Dafny Üye Revengeful' Alıntı: Çok sıkıcı ya.. Genişletmek için tıkla ... yorumlar arasındaki tek farklı görüş
Dafny Üye Revengeful' Alıntı: Neyse konu film muhabbeti değil Genişletmek için tıkla ... hep sen saptırıosun mert
Revengeful' Alıntı: Neyse konu film muhabbeti değil Genişletmek için tıkla ... hep sen saptırıosun mert
minoo Üye Dafny' Alıntı: hahahahhah izlicem --------------- Ekleme --------------- böle dedikce dha ck mrk ediorm kaşınıyorum ama Genişletmek için tıkla ... bence de kaşınıyorsun izle o zaman izledikten sonra hemen yaz bana yorumlarını çok merak ediyorum korkudan ağladığını falan duymak güzel olabilir
Dafny' Alıntı: hahahahhah izlicem --------------- Ekleme --------------- böle dedikce dha ck mrk ediorm kaşınıyorum ama Genişletmek için tıkla ... bence de kaşınıyorsun izle o zaman izledikten sonra hemen yaz bana yorumlarını çok merak ediyorum korkudan ağladığını falan duymak güzel olabilir
Dafny Üye minoo' Alıntı: bence de kaşınıyorsun izle o zaman izledikten sonra hemen yaz bana yorumlarını çok merak ediyorum korkudan ağladığını falan duymak güzel olabilir Genişletmek için tıkla ... o kadar sevinme filmlerden korkmam çünkü genellikle elimde bi yastık olur küçükken yorganın altına girerdim
minoo' Alıntı: bence de kaşınıyorsun izle o zaman izledikten sonra hemen yaz bana yorumlarını çok merak ediyorum korkudan ağladığını falan duymak güzel olabilir Genişletmek için tıkla ... o kadar sevinme filmlerden korkmam çünkü genellikle elimde bi yastık olur küçükken yorganın altına girerdim
minoo Üye Dafny' Alıntı: o kadar sevinme filmlerden korkmam çünkü genellikle elimde bi yastık olur küçükken yorganın altına girerdim Genişletmek için tıkla ... sen onu bir izle de gör neymiş hayalet
Dafny' Alıntı: o kadar sevinme filmlerden korkmam çünkü genellikle elimde bi yastık olur küçükken yorganın altına girerdim Genişletmek için tıkla ... sen onu bir izle de gör neymiş hayalet
Dafny Üye minoo' Alıntı: sen onu bir izle de gör neymiş hayalet Genişletmek için tıkla ... ama düşünsene karanlıkta yuruyosun daha tam olarak uyanamamıssın bırden karsında sımsıyah yuksek bşe
minoo' Alıntı: sen onu bir izle de gör neymiş hayalet Genişletmek için tıkla ... ama düşünsene karanlıkta yuruyosun daha tam olarak uyanamamıssın bırden karsında sımsıyah yuksek bşe
minoo Üye sen de yanlış anlaşılmaya açık kapı bırakma ne yapayım ben masumum --------------- Ekleme --------------- işte bundan bahsetmişim Feyzacım konuyu açmak için admine sormak isterken
sen de yanlış anlaşılmaya açık kapı bırakma ne yapayım ben masumum --------------- Ekleme --------------- işte bundan bahsetmişim Feyzacım konuyu açmak için admine sormak isterken
Necmati Üye Dafny' Alıntı: seni mi beklicektik Genişletmek için tıkla ... yurisa' Alıntı: zaten görmüyoki nasıl baksın Genişletmek için tıkla ... olsun gönül gözü yeter
Dafny' Alıntı: seni mi beklicektik Genişletmek için tıkla ... yurisa' Alıntı: zaten görmüyoki nasıl baksın Genişletmek için tıkla ... olsun gönül gözü yeter