zaza Üye !!Burak!!' Alıntı: ne bu labalilik ? komutanınıza karşı ? Genişletmek için tıkla ... burak kaşınma komutan dinlemem ben
!!Burak!!' Alıntı: ne bu labalilik ? komutanınıza karşı ? Genişletmek için tıkla ... burak kaşınma komutan dinlemem ben
Revengeful Emekli Yönetici yurisa' Alıntı: sen karışma komutan arada yersin Genişletmek için tıkla ... Yüzbaşı !
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: Yüzbaşı ! Genişletmek için tıkla ... bizde albayız ama generalimiz saygımız sonsuz
Revengeful' Alıntı: Yüzbaşı ! Genişletmek için tıkla ... bizde albayız ama generalimiz saygımız sonsuz
zaza Üye Necmati™;2882816' Alıntı: bizde albayız ama generalimiz saygımız sonsuz Genişletmek için tıkla ... zaten senin yüzünden birgün atılacaz ifadesini bırak
Necmati™;2882816' Alıntı: bizde albayız ama generalimiz saygımız sonsuz Genişletmek için tıkla ... zaten senin yüzünden birgün atılacaz ifadesini bırak
Necmati Üye !!Burak!!' Alıntı: olum bana diklenmeyin bak incesuda dayım var benim Genişletmek için tıkla ... bende macırım gardaş ne olmuşş
!!Burak!!' Alıntı: olum bana diklenmeyin bak incesuda dayım var benim Genişletmek için tıkla ... bende macırım gardaş ne olmuşş
Necmati Üye !!Burak!!' Alıntı: hem incesuda hemde ankarada dayım var bana karısanın askerliğini bitirmiyoz Genişletmek için tıkla ... abim askerde balıkesir'de hemen bitirmeyinde görelim
!!Burak!!' Alıntı: hem incesuda hemde ankarada dayım var bana karısanın askerliğini bitirmiyoz Genişletmek için tıkla ... abim askerde balıkesir'de hemen bitirmeyinde görelim
Burak Üye Necmati™;2890573' Alıntı: abim askerde balıkesir'de hemen bitirmeyinde görelim Genişletmek için tıkla ... oo torpil geçeriz kankamın abisine
Necmati™;2890573' Alıntı: abim askerde balıkesir'de hemen bitirmeyinde görelim Genişletmek için tıkla ... oo torpil geçeriz kankamın abisine
Necmati Üye !!Burak!!' Alıntı: oo torpil geçeriz kankamın abisine Genişletmek için tıkla ... eyvallah kanka
zaza Üye Necmati™;2886444' Alıntı: senin yüzünden asıll Genişletmek için tıkla ... konuşma layn