 yapmaya rastlamadım çünkü cepnetim var. Yani kısacası dengesiz bişey bu.

pentagram_34

pentagram_34

Üye

:) orası öyle de şimdi kimse kimseyede bedava bişey vermez hele de bu devirde. şimdi nokia hediyeleri gönderip sonrada kat kat fazlasını hile yapanlardan almasın :))

Abartılmadığı sürece birşey olmaz:)
Hem günlük paketleri çok takmazlar çünkü nasılsa 24 saat sonra işlevini yitiriyor:)

emreli01

emreli01

Üye
arkadaşlar bu hediye deginiz sey ne ya ben hiç oynamadım da nerden hediye geliyor (h)

KxTR79

KxTR79

Üye
ne güzel beleşten hediyeler keyfine bak işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt