Salih Baba™;1834783' Alıntı:Ataride Oynadığınız Kaset Oyunlarını Cepte Oynamak İster misiniz
Evet diyorsunuz ki Konuya girdiniz.....
Bunu yabancı bir sitede gördüm ve bir ihtimal dedim denedim çalıştı....
Önce önizlemeyi gösterelim:
Küçüklüğüm Mario'nun manitayı kurtarmakla geçti diyorsanız,Contrada harikalar yaratacağım diyorsanız tam size göre bir konu....
Bu sefer görevleri cep telefonunda yapacaksınız...
(NOT:Oyunların hepsinin hikayesi aynı eskiden Ataride oynadığımız oyunlar gibi....)
Oynamak için yapacaklarınız....:
1)Önce ekte verdiğim (Vnes.v1.6_tr_-_maxicep.com) sis dosyasını telefona yükleyin....
2)Bu dosyayı yükleyince otomatik olarak E: yani Hafıza Kartınızda Vampent adlı bir klasör oluşuyor...Yapmanız gereken tek şey Atari Oyunu 1200 In 1.rar dosyasının içindeki Atari TR 1200.nes dosyasını o vampent dosyasının içindeki Roms klasörüne atmak....Unutmayın Rarı atmayacaksınız rarı açıp içindeki Atari TR 1200.nes dosyasını atacaksınız....
3)Bu atma işlemini Pc'den direk yapabileceğiniz gibi FExplorer veya X-plore gibi sistem yöneticileriylede yapabilirsiniz...
4)Oyunu başlatmak için simdi telefonunuzdaki Vnes uygulamasına girmeniz yeterli...
Son olarakta Sağ Alttaki Teşekkür Butonuna basarak Emeğe Saygınızı ifade edebilirsiniz....