Bu benim gittiğim yerlerde çok sık yaşadığım bir durum ama arkadaşım bırak yanımdan kalkmayı ufacık dumanı bile gelse kötü oluyorum alerjim var sigaraya.Bir kere bir yerde yemek yiyordum daha yemeğimi bitirmedim adam sigara yaktı rica ettim lütfen söndürün diye umursamadı burnum baya kanamaya başladı üstüm başım kan olduda öyle söndürdüMurat bu sigara keyiftir yaa. benim resmen keyfimi kaçırdılar. eğer bırakmak istiyosan yardım alabilirsin sigarayı bıraktırmak için bi ton yöntem geliştirildi. ben içmeyenlere her zaman saygılı oldum. baktım yanımdaki suratını büzüyü duman üstüne gidince kalkıp yerimi değiştirdim. bi düşün ben sivasta okuyorum kışın sigara içmek için sokağa indiğini. elindeki sigara kristale döner
Şimdi söyle bana onun keyfi olacak diye benim burnum mu kanayacak? Yazık değilmi bana? İnan sigara yasak olduğundan beri rahat nefes alıyorum.Şunu unutma BAŞKASININ ÖZGÜRLÜĞÜ BAŞLADIĞI YERDE SENİN ÖZĞÜRLÜĞÜN BİTER 
iki tarafta mutlu olabilir istense. o restoranın kapısında sigaralıdır yazsa sen o restorana girmezdin mesela, yine ben sigara içilmeyen restoran yazsa kapıda oraya girmem. bu daha adilce değilmi
bunu hangi kurum göze alır.