Revengeful Emekli Yönetici Ankara ya gelirsen seni gezdirmek isterim bazı yerlerde :d --------------- Ekleme --------------- Ben istediğim zaman Ata mı ziyaret edebiliyorum ama Hemen yanımızda Anıtkabir
Ankara ya gelirsen seni gezdirmek isterim bazı yerlerde :d --------------- Ekleme --------------- Ben istediğim zaman Ata mı ziyaret edebiliyorum ama Hemen yanımızda Anıtkabir
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Ben istediğim zaman Ata mı ziyaret edebiliyorum ama Genişletmek için tıkla ... Uydurma len! Ne zaman geldin?!
Revengeful' Alıntı: Ben istediğim zaman Ata mı ziyaret edebiliyorum ama Genişletmek için tıkla ... Uydurma len! Ne zaman geldin?!
Revengeful Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Uydurma len! Ne zaman geldin?! Genişletmek için tıkla ... Tobe tobe --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Uydurma len! Ne zaman geldin?! Genişletmek için tıkla ... Tobe tobe Geliriz bır ara, takılırız
Praetor' Alıntı: Uydurma len! Ne zaman geldin?! Genişletmek için tıkla ... Tobe tobe --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Uydurma len! Ne zaman geldin?! Genişletmek için tıkla ... Tobe tobe Geliriz bır ara, takılırız
Mert Üye !!Burak!!' Alıntı: ben erken uyanmakta zorluk çekiyorum,bakalım ben ne yapıcam Genişletmek için tıkla ... Yuh be! Kaç yıllık öğrencisin alışamadın mı daha
!!Burak!!' Alıntı: ben erken uyanmakta zorluk çekiyorum,bakalım ben ne yapıcam Genişletmek için tıkla ... Yuh be! Kaç yıllık öğrencisin alışamadın mı daha
Burak Üye Mert' Alıntı: Yuh be! Kaç yıllık öğrencisin alışamadın mı daha Genişletmek için tıkla ... 10 senedir sabahçıyım (1.sınıfta öğlenciydim) daha bir düzene oturtamadım sabah uyanmayı
Mert' Alıntı: Yuh be! Kaç yıllık öğrencisin alışamadın mı daha Genişletmek için tıkla ... 10 senedir sabahçıyım (1.sınıfta öğlenciydim) daha bir düzene oturtamadım sabah uyanmayı