Zırhlı Galaxy S7 active AT&T üzerinden satışa sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Zırhlı Galaxy S7 active AT&T üzerinden satışa sunuldu
Kısa süre önce duyurulan Samsung Galaxy S7 active, şu an satın alınabiliyor.



Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden olan Samsung'un bu sene yeni amiral gemisi modeli Galaxy S7 gelmiş ve bu cihazın kısa süre önce de zırhlı versiyonu olarak Galaxy S7 active resmi olarak duyurulmuştu.



Samsung, daha önce de Galaxy S modellerinin active versiyonlarını sunmuştu ve bu yeni cihaz Galaxy S7 active de Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren büyük cep telefonu operatörlerinden AT&Tüzerinden sunuluyor.

Kısa süre önce resmi olarak duyurulan yeni akıllı telefon gelen bilgilere göre satışa sunulmuş durumda. AT&T tarafından satışa çıkartılan cihaz kontratsız olarak 749.99$ fiyat etiketine sahip. Beklendiği gibi firma, ABD'de bulunan müşterilerine aylık ödemelerle de cihazını sunuyor.

Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy S7 active, 5.1" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. 4GB sistem belleği ile gelen yeni akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 32GB olarak belirlenmiş.

Akıllı telefon gücünü ise 2.1Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli Kyro işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden güç alan akıllı telefonun arkasında 12MP OiS destekli kamera yer alıyor ve ayrıca ön kamerası da 5MP çözünürlük sunuyor.

Metal kasa tasarımı içeren akıllı telefon Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışırken, bu özellikleri ile Galaxy S7'ye benzerken, batarya ise 4.000mAh olarak daha büyük geliyor. MIL-STD 810G askeri dayanıklılık standardına sahip olan cihaz suya ve toza karşı da dayanıklı.

Zırhlı Galaxy S7 active AT&T üzerinden satışa sunuldu
 
  • Beğen
Tepkiler: kadikoy ve 'Şeref'


man20

man20

Üye
5.1" ekran için pili baya iyiymiş.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çok Pahali
 

MaxipmaN

Üye
çok çirkin
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kitlesinin yaşam koşullarını merak ediyorum...

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
kadikoy

kadikoy

Üye
4000lik pil çok iyi düşünülmüş,S7 de 3000 idi.Dayanıklılık yükseltilmiş.Talebi çok olur.2500 tl eder.
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Baboșlar bunlar mega inşaat projeleri ve inşaatta çalışıp parası olanlar icin üretilen cihaz. Yani bir proje toplu alabiliyor ve personele zimmet yada hediye ediyor. Bu cihazlar çıkmazsa inşaatçı kesim bizdeki cihazları 1 günde pert eder.

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt