Duyuru Atışmalar Tartışmalar Konu Dışı Grup Halinde Muhabbetler Geyik Çevirenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence bu kadar abartılı tepki vermen yanlış kardeşim. Sonuçta görüşlerini belirtiyor arkadaşlar.

Türe

Üye
Sus millet istedigini yazsın her zaman duygu ve düsüncelerimizi oksatacak yorumlar aramayalım..

Emir vererek konuşamazsın. Yaşına hitaben susuyorum.

- - - Eklendi - - -

bence bu kadar abartılı tepki vermen yanlış kardeşim. Sonuçta görüşlerini belirtiyor arkadaşlar.

Böyle itici yorumlarla gelmesinler madem gece gece. " DÜZGÜNCE " belirtmek diye bir fiil mevcut. Alıp kullansınlar misal.

Tartısma istemiyosan ya barutu yada atesi uzaklastıracaksın.Ama atesi kullanarak barutu barutu kullanarak atesi uzaklastırmaya çalısma.

Türe

Üye
Tartısma istemiyosan ya barutu yada atesi uzaklastıracaksın.Ama atesi kullanarak barutu barutu kullanarak atesi uzaklastırmaya çalısma.

Emir vermeden konuşursak güzel olacak. Bir daha söylüyorum yaşına hitaben susuyorum.

Ey gençlik sakin olun yaw... Ramazanı şerif hatrına birbirinizi kırmayın, rica ediyorum abilerim kardeşlerim

Tepkiler: Türe
arkadaşların sinir katsayısı yükselmiş herhalde

Türe

Üye
Sakinim kendi mesajımı şikayet ettim. Benimkiler dahil bütün gereksiz mesajlar silinsin diye Arada oluyor böyle şeyler. Yine birini kırdıysam özür dilerim biraz gergindim

Önemli olan hatayı çabuk anlamak....

- - - Eklendi - - -

Bu arada c.ronaldo tabikide best

Sakinim kendi mesajımı şikayet ettim. Benimkiler dahil bütün gereksiz mesajlar silinsin diye Arada oluyor böyle şeyler. Yine birini kırdıysam özür dilerim biraz gergindim

tebrik ediyorum bu davranışından ötürü

yanlız; hayatımızdaki gerginliğimizi foruma yansıtmamaya özen gözterirsek hepimiz açısından daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...