Necmati Üye minoo' Alıntı: çöplüğü dolduruyoruz işte gel Necmi Genişletmek için tıkla ... iyi bende çöpçü olayım hücum o zman
minoo' Alıntı: çöplüğü dolduruyoruz işte gel Necmi Genişletmek için tıkla ... iyi bende çöpçü olayım hücum o zman
Necmati Üye minoo' Alıntı: iyi sabahlar abim..sen daha çıkmadın mı? Genişletmek için tıkla ... sabah yalan oldu pınar kime yazdın bunu
minoo' Alıntı: iyi sabahlar abim..sen daha çıkmadın mı? Genişletmek için tıkla ... sabah yalan oldu pınar kime yazdın bunu
van_hoijdonk Emekli Yönetici kol@j' Alıntı: herkese günaydın ahmet kardeş gelmiş... gececilerin efsanesi... hoşgeldin... vallahi ilk defa hali hazır mesajını görüyorum.. şifreni hatırlamana şaşırdım!!! Genişletmek için tıkla ... Şifre ironisi hoştu gerçekten. Ben buralardayım illa ki üye olarak giriş yapmak gerekmiyor. Ayrıca sanırım bu konunun kuralı değişmiş ama bu seferlik affola erken yazdım.
kol@j' Alıntı: herkese günaydın ahmet kardeş gelmiş... gececilerin efsanesi... hoşgeldin... vallahi ilk defa hali hazır mesajını görüyorum.. şifreni hatırlamana şaşırdım!!! Genişletmek için tıkla ... Şifre ironisi hoştu gerçekten. Ben buralardayım illa ki üye olarak giriş yapmak gerekmiyor. Ayrıca sanırım bu konunun kuralı değişmiş ama bu seferlik affola erken yazdım.
Burak Üye sabah olmuştu. siteye girdim bi baktım rütbem yok. üzülmüştüm. koca bir ay onurla taşıdıgım rütbe gitmişti. sizce ben intahar etmelimiyim ? (yumurta kabugu)
sabah olmuştu. siteye girdim bi baktım rütbem yok. üzülmüştüm. koca bir ay onurla taşıdıgım rütbe gitmişti. sizce ben intahar etmelimiyim ? (yumurta kabugu)
Revengeful Emekli Yönetici Ah be abi neden hortlattin konuyu şimdi xd bari senin mesajından sonrasını Gereksizlere tasi
Necmati Üye !!Burak!!' Alıntı: sabah olmuştu. siteye girdim bi baktım rütbem yok. üzülmüştüm. koca bir ay onurla taşıdıgım rütbe gitmişti. sizce ben intahar etmelimiyim ? (yumurta kabugu) Genişletmek için tıkla ... Kanka süperrr
!!Burak!!' Alıntı: sabah olmuştu. siteye girdim bi baktım rütbem yok. üzülmüştüm. koca bir ay onurla taşıdıgım rütbe gitmişti. sizce ben intahar etmelimiyim ? (yumurta kabugu) Genişletmek için tıkla ... Kanka süperrr
Reşwan Emekli Yönetici geri sayım başladı 2011 yılın üyesi olarak adını andıracak kişiye şimdiden tebrikler.