Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ataride Oynadığınız Kaset Oyunlarını Cepte Oynamak İster misiniz?(1200 in 1) by Salih Baba
Sponsorlu Bağlantılar
Türkün_Dostu
Üye
Salih Reis 5800 da çalışırmı bekliyorum cevabını inşallah çalışır favorim mario bize böyle bir nostalji yaşattığın için çok teşekkürler
çok teşekkürler fakat mustapha diye bir oyunda vardı onuda bulursan sevinirim
singleboy
Üye
emeğine sağlık
bayramish
Üye
ben dediğin herşeyi yaptım oyunda açıldı ama ekranın yarısı kadar açıldı tam ekran olmuyor graphic e falanda girdim ama yapamadım bi yardımcı olursan sevinirim.
Salih Baba™
Üye
Eğer grapdanda olmadıysa bence sorun senin telde yoksa böyle bir sorun olması için neden yok....Zaten programda sorun olmaz sen orda 176x208 için olanı seçtiysen olması lazımdı diğer türlü bilemiyorum....
yaban
Üye
paylaşımın için teşekkürler atari oyularını harbi özlemişim
hsyngurdogan
Üye
saol bılader
asifaruk
Üye
calısmadı tesekkuru geri aldım telefon n70 dedigin her seyi uyguladım oyun acıldı ama ekran yarım ve oyunlar acılmıo
maestro_1903_35
Üye
eline sağlık salih baba teşekkürler
CryDaqqeR
Üye
sağol baba
A1234567A
Üye
teşekkürler salih abi
Salih Baba™
Üye
Önemli değil arkadaşlar....
hinata1
Üye
Güzel oldu Emeğinize sağlık...
alixkandemir
Üye
Hakikaten insanı şöyle bir 15 yıl öncesine götürüyor vay be cocuklugumun geri gelmeyen günleri
apayrı özel bir nostalji...
Salih Baba™
Üye
Beğenmene sevindim kardeşim....
fatihkan.
Üye
Bu ne ya çok şaşırdım. bunu da yapmışlar ya helal olsun çpk sevindim. daha güzel bir paylaşım olabilir mi? merak ediyorum. çok sağol.