Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ataride Oynadığınız Kaset Oyunlarını Cepte Oynamak İster misiniz?(1200 in 1) by Salih Baba
Sponsorlu Bağlantılar
bekir06
Üye
herseyı sorunsuzca yaptım ama sesler gelıyo ekran karanlık neden olabılır snce? yardımm
Salih Baba™
Üye
Başka bir Vnes emülatörü deneyebilirsin biraz daha yüksek veya düşük versiyonda ben elimde tek olanını paylaştım....
MuSTaFa..!
Üye
tşkler
ufuktezel
Üye
saol
ahmettuma
Üye
Revengeful
Emekli Yönetici
harika teşekkürler
atilla_kel
Üye
ya arkadaşlar birisi bana n73 için bunların linkini verebilir mi? bunun uzantısı SİS bana SİSX lazım..
Salih Baba™
Üye
Sitede vardır kesin yaw....Araştırmak lazım
abc1038
Üye
sa salih kardeş ben bu emülatörü yükledim ama ekran yarım açılıyor telefonum n70-1 aynı sorun carmageddon diye bir araba yarışı oyununda gelmişti ondada sorunu çözemedim cevabını bekliyorum saygılar...
Salih Baba™
Üye
Benim telde aynı carmegedonda muhtemelen çözünürlüğü telefona uyumlu olanı atmamıştırsın bizim teller 176x208 çözünürlüklerinde o boyutlu oyunlara bakacaksın...Bak burdaki tüm oyunları tam ekran oynarsın: http://www.maxicep.com/s60-oyunlari...-arsivi-by-salih-baba-for-maxicep-197780.html
Emülatörün içindede çözünürlüğü 176x208 yap muhtemelen sorun kalmaz...
DarkLord45
Üye
teşekkürler
Salih Baba™
Üye
mazlum1790
Üye
zaten emülatörü yüklediğinizde otomatikmen giriyor
Genzo *
Üye
teşekkürler.
baranas
Üye
java nes emulatör varmı
xLarch01
Üye
karta yükleme yapsak olurmu yoksa telefonamı yukleme yapcağız?