Ata'nın içinizi titretecek fotoğrafları

Sponsorlu Bağlantılar

***zWrC***

***zWrC***

Üye
    Konu Sahibi
Ata'nın içinizi titretecek fotoğrafları
Ata'nın İçinizi Titretecek Fotoğrafları

Dünyanın şapka çıkarttığı devlet adamı Ulu Önder Atatürk'ün son yolculuğundan fotoğraflar içinizi titretecek.

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez

CK1991

CK1991

Üye
harika bir paylaşım

C01aY

C01aY

Üye
O Unutulmaz Bir Dünya Lideri

akula

akula

Üye
harikja paylasım harbiden içim sizladı emegine ssaglık

Silinen Üye 299735

Üye
atamız son yolculuğuna uğurlanırken kimin içi sızlamazki...:(

_KadirşinaS_

Üye
Vay be. Hakikaten insanın içini burkuyor. O tabutun içinde, son yolculuğuna giden adam, bir ülke için gecesini gündüzüne katmış. Dünya da tüm ülkelerin bize karşı tavırlarını değiştirmiş büyük önderimiz.:( Huzur içinde uyu Atatürk.

TopFury

TopFury

Üye
Bu fotoğrafları görmek koyuyo insana... :(

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hala kalbimizde yaşıyor.

Doğan

Üye
tesekkürLEr kardesim süper bi paylasım :)

devil_man_o

devil_man_o

Üye
oooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhh iyiki gebermiş mustafa kemal sizi gidi kemalistler sizi merak etmeyin osmanlı yine başınıza üşüşecek yeniden o denilen laiklik kafirligi ortadan kalkıp yerini şeriat yani allahın kitabıyla hükmedilecek frenklerin şapkasıyla alın sizin olsun müşrikler

bugün köle olsaydın bugün manda olsaydın bunu demezdin !!

pisicikk

pisicikk

Üye
oooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhh iyiki gebermiş mustafa kemal sizi gidi kemalistler sizi merak etmeyin osmanlı yine başınıza üşüşecek yeniden o denilen laiklik kafirligi ortadan kalkıp yerini şeriat yani allahın kitabıyla hükmedilecek frenklerin şapkasıyla alın sizin olsun müşrikler

:@:@:@:@
:bann::bann::bann::bann::bann:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Vay be. Hakikaten insanın içini burkuyor. O tabutun içinde, son yolculuğuna giden adam, bir ülke için gecesini gündüzüne katmış. Dünya da tüm ülkelerin bize karşı tavırlarını değiştirmiş büyük önderimiz.:( Huzur içinde uyu Atatürk.
süper açıklamışsın
bende bişeyler eklemek istedim;
Fotograflarda ne kadar insan onu son yolculugunu ugurladıgını görüyorsunuz.
Şunda ise onun karşıtları ve vatan hayinleri, onun kurdugu bu ülkenin ve yine onun kurdugu TBMM'nin içindeler ve ülkeyi milleti çeşitli sorunlarla bölmeye çalışıyorlar....
işte bu benim çok ağrıma gidiyor:zzz:

Feel It

Feel It

Üye
süper açıklamışsın
bende bişeyler eklemek istedim;
Fotograflarda ne kadar insan onu son yolculugunu ugurladıgını görüyorsunuz.
Şunda ise onun karşıtları ve vatan hayinleri, onun kurdugu bu ülkenin ve yine onun kurdugu TBMM'nin içindeler ve ülkeyi milleti çeşitli sorunlarla bölmeye çalışıyorlar....
işte bu benim çok ağrıma gidiyor:zzz:
Terör örgütlerine destek veren bütün insanlara yazıklar olsun.. Şimdiki siyasete bakılırsa senin tırnağın bile olamıyacak çok insanlar var. Sen onların kusurlarını affet :( Evimizde rahat rahat oturup yemeğimizi yiyor, yatıyor, gezip tozuyor, işe gidiyor, başarılar elde ediyor ve en önemlisi bağımsız bir ülkenin vatandaşları olmamız sayendedir Ata'm ! Ayaklarına kara sular indiği anda bile, hasta yatağında yatarken, son 300 gününü geçirirken, bir yandan da oradan kurtulup bu ülkenin sorunlarını çözmeye uğraşırken çabalaman, o yatağın sana ızdırap vermesi... Biz bunları unutmadık Ata'm ! Çekilmiş hançer bakışlar, fikri döven şakaklar.. O'nun bir gözyaşı bir Türkiye' ye bedeldir...

Ata'm seni unutmayacağız; nur içinde yat.

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
güzel payşım teşekkürler

scorpion11

scorpion11

Üye
atatürkü her zaman saygıyla anıyoruz.

resmigenc

resmigenc

Üye
ellerine sağlık teşekkürler...:)

pouya

Üye
arkadaslar Atamız Hala Yüreğimizde BUnu Unutmayın Onun İçin Fazla Üzülmeyn....

M3L!H

M3L!H

Üye
Benim annanemin annesi var o atatürk'ü görmüş.Hala yaşıyor yaşı 90 civarı bence. Atatürk'ü tanırmış bana anlatıyor sürekli...Atatürk öldüğünde üzüldünmü?? dedim o da üzüldüm dedi. Peki atatürkün tabutunu gördünmü yanına gittin mi dedim. Evet dedi.

Üst Alt