bunu şimdi bütün kurumlar dikkate alıo dimi ozamanda alırlar.
eğer ben sigara içilmeyen restoranda sigara içersem 69 tl ödeyeyim. eğer topluca bi yere gidilecksede sigaradan feragat ederim. ama ben sürekli feragat etmek zorunda değilim. ben böyle dedikçe gıcık biri gibi algılnıyom ama ben kapalı ortamlarda sigara içerken etrafa çok dikkat ederim. ama işte içimdeki yasak antipatisi beni tetikliyo. tek yönlü adalet olmaz, demokrasi olmaz, mutluluk olmaz.
Farkındaysan Senin yazına dedisüpersin burcu

Farkındaysan Senin yazına dedi![]()
?peki yasakta bi bakımdan kişi haklarına mudahale değilmi, empati kurarak cevap verimisin nadidehımm tartışılır bir konu ama içilmemesi daha iyi benim sağlığım başkalarının sevkinden daha önemli ATATÜRK te yasaklanmasını onaylaydı çünkü o kişi haklarına saygılı bir insan idi![]()
Arabalar restorantlara cafelere girmıyor ama açık alan.Açık alanda sende siğara içebilirsin no problemEğer o mantıkla hareket edersek otomobillerin de yasaklanması gerek. kanıtlanmamış: sigara dumanının 10 adet araba ekzoz undan çıkan dumana eşdeğer olduğu iddaa ediliyor. bi düşünün ekzoz dumanına ne kadar mağruz kalıyoruz.
sigarayı savunmuyorum, isterimki kimse içmesin. ama tadını alınca bırakamıyosun. bu senin için vazgeçilmez oluyo benim tartışmak istediğim sigara içme yasağı ve bunun doğurduğu ekonomik sorunlar.Yahu sen Sigaranın neyini savunuyorsun , iki saniye içinde dağılan dumanını mı ???
Bırak şimdi ekonomik sorunları , bunları Maliye bakanlığı düşünemedi de sen mi düşünüyorsun , ayrıca sigaranın getirdiği paranın ben taaaaaaasigarayı savunmuyorum, isterimki kimse içmesin. ama tadını alınca bırakamıyosun. bu senin için vazgeçilmez oluyo benim tartışmak istediğim sigara içme yasağı ve bunun doğurduğu ekonomik sorunlar.

Sigaranın kendisi daha büyük ekonomik sorun yaratır bknzsigarayı savunmuyorum, isterimki kimse içmesin. ama tadını alınca bırakamıyosun. bu senin için vazgeçilmez oluyo benim tartışmak istediğim sigara içme yasağı ve bunun doğurduğu ekonomik sorunlar.

Haklısın Nadide.hımm tartışılır bir konu ama içilmemesi daha iyi benim sağlığım başkalarının sevkinden daha önemli ATATÜRK te yasaklanmasını onaylaydı çünkü o kişi haklarına saygılı bir insan idi![]()