GuitaristBoy Üye paki96' Alıntı: Sende ver bnde seninkine bakam o zmn Genişletmek için tıkla ... olum 25 yaşındayım amsterdam'da yaşıyorum mesleğim mimarlık bi tane bürom ve sen benden e-okul şifreni ver diyosun yazıkk - - - Eklendi - - - ~N.A.W.Y~' Alıntı: konuyu dağıtmayın la Genişletmek için tıkla ... yok sende katıl
paki96' Alıntı: Sende ver bnde seninkine bakam o zmn Genişletmek için tıkla ... olum 25 yaşındayım amsterdam'da yaşıyorum mesleğim mimarlık bi tane bürom ve sen benden e-okul şifreni ver diyosun yazıkk - - - Eklendi - - - ~N.A.W.Y~' Alıntı: konuyu dağıtmayın la Genişletmek için tıkla ... yok sende katıl
GuitaristBoy Üye paki96' Alıntı: Ben Ne bilm snin 25 yasnda oldugunu Genişletmek için tıkla ... giresundaki kuzenimin oğlu gibisin aynen
paki96' Alıntı: Ben Ne bilm snin 25 yasnda oldugunu Genişletmek için tıkla ... giresundaki kuzenimin oğlu gibisin aynen
GuitaristBoy Üye paki96' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... çocuğu görünce intihar edersin israillerin arap olduğunu sanıyo
paki96' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... çocuğu görünce intihar edersin israillerin arap olduğunu sanıyo
GuitaristBoy Üye Pondusss' Alıntı: avatarsız oluşu Genişletmek için tıkla ... pakiden bahsediyon herhalde
GuitaristBoy Üye paki96' Alıntı: Pc ye gecince koyacm Genişletmek için tıkla ... kendi resmini koy bakalım
man20 Üye paki96' Alıntı: Faceden bak Genişletmek için tıkla ... face'te tek sercan sen değilsin tatlım
GuitaristBoy Üye olum 12 yaşındamısın sen ya sende kesin bişey var seni zaman tüneline sokucam - - - Eklendi - - -
cukuleaks Üye GuitaristBoy' Alıntı: çocuğu görünce intihar edersin israillerin arap olduğunu sanıyo Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - GuitaristBoy' Alıntı: olum 12 yaşındamısın sen ya sende kesin bişey var seni zaman tüneline sokucam - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... senmisin abi o
GuitaristBoy' Alıntı: çocuğu görünce intihar edersin israillerin arap olduğunu sanıyo Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - GuitaristBoy' Alıntı: olum 12 yaşındamısın sen ya sende kesin bişey var seni zaman tüneline sokucam - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... senmisin abi o
GuitaristBoy Üye paki96' Alıntı: ben zaman tuneli kullanmıyorum - - - Eklendi - - - Zaten Israilli deilim İsviçreliyim Genişletmek için tıkla ... isviçreli olsan tipin avrupalıya benzerdi ben mesela yarı almanım ve git dışarıya top oyna kilo almışsın
paki96' Alıntı: ben zaman tuneli kullanmıyorum - - - Eklendi - - - Zaten Israilli deilim İsviçreliyim Genişletmek için tıkla ... isviçreli olsan tipin avrupalıya benzerdi ben mesela yarı almanım ve git dışarıya top oyna kilo almışsın
paki96 Üye 1 seneden beri 47 kiloyum ve her aksam 9dan 11.30 a kadar top oynarim - - - Eklendi - - - bizde 2 Kere almanya yuzu gormus adamız
1 seneden beri 47 kiloyum ve her aksam 9dan 11.30 a kadar top oynarim - - - Eklendi - - - bizde 2 Kere almanya yuzu gormus adamız