< Resmi açmak için tıklayın > Nokia'nın Amerika destek sayfası müjdeyi verdi arkadaşlar. Az önce Windows Phone central facebook iletisinde de gördüm. Bize de yakın zamanda gelecek gibi. Güncellemeleri ara ara kontrol etmek lazım. Yazan: PureFood
gelicek kardeşim bende Nsu ile güncelledim teli ama daha önce sordum Ali abi ye gelicek dedi.. aynı varyant olcak ama iş sürümü numarası değişicek.. ve bazı değişiklikler olcak.. biizm NSU ile yüklediğimiz tam varyant değildi.. beta gibi bişeydi..
gelir arkadaşlar. Yuklediginiz rom yayinlanicak olanla ayni olmadigi surece guncelleme telefonunuza gelir.
valla devam eder inşallah böyle üst üste temple ücretsiz olupta gelmesi , güncelleme radyo fln , güncelleme dağıtımı süper ya
Olsun o kadar abi ya bekledik bu kadar çekeriz yani - - - Eklendi - - - Tam temple run geldi telefonun şarjı bitti ya :/
hahaha artık güncellemeyi neyi bıraktım forumdaki heyecanımıza odaklandım. Bi temple Run geldi diye 2 konu açan başlığı yanlış yazan aradaşlar var . Düşünsenize instagram, subway surfers, gdr2 ve Facebook aynı anda geldiğini duşunun forum çöker sanırım
Tez gelmesinden ziyade düzgün gelmesi önemli ya , birde erken gelip sorunlarla gelmesi heves kırar :/