papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Bu arada Ülkemize de operatör yoluyla mı gelir ilk.Mesela Türkcell ile
Keşke SnapDragon 600 olsaydı. Tadından yenmezdi
buyuk ihtimalle oyle olur
İstediginiz cihaz şu anda hazirlaniyor Eylul ayındaki Nokia World etkinliginde duyurulacaktır
Peki adı ne olacak?Yani olabilir? Lumia 1120 mi?Ya da Türkiyeye 2013de giriş yapabilir mi? (doğmamış bebeğe don biçtik biraz ama )
buyuk ihtimalle oyle olur
İstediginiz cihaz şu anda hazirlaniyor Eylul ayındaki Nokia World etkinliginde duyurulacaktır
l926 daha iyi olur
Bence 1020nin adı 926 olmalıydı bu yeni model de 930 olmalıydı.Desenize 920 baya eskiyecek vay be üstüne kaç telefon çıktı Bi senede
Ben istemedim abi bana kalırsa ben SnapDragon 800 işlemcili , Adreno 330 GPU'lu ve 41 MegaPixel'lik bir alet istiyorum. Düzeltme imkanımız var mı abi
madem konusu açıldı burada aciklayayim. Nokia akilli telefon dizayn şefi bugun bir roportaj verdi. Aslinda lumia925 cok daha buyuk bir ekrana sahip olarak tasarlanmiş fakat kasanin anten olarak kullanilmasi daha buyuk ekrani engelledigi icin mecburen 4.5" ekrana sadik kalinmiş. Yani bir sonraki ust segment cihaz buyuk ihtimalle 4.7" veya uzeri olacak.
yukarida da dedigim gibi daha buyuk ekranda HD1080p kullanilmadiktan sonra snapdragon800&adreno330 gereksiz gucten başka bişey olmaz.
Ekranı da büyütsün abi büyütmesin diyen yokmesela 5" olabilir. Düşünsenize dev ekranda 41 megapixel kamera. Bence mükemmel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?