at&t lumia900 tango(8779)guncellemesi navifirmde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eRdaL.

eRdaL.

Üye

country variant olsun da gerisi onemli degil. Bir de cin varyantlardan uzak dur cunku cihaz cince acilir ve dili degiştirmek biraz sıkıntı olur bir de cin de facebook ve twitter yasak oldugu icin o romlarda kullanamazsin.
Ben cin versiyonu yokledim bi problem yok uygulamalarda

serhat5415

Üye
at&t nin cihazına sahibim 8773 daha zune üzerinden gelmedi 1 aydır bekliyorum yok bugün gelecek yok yarın gelecek 8773 kullananlar sarjı daha uzun gitme gibi bir gözlemleri varmı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
at&t 8773ü pas gececegini aciklamişti zaten.

serhat5415

Üye
at&t 8773ü pas gececegini aciklamişti zaten.

neden pas geçti bilgin varmı ? 8773 diyelim ki işe yaramayan bir güncelleme o zaman niye windows güncelliyor :S bende güncelleme bekliyorum kamerada sorun var belki düzelir diye...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tam da bu yuzden at&t cihazlarda 8779 guncellemesi kamera geliştirmeleri de iceriyor onun dişinda kalan wifi hotspot gibi ozellikler at&tnin mangolu cihazlarinda zaten vardi. O yuzden 8773 pas gecilerek direk 8779 verilecek.

serhat5415

Üye
tam da bu yuzden at&t cihazlarda 8779 guncellemesi kamera geliştirmeleri de iceriyor onun dişinda kalan wifi hotspot gibi ozellikler at&tnin mangolu cihazlarinda zaten vardi. O yuzden 8773 pas gecilerek direk 8779 verilecek.

benim telefonda kamerayı başlatığımda siyah ekran çıkıyor arka kamera çalışmıyordu bu sebeple güncellemeyi bekledim kameram çalışsa süper olacakta 8779 güncellemesini bekleyeceğiz o zaman.
Peki 8779 zune a ne zaman gelir tahminince ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir iki gunde de gelebilir bir iki haftayida bulabilir yazilim hazir nokia serverlarinda yuklu sadece at&t onay vericek guncelleme icin kesin bir sure vermek zor ama wp7.8guncellemesi yaklaştigi icin bence fazla bekletmezler.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bir iki gunde de gelebilir bir iki haftayida bulabilir yazilim hazir nokia serverlarinda yuklu sadece at&t onay vericek guncelleme icin kesin bir sure vermek zor ama wp7.8guncellemesi yaklaştigi icin bence fazla bekletmezler.

bizim 800 ler içinde zune ye düşermi bu güncelleme?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

tabi ki ama zamani cihazin satinalindigi ulke ve operatore gore degişiklik gosterebilir.

ülke sanırım çin ama operatör söz konusu değil hiçbir reklam yok ne kutusunda ne 8773 gğncellemesinde.tamamen temiz :naughty:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ülke sanırım çin ama operatör söz konusu değil hiçbir reklam yok ne kutusunda ne 8773 gğncellemesinde.tamamen temiz :naughty:

o zaman nokianin elinde guncelleme o ulke icin hazir oldugunda guncellemeyi indirebileceksin.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

o zaman nokianin elinde guncelleme o ulke icin hazir oldugunda guncellemeyi indirebileceksin.

hazır görünüyor navide cn için var zune ye düşmesini beklicez umarım aylarca sürmez yada geri çekme falan olmaz :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hazır görünüyor navide cn için var zune ye düşmesini beklicez umarım aylarca sürmez yada geri çekme falan olmaz :)

zuneda guncelleme kontrolu yaptiginda hata vermeyip your phone is up to date yaziyorsa bekleyeceksin veya flashliyacaksin.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

zuneda guncelleme kontrolu yaptiginda hata vermeyip your phone is up to date yaziyorsa bekleyeceksin veya flashliyacaksin.

beklemek benm gibi acemi bir wp kullanıcısı için en mantıklı olanı sanırım :islik sağolasın...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
beklemek benm gibi acemi bir wp kullanıcısı için en mantıklı olanı sanırım :islik sağolasın...

bekle tabi ki sonucta cihazlar surekli guncellemeye ihtiyac duyan bir sisteme sahip degiller. Sorunsuz calişiyor.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
normalde konu dışına çıkmayı sevmem ama sadece bi defalığına hoşgörürseniz sevinirim. Ali abi şu mp3 lere Wp nin müzik menüsü ve kilit ekranında çıkan tam ekran resimleri nasıl koyacağımıza bakabildinmi acaba?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kilit ekraninda cikan tam ekran resimler derken picturestan resmi acip ... İşareti olan secenekleri acip use as wallpaper sectin mi o resim kilit ekranina atanmiş olur.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
kilit ekraninda cikan tam ekran resimler derken picturestan resmi acip ... İşareti olan secenekleri acip use as wallpaper sectin mi o resim kilit ekranina atanmiş olur.

o değil abi müzik açtığında kilit ekranında ne resmi olursa olsun müziğin cover i çıkıyor tabi mp3 te ekliyse... ben bu cover i mp3 e mediaplayer üzerinden itunes üzerinden hatta zune üzerindende ekledim yinede resim tam ekran çıkmadı...bahsettiğim olay

bu işte abi. tam ekran görünen resim kilit ekranındada tam ekran görünüyor.bu resmi oraya nasıl koyabiliriz onu bulamadım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ekledigin resmin cozunurlugu 480x800 olmali yoksa tam ekran cikmaz eger degilse resmi boyutlandirip denemelisin.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
deneyelim bi sonucu yazarım abi.yok abi olmuyor o şekilde.resmi boyutlandırdım zune de resim ekleme kısmından denedim olmadı mediaplayerde ekledim yine olmadı.o önceki ufak resim değişiyor ama arkaplanda koyu bi karanlık hakim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt