Atamızın Partisini Bu Insanlar Mı Temsil Ediyor (öNDER SAV)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Evet söylediklerinden dolayı yasal işlem başlatılacaktır.Ben ve geniş arkadaş çevrem Mhp sitesinden şikayet dilecekleri hergün artan şekilde yazmaktayız..Gündemi takip edin sadece ;) Göreceksinizdir.

Yasal işlem olması için önce dokunulmazlıkların kalkması lazım. O da kalkamaz. Kalkarsa ülkenin başı hapse gider.

O yüzden Önder Sav'da yırtar. Yaşasın Akp. Onlar sayesinde kurtuluyor. Ollleeeey. :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Walla adeletin yerine bulması için böyle zihniyetsizce konusan zavallı kısılerın cezalandırılması şarttır..Yazıklar olsun.

_KadirşinaS_

Üye
Yasal işlem olması için önce dokunulmazlıkların kalkması lazım. O da kalkamaz. Kalkarsa ülkenin başı hapse gider.

O yüzden Önder Sav'da yırtar. Yaşasın Akp. Onlar sayesinde kurtuluyor. Ollleeeey. :)

Şimdi CHP'nin de niçin seçim zamanlarında bütün diğer partiler gibi hep bir ağızdan koro halinde "dokunulmazlıkları kaldıralıııım" diye gazı verip verip, seçimler bitip havasını aldıktan sonra "dokunulmazlık" kelimesini dahi kullanmamasının sebebi de anlaşılmış oldu. Tüm başarı AKP'nin değil, CHP'yi de alkışlamak gerekir.:)

CEREN

CEREN

Üye
bi kişinin söyleminin faturası bütün partiye kesilmemeli
yine anlıyorumki bu forumda çok kinci insan(lar)var zehrini buraya kusmasın
herkese ii forumlar

bora006

bora006

Üye
Böyle insanların Atamızın partisini yönetirken görmek gerçekten midemi bulandırıyor.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
herkese ii forumlar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Önder Sav: O zaman böyle adamlar chp de bulundurulmasın insanogluda hakkın yorum yapmasın..Netice bu adam chp yi temsil ediyor;)

iyi forumlar.

Altun.

Altun.

Üye
önder sav son chp kurulunda en az oy alan isimlerin başında. kendi partisinde bile benimsenmiyor ki bu adam türkiye onu sevsin.

ademvehavva

ademvehavva

Üye
bu zihniyet hala devam ediyor bu insanlar akılsız kafaları hiçbişeye basmıyor basmayacak çünkü bu körü körüne inanma devam ettiği sürece bu asalaklarda bu söylediklerinin ne anlama gelidiğini bilmeyecekler.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
bu zihniyet hala devam ediyor bu insanlar akılsız kafaları hiçbişeye basmıyor basmayacak çünkü bu körü körüne inanma devam ettiği sürece bu asalaklarda bu söylediklerinin ne anlama gelidiğini bilmeyecekler.

Sözlerine biraz dikkat et, ben beğenmedim ve seninle aynı fikirde olduğum (asalıklık) konusunda da olsa. Sn Cumhurtbaşkanı diyorum ve dikkat ediyorum.

Hakaret etmeden tartışılır. Tartışmayı bilmiyorsanız bu konuda işiniz yok. :oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
CHP Artık Atatürk'ün Partisi değil
Eski bir Cumhuriyet belki ama Halk partisi kesinlikle değil
Bunu Ben söylemiyorum Video ya bakarsanız, genel sekreterleri zaten öyle ifade ediyor
Atatürkün Arkasına sığınıp iş yapıyorlar, daha doğrusu şuan yapmaya çalışıyorlar ama ellerinden bişey gelmiyor yazık:(

:ehe

&

Zaten bir şey bilselerdi, bu kadar zemin hazırlanmışken iktidar olurlardı. Zira, kendisi hariç herkes ikitdar olmaları için uğraştı; ama o kadar acizler ki, bunu bile beceremidiler. Atatürk'ün kemikleri sızlıyordur, partisinin bu haline. Yazıklar olsun, ne diyiyem daha. İkitidar olacak cesarette yok ki gariplerimde. Niye? İkitidar sorumluluk ister de ondan. Bunlar daha parti yönetemiyorlar, ülkeyi mi yönetecekler? Hem ikitidara geçip de ne olacak; bakın, muhalefetteyken de hisse senetleri, araziler, yazlıklar, evler, arabalar alınabiliyor değil mi? Anlanayan anladı galiba ne dediğimi.

Her İki Yorumda Çok Güzel Şekilde Özetliyor :oke:

karides

Üye
Bakıyorum da yine kılıçlar çekilmiş, kınlarına sokmak zor geliyor dostlarım :)
Şimdi, aslında burada her olayı münferit olarak değerlendirmek lazım.
Baktığımızda Önder Sav'ın söylediği sözlerin savunulacak hiçbir tarafı yok kanaatimce. Tümüyle talihsiz söylemler içine girmiş Önder Sav. Bir insanın inancı fazlasıyla alaya alınmış; ki bu en başta sol ideolojiye uymaz (Nitekim ben zaten CHP'yi sol çizgide de görmüyorum yıllardır).
Ama tartışma sırasında Van Hoijdonk'un ortaya attığı ve Cumhurbaşkanımız tarafından (önceki bir tarihte) GUARDIAN gazetesine verilen bir röportajda sarfedilen söz, ÇOK ÇOK DAHA AĞIRDIR. Şimdi eğer o söze önceden vakıf olan arkadaşlar, (sadece aynı veya yakın fraksiyonda bulundukları için) tepki göstermemişlerse Abdullah Gül'e; şimdi Önder Sav'ın bu sözünde fırtına koparmaları tutarsızlıktır. Kaldı ki, Önder Sav burada bireysel olarak bir insanın inancını hafife almıştır. Cumhurbaşkanımız ise söylediği o sözle sadece bizim değil, çocuklarımızın da özgürlükleri üzerine gölge getirmişitir.
Hepinizden bunu düşünümenizi rica ediyorum.

_KadirşinaS_

Üye
Tabiki Sn. Abdullah Gül'ün söylediği veya (canlı olarak duymadığım için) söylediği iddia edilen şey çok daha vahim ve endişe vericidir. Fakat burada yanlış bir analiziniz var. Malum şahıs bir kişiye öyle bir tepki vermiş olsa bile, yarın bir gün o veya onunla aynı pervasızlığı ve inançsızlığı taşıyan kişiler (Allah korusun) bu memleketin başına geçebilirse(!) o yaşlı adam gibi düşünen herkese aynı tepkiyi verecekler demektir. Bu durumda Önder Sav'ın söylemleri de en az Abdullah Gül'ün ki kadar tehlikelidir.

karides

Üye
Tabiki Sn. Abdullah Gül'ün söylediği veya (canlı olarak duymadığım için) söylediği iddia edilen şey çok daha vahim ve endişe vericidir. Fakat burada yanlış bir analiziniz var. Malum şahıs bir kişiye öyle bir tepki vermiş olsa bile, yarın bir gün o veya onunla aynı pervasızlığı ve inançsızlığı taşıyan kişiler (Allah korusun) bu memleketin başına geçebilirse(!) o yaşlı adam gibi düşünen herkese aynı tepkiyi verecekler demektir. Bu durumda Önder Sav'ın söylemleri de en az Abdullah Gül'ün ki kadar tehlikelidir.

Mizah duygun çok gelişmiş dostum. İktidar mı? CHP Mİ? :D :D :D :D

Şaka bir yana, yazdıkların senin pencerenden hiç de yanlış değil. Ama bu zihniyetin artık iktidar olma ihtimali bugün yok denecek kadar az. Bu nedenle rasyonel anlamda , 'bu ihtimali ele alarak konuyu derinleştirmek tartışmanın dışına sapmak' olur diye düşünüyorum.

Not : Bu arada yeni nick'in hayırlı uğurlu olsun dostum. Bence bu daha afilli. ;)

CEREN

CEREN

Üye
karides bu söyleminde çok haklısın
Baktığımızda Önder Sav'ın söylediği sözlerin savunulacak hiçbir tarafı yok kanaatimce. Tümüyle talihsiz söylemler içine girmiş Önder Sav. Bir insanın inancı fazlasıyla alaya alınmış; ki bu en başta sol ideolojiye uymaz
teşekkür ederim düşüncelerimi yansıttığın için;)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
CHP'de bu tür dengesizlikler olduğu için CHP iktidara gelemiyor. Önder Sav kendisini, o sözleri söylediğim kişi yakın arkadaşımdı, diyerek savunuyor; ama yakın arkadaşa bile böyle bir şey söylenmez. Benim arkadaşım bana hacca gitmek istiyorum dese ben çıkartır yol parasını veririm yahu! Bu adamın arkadaşlığı demek ki alay üzerineymiş. Yani "tınlanmayacak" ve inançlarla alay edilmeyeceğini bilecek olgunluğa ulaşamamış tiplerden.

ilker76

Üye
herkese ii forumlar
ama bir kapalı bayan laiklik hakkında birşey söyleyince sizler bütün kapalılar şöyle böyle demesini biliyorsunuz asıl ayrıncılık yapan sizlersiniz

mservank

mservank

Üye
ama bir kapalı bayan laiklik hakkında birşey söyleyince sizler bütün kapalılar şöyle böyle demesini biliyorsunuz asıl ayrıncılık yapan sizlersiniz

siyasi konular açmak ve bu konulara mesaj atmak yasak artık daha fazla uazatmayalım!

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Konu kapanmıştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt