Duyuru Atışmalar Tartışmalar Konu Dışı Grup Halinde Muhabbetler Geyik Çevirenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Corrupt

Üye
Kusura bakmayın ya şarjım bitmişti nasıl lise mağduru ya anlayamadım,liseyi okuyamadın mı yoksa lisede mi okumaktasın?asıl adın nedir,benimki hüseyin

Ben de berat, liseye yeni başladım. ders sayısı 8'e çıkarılmış gene hep kafa bi'milyon geziyorum

- - - Eklendi - - -

uykum var yatmalıyım iyi gecelr yarın akşam konuşalım.

Tamam kanka Allah rahatlık versin

ismail

Üye
ahmet berat içte kanka
Ben tele formata gidiyom

Hm beratı biliyorum,öğrendim de diğer adının ahmet olduğunu bilmiyodum.kolay gelsin kanka

ismail

Üye
sen yazana kadar bitirdim

Tv izliyodum kanka öyle çok sık foruma giresim gelmiyor ya,toplum baskısı yiyorum sonra telefonun başından kalkmıyosun diye

ismail

Üye
aynn bende ya annem ve babam çok fenalar bu konuda ama Ben tınlamıyom

ismail

Üye
galez ne la
Neyse yazarsan yarın görür cevaplarım heralde bb

Galez değil ya kelimenin kökü gale yaz bakalım googleye ne çıkıyo

- - - Eklendi - - -

Bırak boşver yazma saçma sapan şeyler çıkıyo yerel bi kullanım herhalde bizim oralarda galesiz demek pek kimseyi takmayan,vurdumduymaz kişilere söylenen bi sözdür açıklayıcı oldu mu

ismail

Üye
oldu
Heh bende öyleyim işte

- - - Eklendi - - -

[h=3]Atışmalar-Tartışmalar-Konu Dışı,İkili,Üçlü,Grup Halinde Muhabbetler-Geyik Çevirenler-:
[/h]en mal facebook atışmaları, kız erkek iki li tartışma, maxicep geyik

Gereksizler bölümünde çok fazla takılmayacağım artık dostlar konu dışı ve diğer bölümlere yardımcı olmaya çalışıp kısa kısa yazacağım.malum okullar başladı ve sürekli telefon kurcalamak zaman kaybı oluyor

ismail

Üye

Ne oldu beyler hayırdır,niye surat yaptınız bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...