Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Gereksiz mesajları taşıyacağım konuya gereksiz mesaj atılıyor Allah'ım ölecem!.. Bu mesajlarınızı nereye taşıyayım?
Gereksiz mesajları taşıyacağım konuya gereksiz mesaj atılıyor Allah'ım ölecem!.. Bu mesajlarınızı nereye taşıyayım?
Anıl Umut Emekli Yönetici Ben taşıdım onları buraya son yapılan işlemlere bakarsan Bu mor renkli arkadaşın boş durmuyor herhalde
Ben taşıdım onları buraya son yapılan işlemlere bakarsan Bu mor renkli arkadaşın boş durmuyor herhalde
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici burak2828' Alıntı: maxi gönüldaş bir dostluk grubudur. orada mesaj sayısı artmaz. sadece sohbet edersin tabiki maxi gönüldaslara girmek için moderatör nadir abiden onay alman gerek. Genişletmek için tıkla ... Üyelik kaydı da yapılıyor mu başvuru formu verin dolduralım ?
burak2828' Alıntı: maxi gönüldaş bir dostluk grubudur. orada mesaj sayısı artmaz. sadece sohbet edersin tabiki maxi gönüldaslara girmek için moderatör nadir abiden onay alman gerek. Genişletmek için tıkla ... Üyelik kaydı da yapılıyor mu başvuru formu verin dolduralım ?
OğuzcanAbi Üye loss_pain' Alıntı: bence de yazık diyor yahuu koptum Genişletmek için tıkla ... pardon yaww yazım güzel ama sizn ekran mı kük anlamadım forumda en cix yazı benim
loss_pain' Alıntı: bence de yazık diyor yahuu koptum Genişletmek için tıkla ... pardon yaww yazım güzel ama sizn ekran mı kük anlamadım forumda en cix yazı benim
OğuzcanAbi Üye Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor öncede -n okunmuodu şimdi herkes okuo --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: benim gözlerimmi bozuk veyahut yazımı okunmuyuor Genişletmek için tıkla ... ben okuorum bendeb başka kimse okuyamıo kesin benim gözler bozuk --------------- Ekleme --------------- bözek' Alıntı: ohh be okunuo artıkkk Genişletmek için tıkla ... şükürrr
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor öncede -n okunmuodu şimdi herkes okuo --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: benim gözlerimmi bozuk veyahut yazımı okunmuyuor Genişletmek için tıkla ... ben okuorum bendeb başka kimse okuyamıo kesin benim gözler bozuk --------------- Ekleme --------------- bözek' Alıntı: ohh be okunuo artıkkk Genişletmek için tıkla ... şükürrr
Nillowa Üye oguzcankral' Alıntı: Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor öncede -n okunmuodu şimdi herkes okuo --------------- Ekleme --------------- ben okuorum bendeb başka kimse okuyamıo kesin benim gözler bozuk --------------- Ekleme --------------- şükürrr Genişletmek için tıkla ... katılıorum ya o neydi ölee
oguzcankral' Alıntı: Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor öncede -n okunmuodu şimdi herkes okuo --------------- Ekleme --------------- ben okuorum bendeb başka kimse okuyamıo kesin benim gözler bozuk --------------- Ekleme --------------- şükürrr Genişletmek için tıkla ... katılıorum ya o neydi ölee