at&t lumia900 tango(8779)guncellemesi navifirmde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu haberi vereli 5 gun oldu ve az once zune uzerinden guncellemeyi yapmiş bulunmaktayim:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayırlı olsun abi. ne gibi değişiklikler var peki kısaca özet geçermisin?

hic incelemedim bir saat forumdan ayri kalinca guncelleme biter bitmez direk foruma daldim. Ama aciklamalarda yazanlari soyleyebilirim. Coklu resim,video,muzik gonderme eklenmiş. Batarya performansinda artiş,kamera performansinda iyileştirme ve sim uygulamalariyla ilgili geliltirmelerden bahsediyordu.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

hic incelemedim bir saat forumdan ayri kalinca guncelleme biter bitmez direk foruma daldim. Ama aciklamalarda yazanlari soyleyebilirim. Coklu resim,video,muzik gonderme eklenmiş. Batarya performansinda artiş,kamera performansinda iyileştirme ve sim uygulamalariyla ilgili geliltirmelerden bahsediyordu.

nasıl ayni abi bluetooth la göndermemi oluyor bu çoklu resim video müzik gönderme dediğin?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl ayni abi bluetooth la göndermemi oluyor bu çoklu resim video müzik gönderme dediğin?

mms ve mail ile bluetooth degil. Bluetooth ile gonderme guncelleme ile gelmez ama guncellemeden sonra ucuncu parti uygulamalarla yapilabilir. Cunku wp8 de bluetooth api leri geliştiricilere tamamen acilmiş.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

mms ve mail ile bluetooth degil. Bluetooth ile gonderme guncelleme ile gelmez ama guncellemeden sonra ucuncu parti uygulamalarla yapilabilir. Cunku wp8 de bluetooth api leri geliştiricilere tamamen acilmiş.

güzel ama WP8 de olsa ne çıkar biz 7 kullanıcılarıyız :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir de ne demekse flip to silence ozelligi eklenmiş:hmmm

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bir de ne demekse flip to silence ozelligi eklenmiş:hmmm

translate den görüp anladığım kadarıyla telefon çalarken ekran yere bakacak şekilde çevirdiğinde sessiz moda geçiyor yada buna benzer bişey alarm susturma olabilir.denemek lazım :ehe

serhat5415

Üye
htc titan 2 ye ne zaman güncelleme gelecek çok merak ediyorum halen telefon 8112 nokia lı olmamanın dezavatajı olsa gerek sinir olmamak elde değil

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
htc titan 2 ye ne zaman güncelleme gelecek çok merak ediyorum halen telefon 8112 nokia lı olmamanın dezavatajı olsa gerek sinir olmamak elde değil

evet ama sizin de şoyle bir şansiniz var htc bootloader kilidi daha kolay kiriliyor. Mesela titan kirildi yakinda titan2 de kirilir ve o zaman sen avantajli olursun.

serhat5415

Üye

evet ama sizin de şoyle bir şansiniz var htc bootloader kilidi daha kolay kiriliyor. Mesela titan kirildi yakinda titan2 de kirilir ve o zaman sen avantajli olursun.

güzel diyosunda ben bootlader olaylarından pek anlamıyorum :) kırılması ne kadar işimi görür oda ayrı mevzu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güzel diyosunda ben bootlader olaylarından pek anlamıyorum :) kırılması ne kadar işimi görür oda ayrı mevzu

ne kadar işini gorur sorusuna şu kadarini soyluyeyim wp8 ciktiktan sonra unlock custom rom olarak titan2ne wp8 yukleyebilirsin.

serhat5415

Üye
dediğin custom room lumiada mümkün olmuyor mu ? htc güncellemenin gelip gelmediğini nerden takip edebilirim ?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
dediğin custom room lumiada mümkün olmuyor mu ? htc güncellemenin gelip gelmediğini nerden takip edebilirim ?

Xda developers da cihazlar arasında vardır.Lumialar içinse uğraşıyorlar.

serhat5415

Üye
room konusunda cihazı bozmaktan korkuyorum zaten titan 2 trde yok servis bile bakmıyor bozuldumu nasıl düzeltecem :)
nasıl yüklenir nasıl yapılır merak ettim hata verme sansı yüksek zune bekleyecem htc keyfi gelirse tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt