asus'un servis durumu nasıl?(acil bilgilendirme gerek)

Sponsorlu Bağlantılar

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
asus'un servis durumu nasıl?(acil bilgilendirme gerek)
arkadaslar bugun bilgisayarciya gittim ve asus almak istedigimi soyledim.beni asus un servis kalitesi cok kotu diye caydirmaya calisti.ama xogu forumlardan okudugum kadariyla da laptopta en kaliteli urunlerin asus ve dell oldugu soyleniyor.isinma sorunu olmadigi soyleniyor.bi yanda asusun kaliteli ozellikleri ve uygun fiyati var ama bir yandan da servis kalitesi de onemli.asusun servis kalitesinin nasil oldugunu size sormak istiyorum.siz ne dersiniz bu konuda?
Not:alacagim laptop modeli:asus kv55vj sx077d

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
yardim esebilecek yok mu ya cok acil..

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Uhops

Uhops

Üye
İyi zaten asus alırsan servıse gerek kalmaz.kalıtelı mal yapıyorlar.

- - - Eklendi - - -

İyi zaten asus alırsan servıse gerek kalmaz.kalıtelı mal yapıyorlar.hangi pcyı almayı düşünüyorsun

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
ya ben de kaliteli oldugunu duaunuyordum fakat bilgisayarci sanirim beni caydirmak icin servisini kotuleyince ister ister icime kurt dustu. kv55vj sx077d almayi dusunuyorum nasipse.bedensel159 cevabin icin tesekkur ederim :)

umutbabaaa

Üye
haklı olabilirler ama 7dk 8dk hatta bekletiyorlar pc yi garantiye verdim ısınıyor diye 2.5 ay orda kaldı düşünsene şimdiki pc dede dvd yanlış okuyor boş dvd takıyorm 4.7gb ise 1.3gb okuyor çözümde bulamıyorum ama bu k55vd verdiler sorun yok sadece dvd rom da

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
2.5ay cok degil mi yaw?en fazla 30 is gununde tamir etmeleri gerekmiyor mu?

Uhops

Uhops

Üye
Banada yaşın küçük napıcaksın 8gb ram 2gb ekranı falan demıslerdı experı kakalamaya çalışmışlardı.

Bütçen en fazla oysa şimdiden hayırlı olsun.ama bi 200 tl katabılırsen msige60 0nd serısı(pcdepo.com) var onada bakabilirsin.tabi oyun için alacaksan.

İlk başta bende k55vj sx077d almayu düşünüyordum simdi msi alacam gibi msi'de asus gibi kalıtelı ikiside kendi donanımlarını yapıyorlar ve 2 side tayvan asıllı.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
ben cok fazla oyun icin almayacaqgim.oyun da oynarim ama cok da degil :) bana asusun o modeli tam isime yarayacak cinsten.beni bi 4 5 yil goturur diye dusunuyorum

Uhops

Uhops

Üye
O zaman; Şimdiden hayırlı olsun.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarcidan aldim ayni modeli.canta mouse falan 1950 ye anlastik.oradaki adam beni degil de annemi kandirdi ya :) ben de annemin gonlu olsun diye,onu kirmamak icin burdan alalim dedim.yoksa ne diye durup dururken 200 lira havaya gitsin ki :)

avcitalip

avcitalip

Üye
pcdepo'nun canlı desteğine sorduğumda lenovo'nun servisinden iyi diye bir cevap aldım,ama kimi sitelerde de lenovo'nun servisi iyi deniliyor :evet:

ama 2 farklı kişiden asusla ilgili problem duydum birinin klavyesi kendi kendine yazı yazıyor veya hiç çalışmıyor diğerinin de sesi aşırı kısık çıkıyor 3-4 defa servise gönderildiler çözüm bulunmadı...

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
pcdepo'nun canlı desteğine sorduğumda lenovo'nun servisinden iyi diye bir cevap aldım,ama kimi sitelerde de lenovo'nun servisi iyi deniliyor :evet:

ama 2 farklı kişiden asusla ilgili problem duydum birinin klavyesi kendi kendine yazı yazıyor veya hiç çalışmıyor diğerinin de sesi aşırı kısık çıkıyor 3-4 defa servise gönderildiler çözüm bulunmadı...

cevabin icin tesekkurler de aldim artik :) insaallah bi problem cikmaz :)

avcitalip

avcitalip

Üye

cevabin icin tesekkurler de aldim artik :) insaallah bi problem cikmaz :)

güzel kullanırsan ve şu anda tespit edebildiğin bir problem yoksa problem çıkacağını sanmam :) hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim :evet:

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

güzel kullanırsan ve şu anda tespit edebildiğin bir problem yoksa problem çıkacağını sanmam :) hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim :evet:

ilk defa laptop kullanacagim bakalim nasil kullanacagim :) masaustuyu seviyorum ben ya laptoplar hosuma gitmiyor ama mecbur kaldik ogrenci olunca :) tesekkur ederim kardesim :)

avcitalip

avcitalip

Üye

ilk defa laptop kullanacagim bakalim nasil kullanacagim :) masaustuyu seviyorum ben ya laptoplar hosuma gitmiyor ama mecbur kaldik ogrenci olunca :) tesekkur ederim kardesim :)

sana şöyle bir tavsiyede bulunayım :)

leptobu masaüstü pc'nin monitörüymüş gibi bir yere koy bir tane kablolu usb klavye ve mouse al bunları pc ye bağla al sana masaüstü pc :) :oke:

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

sana şöyle bir tavsiyede bulunayım :)

leptobu masaüstü pc'nin monitörüymüş gibi bir yere koy bir tane kablolu usb klavye ve mouse al bunları pc ye bağla al sana masaüstü pc :) :oke:

ya surekli aok tak da ugrasilmaz ama :) kaldigim yerde her gun gece bilgisayari kaldirmak zorundayim.sabit bi yeri yok yani bilgiisayarin :) bana en zor gelen de klavyesine alismak olacak.alisamazsam dedign gibi yaparim :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye

ya surekli aok tak da ugrasilmaz ama :) kaldigim yerde her gun gece bilgisayari kaldirmak zorundayim.sabit bi yeri yok yani bilgiisayarin :) bana en zor gelen de klavyesine alismak olacak.alisamazsam dedign gibi yaparim :oke:

ben halan daha alışabilmiş değilim bir adet usb klavyem ve bir adet kablosuz usb farem var :)

internette falan gezerken pek problem değil de oyun oynarken sorun :evet:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hayırlı olsun güzel tercih :oke:

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
avcitalip

avcitalip

Üye

ewet oyun oynarken sorun olacak gibi gorunuyor :) alismisiz bi kere masaustundeki o kabarik tuslu klavyelere :) alisiriz insaallah zamanla :)

- - - Eklendi - - -

eyvallah dostum :oke:

Alistiktan sonra problem olmaz fakat klavye cabuk deforme oluyor :(