Ata'nın resmine ilginç sansür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi oluşturdukları dünya ve o dünyaya ait kavramlar gözlerini öylesine kör etmiş ki, o kavramların orjinalini ortaya koyan insanı bile kabullenemiyorlar. Burada bunu yapanlara bir şey yazmayacağım, çünkü değmez. Ama yazıktır. Bir Atatürk kalmıştı lekelemedikleri şimdi de ona el attılar.!!YAZIK!!

Altun.

Üye
ozaman karısınada saygı duyacaksın başı örtülü olsada siyasetle dini nedense bu ülkede ayırt edemeyenler var

sen nerden biliyrsun saygı duymadığımı... hem duyup duymamam seni ne ilgilendirir herkes kendinden meshuldur. Bu sitede ATA yı en çok sevenlerden biride benim ve onunla ilgili çoğu detayıda çoğunuzdan iyi bilirim.

Peki madem o kadar seviyorsun bir de konunun teknik kısmıyla değilde , gerçek içreiğiyle ilgili bir açıklama yap.Savun bakalım çok sevdiğin birini.

POWER

Üye
Ata'nın eşi asla siyasete bulaşmadı

Salihyet

Üye
Laikliğin içini boşalttıkları yetmedi; şimdi de Atatürk'le uğraşıyorlar.

kesinlikle katılıyorum.. bu sansürü yapan kesinlikle türk değildir bana göre.. kim yapmış acaba bu terbiyesizliği ?? şikayet eden ortada ama, yapan kim ?

Altun.

Üye
Peki madem o kadar seviyorsun bir de konunun teknik kısmıyla değilde , gerçek içreiğiyle ilgili bir açıklama yap.Savun bakalım çok sevdiğin birini.

kimseye kendimi ispat etmek zorunda değilim. ayrıca ceren arkadaşımız siyaset yapmadığımın sende farkındasın. siyaset le normal konuşmayı ayort edemyrsan o senin eksikliğindir...

iremm

Üye
neyse arkdaslar konuyu uzatmayalım gereksiz yere tartışma oluyor herkes kendi fikrinde özgürdür nokta.

Böyle bir terbiyesizlik olmaz.Bazı şeyleri medya da çok abartıyor,ortalık karıştırıcı şeyler bunlar..

Ama bunu yapan insan bir vatan hainidir.

CEREN

Üye
ozaman resim çok iyi olmuş demiceksin cünkü o resim hakaret demektir ataya ve eşine başörtülü diye ordan kaldırılması mı gerek?? neyse uzatmanın anlamı yok ben eksikliğiminde fazlalığımında farkındayım kasma sen kendını

Altun.

Üye

yazdıklarımı bi kere daha oku istersen resim çok iyi olmuş gibi bişi çıkmışmı ağzımdan.. eşi başörtülü diye ortadan kaldırılması gerek diye bişi de savunmadım kendin çalıp kendin oynuyorsun....

CEREN

Üye
walla montajlayan arkadaşı tebrik edyrum harika bir iş çıkarmış gerçekten de
bu nedemek ozaman neyse ben benı sende senı biliyorsun uzatmaya gerek yok yorumunla nedemek istediğin ortada zaten okey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
bu nedemek ozaman neyse ben benı sende senı biliyorsun uzatmaya gerek yok yorumunla nedemek istediğin ortada zaten okey

Ben açıklıyım bu işin teknik yönünden bakılırsa çok temiz bi çalışma yapılmış diyor. Altında başka mana aramanda çok gereksiz. Bu konuyu gereksiz yere uzatıyorsun. Şimdi senin yazacağın cvp muhtemelen sen nekarışıyorsun olacakdır, ama ben yinede yazmakdan geri durmam. Umarım anlamışsındır, zira daha fazla açıklama ararsan art niyetli olduğunu düşünmeye başlıyacam

CEREN

Üye
çok şükür aptal değilim beynım iyi çalışır ama sende çok bilmişlık yapıyosun her konuda böyle resmin profesyonelliği umrumda olmaz benım ATATÜRK ATAMIZ eşide başımızın tacı oluyor kapalı da olsa ama bazı insanlar bi bez parcasıyla kafayı bozmuş gelelim seni ilgilendirme konusuna madem ilgilendirmiyo ozman karışma arkadaşım bunu böyle anlayanda bitek ben değilim yorumları iyi oku kurtoğlu hadi sağlıcakla kal...
ha buarada hakkımda istediğini düşünmekte özgürsun tabiki saygı cercevesinde

Altun.

Üye

photoshopdan anlamayan birini beni anlamasını beklemyrdum zaten kurtoğlu orda yapılan iş den bahsettim ben montajın kalitesinden bahsettim ama bazı anlamazlar yada anlayamaz olanlar tuttu beni başörtüsü düşmanı yaptı. ha bu arada işin ilginci ne biliyrmusun benim anneminde başı kapalı ve ben 3 sene KURAN kursuna gittim.

ama bazıları anlayamıyr sanırım kapasite meselelesi daha da zorlamıyorum....

bu arada karışabilirsin kurtoğlu bu herkesin yorumuna açık bi forum

arkadaşlar bu kadar birbirinizi üzmeye değmez...ceyda arkadaşımız bence burda büyük bi saygısızlık söz konusuyken chona arkadaşımızdan konuyla ilgili yorum yapmasını bekledi ve bunu belirtti sadece...yoksa yorumuna bişi dediğini sanmıyorum....chona arkadaşımız da işin başka bi yönüne dikkatini vermiş ve öle bi yorum yapmış oda onun takdiri..ama bence de gereksiz bi yorumdu...çünkü orta da bi saygısızlık var ve konuyla ilgili yorum daha doğru olurdu ilk yorum olarak...ama tabii takdir yine kendisine aittir ve hiçbirimizinde karışmaya hakkı yoktur....

o yüzden boş yere üzmeyelim birbirimizi ok....

CEREN

Üye
seninde benimde kapasitem ortada ben nediyorum sen ne diyorsun hayret bişey ya tövbe yarrabim tövbe neyse vallah uzatmayalım gerek yok bak yasmın beni anlamış sen anlamazsanda olur okey

askim822

Üye

Sonuna Kadar Katılıyorum.

Yeter arkadaşlar ya. Bu konu lastik gibi uzadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...