Corrupt Üye Türe' Alıntı: Konuyu dağıtmadan devamını versek Genişletmek için tıkla ... Loading! 1% ... 10 minutes remaining..
Türe' Alıntı: Konuyu dağıtmadan devamını versek Genişletmek için tıkla ... Loading! 1% ... 10 minutes remaining..
Türe Üye Corrupt' Alıntı: Loading! 1% ... 10 minutes remaining.. Genişletmek için tıkla ... Gereksiz yorumlardan kaçınırsak iyi olacak.
Corrupt' Alıntı: Loading! 1% ... 10 minutes remaining.. Genişletmek için tıkla ... Gereksiz yorumlardan kaçınırsak iyi olacak.
Corrupt Üye Türe' Alıntı: Gereksiz yorumlardan kaçınırsak iyi olacak. Genişletmek için tıkla ... Biraz beklemellyiz anlamında demiştim. Sonuçta klavyede kötü olabilir.
Türe' Alıntı: Gereksiz yorumlardan kaçınırsak iyi olacak. Genişletmek için tıkla ... Biraz beklemellyiz anlamında demiştim. Sonuçta klavyede kötü olabilir.
Türe Üye Aksilik değil , gereksiz yorumlar yapmayın. Konu saptı sayenizde. Suçu bende değil kendinizde arayın.
Aksilik değil , gereksiz yorumlar yapmayın. Konu saptı sayenizde. Suçu bende değil kendinizde arayın.
Corrupt Üye Türe' Alıntı: Aksilik değil , gereksiz yorumlar yapmayın. Konu saptı sayenizde. Suçu bende değil kendinizde arayın. Genişletmek için tıkla ... Tamam reyiz kızma - - - Eklendi - - - Ee ben de gereksiz bölümünden mezunum konu saptırmak benim işim
Türe' Alıntı: Aksilik değil , gereksiz yorumlar yapmayın. Konu saptı sayenizde. Suçu bende değil kendinizde arayın. Genişletmek için tıkla ... Tamam reyiz kızma - - - Eklendi - - - Ee ben de gereksiz bölümünden mezunum konu saptırmak benim işim
Türe Üye Corrupt' Alıntı: Tamam reyiz kızma - - - Eklendi - - - Ee ben de gereksiz bölümünden mezunum konu saptırmak benim işim Genişletmek için tıkla ... Eh bu mesajın iyi oldu moderatörlerin senin amacını anlaması için
Corrupt' Alıntı: Tamam reyiz kızma - - - Eklendi - - - Ee ben de gereksiz bölümünden mezunum konu saptırmak benim işim Genişletmek için tıkla ... Eh bu mesajın iyi oldu moderatörlerin senin amacını anlaması için
Corrupt Üye Türe' Alıntı: Eh bu mesajın iyi oldu moderatörlerin senin amacını anlaması için Genişletmek için tıkla ... Neymiş benim amacım? Karşılıklı konuştuk o zaman senin amacın neyse benimkisi de o
Türe' Alıntı: Eh bu mesajın iyi oldu moderatörlerin senin amacını anlaması için Genişletmek için tıkla ... Neymiş benim amacım? Karşılıklı konuştuk o zaman senin amacın neyse benimkisi de o
Amaru Shady Üye Türe' Alıntı: Eh bu mesajın iyi oldu moderatörlerin senin amacını anlaması için Genişletmek için tıkla ... biraz sakin ol.
Türe' Alıntı: Eh bu mesajın iyi oldu moderatörlerin senin amacını anlaması için Genişletmek için tıkla ... biraz sakin ol.
Corrupt Üye Pondusss' Alıntı: biraz sakin ol. Genişletmek için tıkla ... Ben onun amacını biliyorum pondusss abi Ona bir pm atarım şimdi anlar.
Pondusss' Alıntı: biraz sakin ol. Genişletmek için tıkla ... Ben onun amacını biliyorum pondusss abi Ona bir pm atarım şimdi anlar.
Amaru Shady Üye Corrupt' Alıntı: Ben onun amacını biliyorum pondusss abi Ona bir pm atarım şimdi anlar. Genişletmek için tıkla ... Süleyman sinirli galiba, PM'e gerek yok.
Corrupt' Alıntı: Ben onun amacını biliyorum pondusss abi Ona bir pm atarım şimdi anlar. Genişletmek için tıkla ... Süleyman sinirli galiba, PM'e gerek yok.
Türe Üye Corrupt' Alıntı: Ben onun amacını biliyorum pondusss abi Ona bir pm atarım şimdi anlar. Genişletmek için tıkla ... Amacım her konuda gereksiz yazılan bütün mesajlara engel olmak
Corrupt' Alıntı: Ben onun amacını biliyorum pondusss abi Ona bir pm atarım şimdi anlar. Genişletmek için tıkla ... Amacım her konuda gereksiz yazılan bütün mesajlara engel olmak
Amaru Shady Üye Türe' Alıntı: Amacım her konuda gereksiz yazılan bütün mesajlara engel olmak Genişletmek için tıkla ... biraz sakin olur musun! Daha yumuşak bir dille uyarabilirsin
Türe' Alıntı: Amacım her konuda gereksiz yazılan bütün mesajlara engel olmak Genişletmek için tıkla ... biraz sakin olur musun! Daha yumuşak bir dille uyarabilirsin
Corrupt Üye Pondusss' Alıntı: biraz sakin olur musun! Daha yumuşak bir dille uyarabilirsin Genişletmek için tıkla ... Gereksiz yazmadım, o loading felan diyince zaten uykusuz olduğu için hiç düşünmedi
Pondusss' Alıntı: biraz sakin olur musun! Daha yumuşak bir dille uyarabilirsin Genişletmek için tıkla ... Gereksiz yazmadım, o loading felan diyince zaten uykusuz olduğu için hiç düşünmedi
Corrupt Üye Ya sus dedik türe naptın düzenle şu mesajını - - - Eklendi - - - Bu arada konu birden fırladı
Türe Üye Pondusss' Alıntı: büyük harf serbest olsa yazardım da, maalesef serbest değil Genişletmek için tıkla ... alıntını kaldırıver
Pondusss' Alıntı: büyük harf serbest olsa yazardım da, maalesef serbest değil Genişletmek için tıkla ... alıntını kaldırıver