kfahaa Üye sasasa741' Alıntı: u tamam veririm Genişletmek için tıkla ... kan verdikten sonra kaç gün ömrün kaldığınıda yaz
sasasa741' Alıntı: u tamam veririm Genişletmek için tıkla ... kan verdikten sonra kaç gün ömrün kaldığınıda yaz
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap kfahaa' Alıntı: kan verdikten sonra kaç gün ömrün kaldığınıda yaz Genişletmek için tıkla ... Tövbe Tövbe la adam bi kene ısırmasıyla ölürmü
kfahaa' Alıntı: kan verdikten sonra kaç gün ömrün kaldığınıda yaz Genişletmek için tıkla ... Tövbe Tövbe la adam bi kene ısırmasıyla ölürmü
kfahaa Üye Siycey' Alıntı: Tövbe Tövbe la adam bi kene ısırmasıyla ölürmü Genişletmek için tıkla ... ölmezmi @.NeXuS. beğeniler için sağol
Siycey' Alıntı: Tövbe Tövbe la adam bi kene ısırmasıyla ölürmü Genişletmek için tıkla ... ölmezmi @.NeXuS. beğeniler için sağol
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap kfahaa' Alıntı: ölmezmi @.NeXuS. beğeniler için sağol Genişletmek için tıkla ... Aynen ilaç gibi geldi beğeniler
kfahaa' Alıntı: ölmezmi @.NeXuS. beğeniler için sağol Genişletmek için tıkla ... Aynen ilaç gibi geldi beğeniler
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap kfahaa' Alıntı: ya ölürse Genişletmek için tıkla ... Ölmez sen raad ol
NEXUS Üye sasasa741' Alıntı: Valla ölürsem, ölmeden önce bir kaç gün kala yapmadığım şeyleri yapacağım Genişletmek için tıkla ... öleceğin günü nerden biliyorsun
sasasa741' Alıntı: Valla ölürsem, ölmeden önce bir kaç gün kala yapmadığım şeyleri yapacağım Genişletmek için tıkla ... öleceğin günü nerden biliyorsun
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap sasasa741' Alıntı: Valla ölürsem, ölmeden önce bir kaç gün kala yapmadığım şeyleri yapacağım Genişletmek için tıkla ... Ne yapacan
sasasa741' Alıntı: Valla ölürsem, ölmeden önce bir kaç gün kala yapmadığım şeyleri yapacağım Genişletmek için tıkla ... Ne yapacan
BelaMonte Üye .NeXuS.' Alıntı: öleceğin günü nerden biliyorsun Genişletmek için tıkla ... Çünkü şuan iyiyim ve yaşıyorum. Ölürsem bir anda ölmem herhalde bir kaç gün sonra ölürüm
.NeXuS.' Alıntı: öleceğin günü nerden biliyorsun Genişletmek için tıkla ... Çünkü şuan iyiyim ve yaşıyorum. Ölürsem bir anda ölmem herhalde bir kaç gün sonra ölürüm
kfahaa Üye .NeXuS.' Alıntı: öleceğin günü nerden biliyorsun Genişletmek için tıkla ... kendini öldürür belki ordan bilir
.NeXuS.' Alıntı: öleceğin günü nerden biliyorsun Genişletmek için tıkla ... kendini öldürür belki ordan bilir
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap sasasa741' Alıntı: Orası bana kalsın .d.d Genişletmek için tıkla ... Anladım
NEXUS Üye sasasa741' Alıntı: Çünkü şuan iyiyim ve yaşıyorum. Ölürsem bir anda ölmem herhalde bir kaç gün sonra ölürüm Genişletmek için tıkla ... ya yolda giderken tırr çarpar hayatını kaybedersen yada yolda yürüken yangın çıkarsa veya bir suikastçi seni öldürürse
sasasa741' Alıntı: Çünkü şuan iyiyim ve yaşıyorum. Ölürsem bir anda ölmem herhalde bir kaç gün sonra ölürüm Genişletmek için tıkla ... ya yolda giderken tırr çarpar hayatını kaybedersen yada yolda yürüken yangın çıkarsa veya bir suikastçi seni öldürürse
BelaMonte Üye .NeXuS.' Alıntı: ya yolda giderken tırr çarpar hayatını kaybedersen yada yolda yürüken yangın çıkarsa veya bir suikastçi seni öldürürse Genişletmek için tıkla ... yok o kadar şanssız olacağımı zannetmiyorum
.NeXuS.' Alıntı: ya yolda giderken tırr çarpar hayatını kaybedersen yada yolda yürüken yangın çıkarsa veya bir suikastçi seni öldürürse Genişletmek için tıkla ... yok o kadar şanssız olacağımı zannetmiyorum
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap sasasa741' Alıntı: yok o kadar şanssız olacağımı zannetmiyorum Genişletmek için tıkla ... Hiç belli olmaz
sasasa741' Alıntı: yok o kadar şanssız olacağımı zannetmiyorum Genişletmek için tıkla ... Hiç belli olmaz