bark_41
Üye
Aynen ferhat arkadaşımın dediği gibi Eclipsede ekranın geç uyanma sorunu hele ki gelen aramalarda bazen 4 sn.yeye kadar cvp.veremediğin oluyor.Bu sorunlar 2 veya 3 gün sonra başlıyor ne hikmetse.Takılmalar yavaşlamalar başlıyor, bir uygulamaya girip çıkarken, peşi sıra başka bir uygulamaya daha girip çıkarken resmen telefon donuyor 3, 5 saniye.kardeş rom gayet iyi ancak ekran kapalı iken uzun süre ekranı açmadığında güç tuşuna bastığımda ekran açılmıyor
kardeş peki atilla romdada sendede oldumu ekranın geç açılma sorunuAynen ferhat arkadaşımın dediği gibi Eclipsede ekranın geç uyanma sorunu hele ki gelen aramalarda bazen 4 sn.yeye kadar cvp.veremediğin oluyor.Bu sorunlar 2 veya 3 gün sonra başlıyor ne hikmetse.Takılmalar yavaşlamalar başlıyor, bir uygulamaya girip çıkarken, peşi sıra başka bir uygulamaya daha girip çıkarken resmen telefon donuyor 3, 5 saniye.
Atilada ise bu sorunlar Eclipseye oranla 10 da 1'i kadar düşük.Atilayı yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, görselliği olmasada düzenli çalışması sinirlerimi bozmuyor
Eclipse romda 2,3 uygulamaya girip çıkarken oluyordu, bunda 10,15 uygulamadan sonra yapabiliyor.stock 4.3 te de böyle.Ram optimizasyonu eclipse veya blekota romlara göre 10 gömlek üstün.Hele ki gelen aramanın sesini duyup ekrana baktığınızda aramayı yapanı 4 sn.gibi görememek hemen cvp.verememek eclipse veya blekota 4.4.4 romlarda benim için büyük sıkıntı.kardeş peki atilla romdada sendede oldumu ekranın geç açılma sorunu
Odex romlara da yüklenirmi?Konusunda belirtmişler mi acaba?indirme linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Konunun linki :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızSonunda bu rom icin uygun mod buldum galiba.
sammy 4.4.4 rom icin editlenmis s5 theme modu... konu linkine tiklayarak konuyu bir inceleyin arkadaslar ama zipi flashlamadan once wipe cache ve dalvik cache yapip oyle flashlayin sonra reboot...
Rakamların üstte olduğu siyah klavyeyi neden beğenmediniz,Bana yetiyor, rakamların üstte olması kolaylık sağlıyor.bu roma hiçbirşey yüklenmez iyi hoş ama kısıtlama var ne klavye nede başka bişey yükleniyor bu gün yine 4 defa yeniden romu kurmak zorunda kaldım klavye yüzünden benim derdim sadece iyi bir klavye yüklemek başka bişey istemiyorum
Bu modu yüklemeye çalıştım, fakat aramoda bir kere next yaptıktan sonra yyuklenmiyor öylece kalıyor.?indirme linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Konunun linki :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızSonunda bu rom icin uygun mod buldum galiba.
sammy 4.4.4 rom icin editlenmis s5 theme modu... konu linkine tiklayarak konuyu bir inceleyin arkadaslar ama zipi flashlamadan once wipe cache ve dalvik cache yapip oyle flashlayin sonra reboot...
Bu modu yüklemeye çalıştım, fakat aramoda bir kere next yaptıktan sonra yyuklenmiyor öylece kalıyor.?
Arkadaslar bende atila 5.11 i kurdum. Kendi paylastigim o temayi yuklemeyi denedim malesef yuklenmiyor samsung yazisinda kaliyor telefon acilmiyor. Caresiz bu roma birsey yuklenememesinden dolayi tekrar stock 4.3 e gectim. Haberiniz olsun stock 4.3 uyumlu s5 modu var ben o sekilde kullaniyorum. Klavyesi cok hos note3 beyaz klavye ayrica s5 hava durumu widgeti (accuweather) s5 tarzi bildirim menusu yukardan parmagimizla asagi cektigimiz ekran. S5 uygulama iconlari , s5 system ui , s5 acilis animasyonu vb... Bu mod aroma seklinde flaslarlen istege bagli istediginizi secersiniz 4.3 uyumlu herhangi bir sorun cikmaz stabilligi etkilemez isteyene indirme linkini paylasabilirim. Tabi stock 4.3 yukmeyi dusunuyorsaniz.odex nede deodex iki farklı rom için geçerli hiçbirşey yüklenmiyor sadece birer adet klavye yüklenebiliyor halbuki odex rom a nazaran deodex romlarda apk yüklemede sorun yok deniyor kişiselleştirmeye uygun olduğu söyleniyor velakin hiçbir halt yüklenmiyor bu günde mro rom içindeki gri beyaz çok hoş olan klavye apk sini denedim yine olmadı allah kahretsin nasıl yapmışlar bu romu
hangi stock rom kullanıyorsun mod linkini verirsen iyi olur heran yükleyebilirim
Simdi denedim link calisiyor....link ölü dostum kendin upload edermisin mümkünse
cafede chrome ile indirmeye çalışıyorum link ölü cepden girdim link saglam şuan idirmeye başladı 5 dk da % 1 indiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?