CoDeYs Üye psp 1004' Alıntı: benim ilk degil,son da degil gibi .umarım 3 seneye bulurum bir adet... Genişletmek için tıkla ... 3 seneye mi neden saplık hoşunamı gidiyor
psp 1004' Alıntı: benim ilk degil,son da degil gibi .umarım 3 seneye bulurum bir adet... Genişletmek için tıkla ... 3 seneye mi neden saplık hoşunamı gidiyor
mangdaşire Üye CoDeYs' Alıntı: 3 seneye mi neden saplık hoşunamı gidiyor Genişletmek için tıkla ... yook.ben bu tarz işler için daha erken oldugunu düşünüyorum.daha liseli takılıyoz...
CoDeYs' Alıntı: 3 seneye mi neden saplık hoşunamı gidiyor Genişletmek için tıkla ... yook.ben bu tarz işler için daha erken oldugunu düşünüyorum.daha liseli takılıyoz...
CoDeYs Üye psp 1004' Alıntı: yook.ben bu tarz işler için daha erken oldugunu düşünüyorum.daha liseli takılıyoz... Genişletmek için tıkla ... senin tercihin ben bişey diyemem .ama en güzeli lise aşkları benden söylemesi
psp 1004' Alıntı: yook.ben bu tarz işler için daha erken oldugunu düşünüyorum.daha liseli takılıyoz... Genişletmek için tıkla ... senin tercihin ben bişey diyemem .ama en güzeli lise aşkları benden söylemesi
mangdaşire Üye CoDeYs' Alıntı: senin tercihin ben bişey diyemem .ama en güzeli lise aşkları benden söylemesi Genişletmek için tıkla ... bu dönemler benim için önemli...ama üniversite de varya....
CoDeYs' Alıntı: senin tercihin ben bişey diyemem .ama en güzeli lise aşkları benden söylemesi Genişletmek için tıkla ... bu dönemler benim için önemli...ama üniversite de varya....
CoDeYs Üye psp 1004' Alıntı: bu dönemler benim için önemli...ama üniversite de varya.... Genişletmek için tıkla ... sende var şeytan tüyü neyi bekliyor diyorum bende --------------- Ekleme --------------- mdnhkn' Alıntı: geçin bunları boş şeyler bunlar booşşşşş Genişletmek için tıkla ... ama genede olmaz sa olmazıdır bir erkek için kızları bilemem
psp 1004' Alıntı: bu dönemler benim için önemli...ama üniversite de varya.... Genişletmek için tıkla ... sende var şeytan tüyü neyi bekliyor diyorum bende --------------- Ekleme --------------- mdnhkn' Alıntı: geçin bunları boş şeyler bunlar booşşşşş Genişletmek için tıkla ... ama genede olmaz sa olmazıdır bir erkek için kızları bilemem
minoo Üye CoDeYs' Alıntı: sabahın köründe elbet uynırsın evet erim gel biz içelim boşver bea kızı Genişletmek için tıkla ... Sabah 5te değil,akşam 5te..yani 17.00
CoDeYs' Alıntı: sabahın köründe elbet uynırsın evet erim gel biz içelim boşver bea kızı Genişletmek için tıkla ... Sabah 5te değil,akşam 5te..yani 17.00
CoDeYs Üye minoo' Alıntı: Sabah 5te değil,akşam 5te..yani 17.00 Genişletmek için tıkla ... okadarda cahıl degiliz tmm işte elbet sabahın köründe uyanırsın yanı(sevgililer gününde ) sabah 5 kadar zaten maxi desin zaten
minoo' Alıntı: Sabah 5te değil,akşam 5te..yani 17.00 Genişletmek için tıkla ... okadarda cahıl degiliz tmm işte elbet sabahın köründe uyanırsın yanı(sevgililer gününde ) sabah 5 kadar zaten maxi desin zaten
minoo Üye CoDeYs' Alıntı: okadarda cahıl degiliz tmm işte elbet sabahın köründe uyanırsın yanı(sevgililer gününde ) sabah 5 kadar zaten maxi desin zaten Genişletmek için tıkla ... hee anladım yok vallahi niyetim yok pek her 14 Şubat'ta aynı aktiviteyi gerçekleştirmek dileğiyle..
CoDeYs' Alıntı: okadarda cahıl degiliz tmm işte elbet sabahın köründe uyanırsın yanı(sevgililer gününde ) sabah 5 kadar zaten maxi desin zaten Genişletmek için tıkla ... hee anladım yok vallahi niyetim yok pek her 14 Şubat'ta aynı aktiviteyi gerçekleştirmek dileğiyle..
CoDeYs Üye minoo' Alıntı: hee anladım yok vallahi niyetim yok pek her 14 Şubat'ta aynı aktiviteyi gerçekleştirmek dileğiyle.. Genişletmek için tıkla ... nihayet sen bilirsin herkezin kendi seçimi
minoo' Alıntı: hee anladım yok vallahi niyetim yok pek her 14 Şubat'ta aynı aktiviteyi gerçekleştirmek dileğiyle.. Genişletmek için tıkla ... nihayet sen bilirsin herkezin kendi seçimi
mdnhkn Üye minoo' Alıntı: iyi de sana ne ki bizim fikrimizden? sen istediğini düşün,sana engel mi olduk? Genişletmek için tıkla ... sen niye üstüne alındın ki.
minoo' Alıntı: iyi de sana ne ki bizim fikrimizden? sen istediğini düşün,sana engel mi olduk? Genişletmek için tıkla ... sen niye üstüne alındın ki.
CoDeYs Üye mdnhkn' Alıntı: noliiii orada anlamadım ki. ne laftan anlilar ne yazmadan.şşşiişşşşttt aloo Genişletmek için tıkla ... kime diyon kardeş sen
mdnhkn' Alıntı: noliiii orada anlamadım ki. ne laftan anlilar ne yazmadan.şşşiişşşşttt aloo Genişletmek için tıkla ... kime diyon kardeş sen
mdnhkn Üye CoDeYs' Alıntı: kime diyon kardeş sen Genişletmek için tıkla ... avukatmısın sen.kendi kendime konuşuyom.size noluyor
CoDeYs' Alıntı: kime diyon kardeş sen Genişletmek için tıkla ... avukatmısın sen.kendi kendime konuşuyom.size noluyor
minoo Üye Sen niye üstüne alındın mı çünkü burda bir tek biz konuşuyoruz.bu yüzden üstümüze alınmış olabilir miyiz sence?
Sen niye üstüne alındın mı çünkü burda bir tek biz konuşuyoruz.bu yüzden üstümüze alınmış olabilir miyiz sence?
mdnhkn Üye minoo' Alıntı: Sen niye üstüne alındın mı çünkü burda bir tek biz konuşuyoruz.bu yüzden üstümüze alınmış olabilir miyiz sence? Genişletmek için tıkla ... harika bir cevap tebrik ederim. ben bukadar zeki olabileceğinizi düşünmedim.bravvoooo aaaa bu arada samimi yazdım haaa ciddiyim yani.
minoo' Alıntı: Sen niye üstüne alındın mı çünkü burda bir tek biz konuşuyoruz.bu yüzden üstümüze alınmış olabilir miyiz sence? Genişletmek için tıkla ... harika bir cevap tebrik ederim. ben bukadar zeki olabileceğinizi düşünmedim.bravvoooo aaaa bu arada samimi yazdım haaa ciddiyim yani.
CoDeYs Üye mdnhkn' Alıntı: avukatmısın sen.kendi kendime konuşuyom.size noluyor Genişletmek için tıkla ... tmm sana hayal dünyanda başarilar
mdnhkn' Alıntı: avukatmısın sen.kendi kendime konuşuyom.size noluyor Genişletmek için tıkla ... tmm sana hayal dünyanda başarilar
CoDeYs Üye Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) CoDeYs*, mdnhkn, PhyscoDevil, Anıl Umut, Mehmet vaybe bi anada patlama yaptı
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) CoDeYs*, mdnhkn, PhyscoDevil, Anıl Umut, Mehmet vaybe bi anada patlama yaptı