bu haberi vereli 5 gun oldu ve az once zune uzerinden guncellemeyi yapmiş bulunmaktayim![]()
hayırlı olsun abi. ne gibi değişiklikler var peki kısaca özet geçermisin?
hic incelemedim bir saat forumdan ayri kalinca guncelleme biter bitmez direk foruma daldim. Ama aciklamalarda yazanlari soyleyebilirim. Coklu resim,video,muzik gonderme eklenmiş. Batarya performansinda artiş,kamera performansinda iyileştirme ve sim uygulamalariyla ilgili geliltirmelerden bahsediyordu.
nasıl ayni abi bluetooth la göndermemi oluyor bu çoklu resim video müzik gönderme dediğin?
mms ve mail ile bluetooth degil. Bluetooth ile gonderme guncelleme ile gelmez ama guncellemeden sonra ucuncu parti uygulamalarla yapilabilir. Cunku wp8 de bluetooth api leri geliştiricilere tamamen acilmiş.

güzel ama WP8 de olsa ne çıkar biz 7 kullanıcılarıyız![]()
hem wp7.8in ne icerdigi belli degil. Bir cok surprizler cikabilir karşimiza
onemli olan api'lerin geliştiricilerin elinde olmasihem wp7.8in ne icerdigi belli degil. Bir cok surprizler cikabilir karşimiza
![]()
bir de ne demekse flip to silence ozelligi eklenmiş![]()

bu haberi vereli 5 gun oldu ve az once zune uzerinden guncellemeyi yapmiş bulunmaktayim![]()
hayırlı olsun cihazın at&t mi ?

htc titan 2 ye ne zaman güncelleme gelecek çok merak ediyorum halen telefon 8112 nokia lı olmamanın dezavatajı olsa gerek sinir olmamak elde değil
evet ama sizin de şoyle bir şansiniz var htc bootloader kilidi daha kolay kiriliyor. Mesela titan kirildi yakinda titan2 de kirilir ve o zaman sen avantajli olursun.
kırılması ne kadar işimi görür oda ayrı mevzugüzel diyosunda ben bootlader olaylarından pek anlamıyorumkırılması ne kadar işimi görür oda ayrı mevzu
dediğin custom room lumiada mümkün olmuyor mu ? htc güncellemenin gelip gelmediğini nerden takip edebilirim ?