Oğuzhan
Üye
Oğuzhan'ım kimin gerçek müslüman olduğunu biz bilemeyiz. Kimin insan olduğunu yorumlayabiliriz. Dediğine göre tanımadığınız kişilerin yaptıkları doğru bir davranış olmuş
Bir çok önemli şahsiyet ateisttir demişsin. Demek ki önemli şahsiyet diye bildiğimiz birçok kişi içi boş ve amaçsız yaşayan varlıklarmış
Ben ateist değilim, ama ateistlere karşı bu şekilde linç kampanyası yürütülmesine de karşıyım. Özellikle bu forumda bu çok yaşanıyor. İslam hoşgörü dini ehehe. Tatlı su müslümanı. Sanane lan ateistse, ayı.
- - - Eklendi - - -
Bu arada ''Agnostik ateizm'' diye bi şey yok. Ateizm ayrı, agnostisizm ayrı.
agnostik ateizm bir bakıma pozitif ateizmle aynıdır aslında. pozitif ateizm tanrının olabileceğini fakat ihtimalin çok düşük olduğunu savunur.
illa dinsiz olacaksanız deist olun
Aynen.Deizm daha güzel.
Bu söylediklerinin dinle ne alakası var anlamadım. Cami'nin dış görünüşü mimari ile alakalıdır. İslam tarihindeki ilk camilere bakarsak şimdiki mimari harika olan Sultanahmet gibi camilerle yarışamayacağını görüyoruz. Mimariyi din ile karıştırma.Şimdi bu Allah'ın evi
Bu da Allah'ın evi
Bu da Allahsızlığı yayma enstitüsü
Pardon yea
Bu söylediklerinin dinle ne alakası var anlamadım. Cami'nin dış görünüşü mimari ile alakalıdır. İslam tarihindeki ilk camilere bakarsak şimdiki mimari harika olan Sultanahmet gibi camilerle yarışamayacağını görüyoruz. Mimariyi din ile karıştırma.
Hep bunlar çocukluğunda kuran kursuna gönderilmemekten oluyor...
Küçükken annem zorla gönderirdi. Hep hocadan dayak yiyip gelirdim, bi şey de öğrenmedim sonra dedecağızım öğretti sağolsun, az çok bi şeyler biliyorum. Şeker gibi adamdı ya, mekanı cennet olsun.Hep bunlar çocukluğunda kuran kursuna gönderilmemekten oluyor...
Hep bunlar çocukluğunda kuran kursuna gönderilmemekten oluyor...
Pardon yea
Küçükken annem zorla gönderirdi. Hep hocadan dayak yiyip gelirdim, bi şey de öğrenmedim sonra dedecağızım öğretti sağolsun, az çok bi şeyler biliyorum. Şeker gibi adamdı ya, mekanı cennet olsun.
Beni göndermediler ve ateistim.
Adam ironi yaptı Oğuz
Ee yani tamam da sen bu Kur'an kursuna gönderilmemekten oluyor sözünde ciddi miydin yoksa alttan alttan laf mı söyledin bilemedim ki...
Adam ironi yaptı Oğuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?