Duyuru Atışmalar Tartışmalar Konu Dışı Grup Halinde Muhabbetler Geyik Çevirenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakin olun beyler bi yanlışlık olmuş tekrarlanmaz merak etmeyin...!!!!!!!!!!!!!!

Tuba daha fazlaydı sankim
Neyse Canım Hangimiz Yeni Geldigimizde tam Yerine konu Actık Bende Yanlış Yere Acardım

aha yakalandık la kac kac kac

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
senin gibi büyük şeylerden etkilenmek istemzler belki
Anladığım kadarıyla sen büyük şeylerden etkileniyorsun, karşındakini kendin gibi sandığına göre…
Ama kendin hakkında böyle gereksiz bilgileri konuların ortasında açığa vurmazsan sevinirim. Sen her konuda durup duruken bana laf atarsan uyarı puanlarının büyüklerinden hoşlanmaya başlayacaksın...
Ne demişler, uyarılmak kaçınılmazsa zevkine varacaksın...

iyi be sen kazandın

şu son cümleniz hoşuma gitti biraz degiştirmişiniz

iyi be sen kazandın
Dermişim Uyarılardan korkan senin gibi olsun.

Ama kendin hakkında böyle gereksiz bilgileri konuların ortasında açığa vurmazsan sevinirim.
O gereksiz bilgiler banamı ait evet. Maxicep kurallarını biliyorum. Kimsenin sahsına HAKARET ETMEDİĞİM sürece istediğimi yazma özgürlüğüne sahibim. Eğer konu dışı yazdığım için ben uyarı alacaksam burdaki üyelerin % 60 da uyarı almalıdır. Çünkü konu dışına göz attığımızda herkes konu dışına çıkıyor.

Sen her konuda durup duruken bana laf atarsan uyarı puanlarının büyüklerinden hoşlanmaya başlayacaksın...
İstemiyorsan senin birdaha hiç bir mesajına alıntı yapmam. Sorduğun sorulara cevap bile vermem. Muhattap olmam. Sana sataşmamda ki en büyük etken üyelerin dialoglarıydı. Ama tabiki onlara davrandığın gibi bana davranmak zorunda değilsiniz Sayın Admin....

EroL

Emekli Yönetici

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yengede bir dengesizlik var ama
Neyse...

wuuuuuvvwww yoruma bakın
Yengede bir dengesizlik var ama
Neyse...

ya bi ara profile baksana
bizden saklı gizliniz mi var? Niye şifreli konuşuyorsunuz

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tanımıyorum kendilerini
Gerçekten saçmalıyorsn ... Başka hiçbir şey değil yani .

Çok küçük şeylerden etkileniyorsunuz arkadaşlar

senin gibi büyük şeylerden etkilenmek istemzler belki
Rahatsız edici ne demişim şimdi ben burda anlamadım. Küfür mü etmişim hakaretmi yada lafmı sokmuşum.
Tanımıyorum kendilerini
Gerçekten saçmalıyorsn ... Başka hiçbir şey değil yani .
Beni tanımayanları doğal olarak bende tanıyamam. Şu yorumu yazdım diye uyarı alacaksam bu gün maxicebe son girişim. Burcu ablayı ben zorluyordum ama girmek istememekle çok haklıymış

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Canım, gereksiz yere bulaşıyorsun adama, durduk yere hiçbir şey söylemeden laf atıyorsun e haliyle cevap gelince de sinirleniyorsun boşu boşuna kendini geriyorsun ... Tarafsız bakıyorum ve bunları görüyorum

Diğer konulara yok cocukça yok bilmem ne ce diyerekte tarafsız bakıyorsun dimi? Her mesajıma olumsuz yorum yaparakta tarafsızsın dimi? Ben Ata abiye kızmıyorum, laf atacaksak lafı da yemesini biliriz. Kah şakalaşırız kah azarlanırız o benim büyüyüm.

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

Seninle tartışmayacağım, sen olduğun için ... Senliğini kaybetme

Bir günde kavgasız geçirin şu gününüzü yahu. Çıkıp gidecem sizin yüzünüzden gidemiyorum. Crazy Girl yazmayacak konuya. Atacım kusura bakma canım onun adına ben özür diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...