Duyuru Atışmalar Tartışmalar Konu Dışı Grup Halinde Muhabbetler Geyik Çevirenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismail

Üye
Köpekleri ben de severim

paki96

Üye
Bnde seni ismail abi

Bartu abi nerde ya. Bu günleri göremeden gidecek mübarek. Sercanın yola geldiğini gördüğü anda mutluluktan ağlar bence

doctorrr

Üye
eğer sen hackersan ben de will smith im

Hacki basite indigemesi
Hacki basite indirmiyorum inan beni tanısan hackerlık hakkında az şeyler yapabilidğimi ama hackerlığı tam olarak ne olduğunu bildiğimi anlarsın. Hackerlık hakkında yazdıklarım sadece dalgasına. Ciddi işlerimi 4 kişilik hacker team takım arkadaşlarımla yapıyorum... emin ol herkes dışardan göründüğü gibi değildir...

- - - Eklendi - - -

Hacker derken esprisne yani.. Yoksa hacker olmak demek ne demek ben nedemek Eğer hackerlık üniversiteyi bitirmekse ben daha ilkokul 1. veya 2. sınıftayım ... Hackerlığıda site çökertme veya pc çökertme sanmayın onu bebetolar bile yapıorlar.. Sıkıyosa kod yazın ( Lafım herkese )

Hex4d0r

Üye

Eh birkaç dilde exploit yazabilirim. (Python, Perl). Metasploit atakları gerçekleştirebilirim. Apache ve Litespeed sunuculara başarılı DOS saldırısı yapabilirim. Local Root Exploitlerden anlarım ve Buffer Overflow açıkları tespit edebilirim. SQL Injection demirbaşlardandır CRSF konusunda birşeyler bilirim. Wireless ağı dinleyip paket toplarım ve şifrelerini çözüp account hacklerim.

Birkaç yıl içinde Tersine Mühendisliği söküp aklımda olan projelere yer vermeyi düşünüyorum

Belki tam anlamıyla Hacker değilim ama kesinlikle Lamerde değilim

Kusura bakma ama bu yaptıklarının hepsini yapabiliyorum veyahut anında öğrenebilirim... Yanlış anlama ama yaptığınada lamerlik deniyor... Doğruları söylemek zorundayım...

- - - Eklendi - - -

Ha bu arada yeni projende başarılar ama güzel işler yapmak istiyorsan brute attack yada wifi kırma felan değilde daha temel şeylerle (Bak üst demiyorum ) uraşman lazım. C++ öğrenmek olabilir...

paki96

Üye

:

Hex4d0r

Üye

Kusura bakma ama bu yaptıklarının hepsini yapabiliyorum veyahut anında öğrenebilirim... Yanlış anlama ama yaptığınada lamerlik deniyor... Doğruları söylemek zorundayım...

O zaman çıtayı biraz daha yükselteyim. Tanıdığım lamerler kod yazamıyor. Python'a hakimim ve Perl dilinde iyi bir seviyedeyim. C dilindeki metasploit exploitlerini özelleştirerek Windows üzerinde yetkilendirme açıkları ararım. SSLstripi bilirsin heralde. Lamer bilmez. BeEF scriptinide bilmen gerek. Türkiyedekilere ben göstermiştim.

Neyse olay s*dik yarışına döndü. Ayrıca vaktimi C++ ile değil Assembly ve PIC ile değerlendiriyorum. Donanımsal Hacking konusu benim uğraştığım şey.

Hex4d0r

Üye
Jeton yeni düştü bunlar bildiğin ve anında yapabilecegin şeyler değilmiş biraz düşününce kavrıyor insan Bende gerçekten bilgili birisi ile tartıştığımı zannediyordum. Kusuruma bakma...

İşte şimdi oldu...

- - - Eklendi - - -

Jeton yeni düştü bunlar bildiğin ve anında yapabilecegin şeyler değilmiş biraz düşününce kavrıyor insan Bende gerçekten bilgili birisi ile tartıştığımı zannediyordum. Kusuruma bakma...
Zaten bilgim olmadığını ama hackerlik nedir in cevabını iyi bildiğimi söyledim. Hatta dikkatli okursan ilk okul 1. sınıf gibi sayılırımda dedim. Hackerlik hakkında hiç bir iddiam yok. Benimki sadece şakasına. Ha hiçmi çakmıyorum , biliyoruz az buçuk bişeyler ...

Hex4d0r

Üye
şundan emin ol hiçbirisi kolay değil ve burda bahsettiklerim azı asıl olay networking'den geçiyor. Tcp/IP'a hakim olmak gerek.

şundan emin ol hiçbirisi kolay değil ve burda bahsettiklerim azı asıl olay networking'den geçiyor. Tcp/IP'a hakim olmak gerek.
Yav biliyorum kolay değil hemde hiç değil. 3. kez söylüyorum hackerlık hakkında çok şey bilmem ama hackerliği iyi bilirim... Bu cümleden herşey anlaşılıyor heralde ...

ismail

Üye

Benim aram pek iyi değil. Bizim burda köpekden çok bişey yok. Yoldan bile geçirmiyorlar. 7-8 üyeli grup halinde takılanlarda var liderlerinin ayıdan farkı yok çok büyük.

Burası normal ya bide çok sevimliler oyun falan oynuyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...