mdnhkn Üye CoDeYs' Alıntı: Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) CoDeYs*, mdnhkn, PhyscoDevil, Anıl Umut, Mehmet vaybe bi anada patlama yaptı Genişletmek için tıkla ... konudfa sansasyon yaratmazsak kimse okumuyodu. teşekküredin bana ahaaaaa lütfen teşekkür butonunu tıklayın haaaaaaaaaaa --------------- Ekleme --------------- yaa ben delimiyim nee --------------- Ekleme --------------- ne işim var lan benim burda kim soktu buraya beni --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: Sen niye üstüne alındın mı çünkü burda bir tek biz konuşuyoruz.bu yüzden üstümüze alınmış olabilir miyiz sence? Genişletmek için tıkla ... Sen bana baksana niye sırıtıyosun öyle
CoDeYs' Alıntı: Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) CoDeYs*, mdnhkn, PhyscoDevil, Anıl Umut, Mehmet vaybe bi anada patlama yaptı Genişletmek için tıkla ... konudfa sansasyon yaratmazsak kimse okumuyodu. teşekküredin bana ahaaaaa lütfen teşekkür butonunu tıklayın haaaaaaaaaaa --------------- Ekleme --------------- yaa ben delimiyim nee --------------- Ekleme --------------- ne işim var lan benim burda kim soktu buraya beni --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: Sen niye üstüne alındın mı çünkü burda bir tek biz konuşuyoruz.bu yüzden üstümüze alınmış olabilir miyiz sence? Genişletmek için tıkla ... Sen bana baksana niye sırıtıyosun öyle
CoDeYs Üye mdnhkn' Alıntı: konudfa sansasyon yaratmazsak kimse okumuyodu. teşekküredin bana ahaaaaa lütfen teşekkür butonunu tıklayın haaaaaaaaaaa --------------- Ekleme --------------- yaa ben delimiyim nee --------------- Ekleme --------------- ne işim var lan benim burda kim soktu buraya beni --------------- Ekleme --------------- Sen bana baksana niye sırıtıyosun öyle Genişletmek için tıkla ... kardeş kendindemisin acaba
mdnhkn' Alıntı: konudfa sansasyon yaratmazsak kimse okumuyodu. teşekküredin bana ahaaaaa lütfen teşekkür butonunu tıklayın haaaaaaaaaaa --------------- Ekleme --------------- yaa ben delimiyim nee --------------- Ekleme --------------- ne işim var lan benim burda kim soktu buraya beni --------------- Ekleme --------------- Sen bana baksana niye sırıtıyosun öyle Genişletmek için tıkla ... kardeş kendindemisin acaba
CoDeYs Üye mdnhkn' Alıntı: delimiyim neyim ben Genişletmek için tıkla ... kendinle bukadar barışık olman çok güzel
mdnhkn' Alıntı: delimiyim neyim ben Genişletmek için tıkla ... kendinle bukadar barışık olman çok güzel
Anıl Umut Emekli Yönetici mdnhkn' Alıntı: herkesden özürdilerim arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Ve Güle güle
HeiLmasTer® Üye günaydın --------------- Ekleme --------------- ben yatıyım artık sıkıldım --------------- Ekleme --------------- gececilerden uyumayan var mı
günaydın --------------- Ekleme --------------- ben yatıyım artık sıkıldım --------------- Ekleme --------------- gececilerden uyumayan var mı
Necmati Üye bugrayener' Alıntı: slmlar nasılsınız ben geldim Genişletmek için tıkla ... burası sohbet alanı değil ki
bugrayener' Alıntı: slmlar nasılsınız ben geldim Genişletmek için tıkla ... burası sohbet alanı değil ki
Reşwan Emekli Yönetici Necmati' Alıntı: burası sohbet alanı değil ki Genişletmek için tıkla ... sohbetten daha fazlasını yapmışsınız zaten..
Necmati' Alıntı: burası sohbet alanı değil ki Genişletmek için tıkla ... sohbetten daha fazlasını yapmışsınız zaten..
Necmati Üye Starsley' Alıntı: sohbetten daha fazlasını yapmışsınız zaten.. Genişletmek için tıkla ... ne anlamda Mustafa abi
Starsley' Alıntı: sohbetten daha fazlasını yapmışsınız zaten.. Genişletmek için tıkla ... ne anlamda Mustafa abi
buketcik Üye Necmati' Alıntı: burası sohbet alanı değil ki Genişletmek için tıkla ... konu başlığına ne oldu.
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Konuyla alakasız bir mesaj yazıldığında mesajı silerek saygısızlık etmek istemediğimden bu konuyu açtım Seçip buraya taşıyorum. İsteyenler burada devam ediyor, istemeyenler etmiyor.
Konuyla alakasız bir mesaj yazıldığında mesajı silerek saygısızlık etmek istemediğimden bu konuyu açtım Seçip buraya taşıyorum. İsteyenler burada devam ediyor, istemeyenler etmiyor.